e posibil???
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Irinuca
Scris: Tuesday, November 16, 2010 4:44 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2010
fetelor am o mare dilema... raducu meu de vreo cateva zile isi roade mainile de nu mai poate si saliveaza... suzeta n-o vrea, dar ma intreb daca e posibil oare sa fie de la dinti????? asa repede??? a mai avut cineva aceasta problema? eu nu gasesc nicio alta explicatie...
Katrina
Scris: Tuesday, November 16, 2010 7:26 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/9/2010
E posibil.
Vor mai trece cateva luni ,insa pana vor incepe sa erupa.
Sunt copii la care dentitia erupe precoce.Am avut un copil ,pacient, caruia i-a erupt primul dintisor la 3,5 luni.La al meu i-au iesit toti incisivii inferiori in decurs de o saptamana la5,5 luni,fara febra, agiatie sau scaune proaste,pur si simplu m-am trezit ca are dintisori.

shirel
Scris: Tuesday, November 16, 2010 8:19 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Irinuca wrote:
fetelor am o mare dilema... raducu meu de vreo cateva zile isi roade mainile de nu mai poate si saliveaza... suzeta n-o vrea, dar ma intreb daca e posibil oare sa fie de la dinti????? asa repede??? a mai avut cineva aceasta problema? eu nu gasesc nicio alta explicatie...

Tot ce se poate sa fie de la dinti dar sa stii ca mai este o explicatie Raducu pur si simplu isi descopera corpul lui propiu si la varsta lui in primul rand isi descopera manutzele ,degetele pe care imediat le introduce in gura .Gura fiind pentru el este un mijloc prin care el gusta (deja cunoaste asta de la mancare ras )si de asta este folosita in orice va vrea sa descopere ,manutze,jucarii pentru a le cerceta toate vor fi introduse in gura.Si binenteles ca refuza suzeta ,mainile lui fiind mult mai bune decat o bucata de plastic,doar este foarte destept baietelul nu?ras sic Cateodata introducerea mainilor in guritza vor fi si semne de foame doar daca sunt insotite si de plansete din ce in ce mai rasunatoare.
praslea_cel_voinic
Scris: Tuesday, November 16, 2010 8:39 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/19/2009
Irinuca, pot fi si dintisorii, pot fi si colicile...cel putin am observat la Teo atunci cand o doare burtica (pana si acum), isi baga manutele in gura si saliveaza mai abundent...Variabilitatea normala de incepere a eruptiei propriu-zise incepe de la 4 luni....dar semnele apar inainte de asta...Pupam pe Raducu! computerlove pupici
Irinuca
Scris: Wednesday, November 17, 2010 9:11 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2010
multumesc mult fetelor!!!pupici
iloveyou
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.