Nivel: Membru
Inregistrat: 2/8/2012 Mesaje: 21
| Echinoctiul de primavara este insotit de insomnii, datorate efortului organismului de a se adapta la noile conditii de temperatura si lumina. Venirea primaverii poate fi insotita de "astenia de primavara" si chiar de depresi usoare. Poate ca nu intamplator, 21 martie este si ziua internationala de lupta impotriva insomniei. Voi cum stati cu somnul in perioada asta ? |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Am devenit mai somnoroasa iar aceasta data pentru mine semnifica venirea primaverii |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Si eu am chef sa dorm mai mult |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/25/2010 Mesaje: 10
| Azi mi-a fost somn toata ziua... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Eu, dimpotriva, abia pot inchide ochii. Aseara cred ca era ora doua cand am adormit:) |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| niciodata nu m-am gandit ca asta poate fi un motiv,dar acum,am gasit motivul pentru problema mea cu somnul din ultima perioada,si chiar si o usoara depresie |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eu nu am fost afectata in niciun fel; dorm ca valiza-n gara, ca de obicei. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| La mine e invers.As dormi si mergand.Si sunt foarte vesela.Rad din orice.Si daca imi arati un deget .Nu stiu daca o fi de la echinoctiul asta |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/17/2012 Mesaje: 205
| Eu ma simt mai obosita ca de obicei. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| giulia_mamik wrote:La mine e invers.As dormi si mergand.Si sunt foarte vesela.Rad din orice.Si daca imi arati un deget .Nu stiu daca o fi de la echinoctiul asta
asa ca mine
CasandraE,probabil ai vreo lipsa de vitamine |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/17/2012 Mesaje: 205
| ingerash wrote:CasandraE,probabil ai vreo lipsa de vitamine Probabil. Totusi ma intreb daca insomniile asociate cu echinoctiul de primavara nu sunt datorate schimbarii orei si de aici si oboseala mea. |
|
|