Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| PT COCA! 250ml de apa 150 faina 150 unt sa-u ulei(cu unt ies mai deliceoase)! 4 oua un varf de cutit de sare(daca folositi unt deja sart nu mai e nevoie de sare.La mine exista untu gata sarat)!
Mod de preparare!
Se pune la foc mic intr-o carticeoara medie apa si untul!
Apoi se aduga faina!
Se amesteca bine.Trebuie sa va iasa asa!
Apoi se las la racit bine,si apoi se pun cele 4 aoua si se amesteca bine ,pana devine ca o pasta! Dupa care se ia o tava,se pune hartie de copt si se toarna cu posul in forma de elcer sa-u Choax! Inainte de cuptor!
Dupa cuptor!
Pt crema de vanilie eu am folosit din comert gata facuta,doar am agaugat lapte si oua,finca nu am gasit amidon.Frisca normal! Apoi le ornati cam asa! SE SERVESTE CU MULTA DRAGOSTE! Foarte importantant.Cand bagati eclerele la cuputor cel putin 25 minute nu aveti voi sa deschideti cuptorul,ca altfel se vor lasa.Nu vor mai creste!Se coc la 175°! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| MI-e rau! De pofta! arata foarte bine, Rody! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Moaaaaaaaa, Rody, felicitari!!!!
Imi ploua in gura, nu mai pot! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| mamaaaaaaaaa, ce bine arata pur pariu k sunt extraordinare si la gust |
|
| Kiki,Taki Mulumesc.Sunt usor de facut.Haideti,la treaba cu voi |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
|
Mda...numai ca mi-e lene...plus ca din batalia asta cu eclerele ar castiga cantarul... |
|
| Ira,da sunt tare bune.Am primit laude de la mama soacra |
|
| Am uitat sa va spun,daca vreti sa faceti cantitati mai mari,dublati reteta |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
|
Eu sunt prima la masa, dar sa le fac...poate in viitor! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Rody, . |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Super bine arata! O sa incerc si eu sa fac... Dar mai incolo, ca, vorba lui Kiki: cantarul... |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| rody,arata atat de bine.sigur o sa fac si eu in curand |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Mamaaaaa Rody ce bine arataa...... sigur am sa fac si eu aici nu prea gasesc dulciuri bune ca acasa .Se uitau vanzatoarele de la cofetarie la mine cand am fost vara trecuta ca ceream cate doua prajituri o data |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| Rody is super ... barbatimiu cand le-a vazut m-a intrebat ce astept sa le fac...asa ca le fac acuma ca am reteta pt thermomix ca e asemanatore cu a ta....abia astept sa vad ce iese |
|
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Ely wrote: .Se uitau vanzatoarele de la cofetarie la mine cand am fost vara trecuta ca ceream cate doua prajituri o data
Si la mine .... cand am dat iama in eclere, savarine si tort diplomat..... nu ma mai putem opri....tot mai comentau.. de ce sunteti insarcinata?
Rody... super !!!! Am o intrebare cu crema de vanilie, este puding? Mai adaogi ceva? Scria oua si lapte? In ce cantitate...? |
|
|