Earthlings (Pamantenii) un documentar socant despre cruzimea fara de animale
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Tzepii
Scris: Tuesday, May 11, 2010 1:12 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/13/2006
Earthlings este un documentar despre dependenta absoluta care ne leaga de animale, dar care evidentiaza si cruzimea si lipsa totala de respect fata de acestea. In documentar sunt folosite camere ascunse pentru a surprinde scene reale de o cruzime maxima. Nerecomandat celor mai sensibili.
marivic
Scris: Tuesday, May 11, 2010 5:46 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
MDA,......nu sunt de acord cu violenta, dar ca porcii, gainile sau taurii trebuiesc taiati ca sa mancam, ..... cu asta sunt de acord. Oamenii trebuie sa manance,si cum nu ne-a lasat Dumnezeu ierbivori trebuie sa ne hranim si cu carne. Imi pare rau ca trebuie sa spun, dar asta este parerea mea:
Sunt de acord sa fie impuscati si cainii fara stapan vagabonzi, care daca te prind la 10 noaptea pe strada (de exemplu in cartier la tata) te mananca. Cu asta nu sunt de acord. Nu veti vedea in Ungaria sau in Malta, tari pe care am avut norocul sa le vad, sa stau ceva timp in ele, nu veti vedea caini asa ca la noi pe strazi. Nici macar in lesa nu am vazut, .... asa ca Foarte bine le face.
Tzepii
Scris: Tuesday, May 11, 2010 7:16 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/13/2006
marivic wrote:
MDA,......nu sunt de acord cu violenta, dar ca porcii, gainile sau taurii trebuiesc taiati ca sa mancam, ..... cu asta sunt de acord. Oamenii trebuie sa manance,si cum nu ne-a lasat Dumnezeu ierbivori trebuie sa ne hranim si cu carne. Imi pare rau ca trebuie sa spun, dar asta este parerea mea:
Sunt de acord sa fie impuscati si cainii fara stapan vagabonzi, care daca te prind la 10 noaptea pe strada (de exemplu in cartier la tata) te mananca. Cu asta nu sunt de acord. Nu veti vedea in Ungaria sau in Malta, tari pe care am avut norocul sa le vad, sa stau ceva timp in ele, nu veti vedea caini asa ca la noi pe strazi. Nici macar in lesa nu am vazut, .... asa ca Foarte bine le face.

Ai urmarit filmul sau doar ai citit ce am scris la descriere ?
marivic
Scris: Tuesday, May 11, 2010 7:45 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Sincer,.....am urmarit cam un sfert din el,....dar cum am mai spus m-am referit la caini,....In ferme,sunt cazuri izolate probabil ce ai prezentat tu,...nu stiu,...nu cunosc, nu vorbesc.Dar stand sa ne gandim,la orice mancam,poate ca nici nu ar trebui sa mai mancam,...nu?Caci toate provoaca mila,sila,..eu mai stiu ce!Fiecare meserie are pacatele ei,...de aceea suntem niste pacatosi care traim pe acest pamant,...numai Dumnezeu este sfant si de neatins.Imi pare rau aceasta este parerea mea,....sorry In rest no coment;sunt animale care sunt pe cale de disparitie,aici ii condamn,dar acelea care ne asigura noua traiul,.....aceea este partea urata care se petrece intr-un abator,...sau fabrica de ,...mancare.Pana nu lucrezi,sau nu intri in lumea lor nu ai de unde sa stii cum se petrece totul.Eu am lucrat in industria aeronautica,si daca ati vedea cum vine un avion la reparatii,si cum il desfaceam ca sa il reparam,....va asigur ca daca ati vedea aceste lucruri,nu v-ati urca intr-un avion in veci.Asa ca,....de analizat,de comentat,....nu prea,este la latitudinea fiecaruia sa gandeasca cum vrea despre aceste lucruri.Unele chestii sunt groaznice intr-adevar,...dar aici nu este vorba despre o singura rasa,sau un singur tip de comportament;este vorba de popoare diferite,de mentalitati diferite,bineinteles si de stiluri diferite de viata si de trai,asa ca nu putem acuza si nici judeca pe nimeni.Asa ne-a lasat Dumnezeu,asa facem,....Oare leul in jungla nu-si nimiceste prada,nu si-o sfasie de vie,numai ca sa supravietuiasca?....sorry sorry sorry nu vreau sa intru in polemici,....asa ca ma abtin ,...mi-am spus parerea.sorry
g_nicoleta2000
Scris: Tuesday, May 11, 2010 8:49 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
Eu nu am vrut nici sa deschid filmuletul, multumim pentru avertismentul ce insoteste filmul.
Rautatea din oameni este directionata catre orice ne inconjoara, catre proprii copii si parinti, asa ca era ceva firesc sa fie directionata si catre animale.
Si cum spunea si Marivic cand vine vorba de stomac uitam de unde vin aminalele; micul sfaraind delicios pe gratar, crenvustiul delicios de la micul dejun...

In rest ce ar mai fi de spus, suntem rai pana in maduva oaselor asa ca avem destule documentare de facut.plans
t-mihaela
Scris: Wednesday, May 12, 2010 7:18 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Am putea trai si fara carne daca am vrea si am fi mai sanatosi ,poate asa am eradica si cancerul.Eu tocmai mi-am burdusit congelatorul cu pui luati engros si deja mi-e si greata sa-l deschid,parca aud cotcodac si noaptea ...Scuze, nu am urmarit filmul.

gata , am vazut filmul, incredibil, asa se omoara animalele in SUA ?Pai ce sa ma mai astept de la alte tari ?Jalnic.
g_nicoleta2000
Scris: Wednesday, May 12, 2010 2:04 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
t-mihaela wrote:
Am putea trai si fara carne daca am vrea si am fi mai sanatosi ,poate asa am eradica si cancerul.Eu tocmai mi-am burdusit congelatorul cu pui luati engros si deja mi-e si greata sa-l deschid,parca aud cotcodac si noaptea ...Scuze, nu am urmarit filmul.

gata , am vazut filmul, incredibil, asa se omoara animalele in SUA ?Pai ce sa ma mai astept de la alte tari ?Jalnic.

hohot hohot Lasa ca puii tai vorbesc franceza, la taiat sunt intrebati ce parere au si raspund: Oui, Oui!hohot
Lilly of the valley
Scris: Wednesday, May 12, 2010 2:22 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
am urmarit documentarul doar partial, mi se pare izbitor de asemanator in mesaj cu Zeitgeist.

Se pot aduce multe argumente referitoare la comportamentul distructiv al speciei umane. asta suntem, asa ne-am nascut - "vanatori"! iar "vanatul" modern nu mai creste in padure ci in crescatorii si sunt prelucrati in abatoare. poate daca ar fi mai multe documentare despre fabricarea carnatilor, nu-i vom mai consuma si vom deveni vegetarieni, mai in armonie cu natura.
t-mihaela
Scris: Wednesday, May 12, 2010 6:24 PM
Nivel

g_nicoleta2000 wrote:

hohot hohot Lasa ca puii tai vorbesc franceza, la taiat sunt intrebati ce parere au si raspund: Oui, Oui!hohot

hohot hohot
shirel
Scris: Wednesday, May 12, 2010 8:25 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Eu una nici nu am curajul sa vad fimuletul sau mai bine zis nu vreau sa vad plans plans plans ca nu am puterea de a opri acest lucru impotriva animalelor!
praslea_cel_voinic
Scris: Wednesday, May 12, 2010 8:56 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
t-mihaela wrote:

hohot hohot hohot hohot Si tot off topic (ma scuze Tzepii topai ), Mihaela, de unde iei pui engros? Parca as vrea sa aud si eu cotcodat noaptea...hohot
Nu urmaresc filmul ca si asa hormonii mei zburda, nu vreau sa le mai dau un motiv ca sa ma puna pe bocit...Dar...totul e discutabil pupici
t-mihaela
Scris: Thursday, May 13, 2010 1:04 AM
Nivel

Sa-l intreb pe Kaze, mi-a venit acasa cu doua cutii mari,una cu pui intregi si una cu pulpe si aripi.Nu mai am loc in conge nici de o inghetata.guns
PrincessLilou
Scris: Wednesday, June 23, 2010 2:27 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/4/2009
nu am urmarit decat cateva minute din film. tipul vorbea ceva de animale de companie. la asta nu se adauga porcii, gainile,nu? eu animal de companie inteleg, caini, pisici, etc...si atunci nu sunt de acord cu violenta.

dar porcii...hmmm....eu alta metoda mai umana de ai taia nu stiu...pana la urma tot la cutit ajung. si nu sunt de acord cu...daca nu am manca carne am fi mai sanatosi. si proteinele au importanta lor in dieta...poate daca nu am mai manca asa multa carne....asta e altceva.
TeosOf
Scris: Wednesday, June 23, 2010 7:23 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
PrincessLilou wrote:
si nu sunt de acord cu...daca nu am manca carne am fi mai sanatosi. si proteinele au importanta lor in dieta...poate daca nu am mai manca asa multa carne....asta e altceva.

N-am mai mancat carne din 1997 si n-am nicio boala, (nici ascunsa), nu racesc, nici macar o data pe an, si sunt mult mai dinamica decat multi carnivori, chiar daca nu mai am mult si voi implini 50 de ani. Din carne nu iei nici a 10 parte din proteine, pt ca o fierbi, prajesti...
Puneti 10 carnivori fata in fata cu un ierbivor, lacto-vegetarian si faceti diferentele - fizice. Si culoarea pielii, a unui vegetarian, e mult mai sanatoasa, decat cea a carnivorilor. (Mai exista o specie de vegetarieni care nu stiu sa combine sanatos, alimentele - acestia ies din discutie).

Filmul l-am vazut mai demult, l-am primit pe mail...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.