Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17818
| danny wrote:Eu sunt in prima luna, de fapt acum intru in cea de-a doua. Insa ma doare burtica iincontinuu aproape, suportabil si, uneori ma dor si picioarele de iimi vine sa le iintind tare poate isi revin si nun ma mai dor.Am fost la doctor si mi-a dat no spa, acid folic si progesteron, si in doua saptamani merg iar, sper sa fie bine. La voi cum a fost? Greturi, slava Domnului nu am, insa mi-a tot spus o amica ca ea a avut asa probl toata sarcina, ca se confundau cu contractiile, dar ca toate prietenele ei care sunt insarcinate s-au tot plans ca le doare burtica ca la menstruatie. Altcineva imi spunea ca acum se formeaza fatul, placenta si astea ar putea fi cauzele. Doctorul mi-a spus ca sarcina se pare ca se fixeaza normal, ca nu sunt probleme, ca este inca mica si ca abia se formeaza placenta.Asa e normal in primele luni? Asa ati avut si voi????Ajutati-maaa
Danny, cum mai esti? Ai nascut? |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17818
| clara_lara wrote:de dimineata ma doare burta ...mi-a fost putin frig, dar nu f tare. de la asta o fi? ma doare pe orizontala. mi-e cam frica, ce poate fi? ori am racit, ori se modifica uterul. Contractie nu poate fi atat de lunga (5 ore continuu). ce ziceti? am sunat dr acum si mi-a recomandat no-spa, una dim, una seara, trei zile. Eu nu am luat pana acum nicio pastila in afara de acid folic. Astept parerile voastre, multumesc.
Clara, daca dr ti-a recomandat no-spa, ia fara teama. Se pot lua parca maxim 6 / zi.
Eu am luat cam 3 /zi si nu au fost probleme.
Oricum, fara efort si pentru linistea ta, mergi si la o echografie eventual.
Sarcina usoara si bebe sanatos ! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Si eu am inceput cu dureri de burta si chiar am intrat in panica , dar se pare ca m-am ales cu o cistita de toata frumusetea. Miine merg la laborator pentru examenul de urina deoarece s-ar putea sa am si o infectie urinara. Pina atunci si eu pap la No-Spa dar 3*1tb/zi. Sper sa nu fie nimik grav insa este foarte deranjant. |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| dya wrote:Si eu am inceput cu dureri de burta si chiar am intrat in panica , dar se pare ca m-am ales cu o cistita de toata frumusetea. Miine merg la laborator pentru examenul de urina deoarece s-ar putea sa am si o infectie urinara. Pina atunci si eu pap la No-Spa dar 3*1tb/zi. Sper sa nu fie nimik grav insa este foarte deranjant.
Multa sanatate si sarcina usoara! |
|

Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| taki wrote:Multa sanatate si sarcina usoara!
Iti multumesc. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Multa sanatate, Dya! Sa ai grija de tine, auzi? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| Dya sunt sigura ca nu este nimic grav, sa te faci repede bine si ai grija de bebe. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/1/2007 Mesaje: 47
| AdrianaC wrote:
Clara, daca dr ti-a recomandat no-spa, ia fara teama. Se pot lua parca maxim 6 / zi.
Eu am luat cam 3 /zi si nu au fost probleme.
Oricum, fara efort si pentru linistea ta, mergi si la o echografie eventual.
Sarcina usoara si bebe sanatos !
am luat pana acum vreo 4 pastile, 2/zi.
Burta mi-a trecut, ma simt f bine.
Multumesc mult pt sfat si urari. Eu as face ecografii la 2 saptamani, dar nu cred ca e recomandat. Asa le fac la o luna. Asa ma rog sa treaca timpul mai repede...asta pana o sa miste. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| Ma bucur clara lara ca ti-a trecut durerea de butica. Si mie mi-a dat medicul no-spa, si luam cate 3/zi, m-au ajutat foarte mult. Iar, pe mine ma chema medicul la eco de 2 ori pe luna, dupa 7 luni jumatate. Sarcina usoara in continuare |
|

| multumesc.... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Clara, sarcina usoara in continuare si fara dureri !
Am observat ca Deea mea e unul din bb-ii de la imaginea ta, de la avatar cum i-ai ales ? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| eu pe la 5 luni aveam niste dureri ingrozitoare de spate.cei din tara imi ziceau sa merg la medic ca nu e normal si e f periculos pt bebe.clar am mers la doctor si.......... ei spun ca durerile de spate sunt f normale si ca nu au nimic de a face cu dezv bebelusului.iar cu durerile de burta acelasi lucru.ei zic ca bubulusu creste si de acea avem dureri ca in timpu menstruatiei .asa ca nu va faceti griji prea mari. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Iuliana, bine ai venit! Sarcina usoara si sa fiti sanatosi, tu si bebe! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Inca o graviduta! Bine ai venit Iuliana! sarcina usoara in continuare! |
|

| pe mine nu ma mai doare deloc burta de vreo luna. Ma simt asa de bine si sunt plina de energie. Poate s-a mai incalzit afara, am renuntat si eu sa ma spal dimineata cu 15 min inainte de a iesi pe usa. Ma bucur tare mult, sper sa nu am gura pocita. |
|
|