|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Si eu am avut crampe ca la menstruatie in primele 2 luni de sarcina.DR meu mi-a dat No-spa si Utrogestan.Dupa ce am inceput sa iau pastilutele, am inceput sa ma simt mult mai bine. |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| vai...am crezut ca e ceva in neregula cu mine. si eu am durerile astea ca la sarcina. si nu i-am spus nimic doctoritei ca mi-a fost frica. dar nu ma doare tot timpul si nu tare. |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Ce bine ca esti aici!!!!! Sa vezi ce mamica scoatem din tine! Pune mana si fa-ti ticker! |

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| PrincessLilou wrote:vai...am crezut ca e ceva in neregula cu mine. si eu am durerile astea ca la sarcina. si nu i-am spus nimic doctoritei ca mi-a fost frica. dar nu ma doare tot timpul si nu tare.
Spune-i doctoritzei tale...Si eu am avut, mai tarziu un pic, ce-i drept, pe la 23 de saptamani si de atunci iau si eu tratament...hai...totul va fi bine!!!
|
|

Inregistrat: 9/28/2006 Mesaje: 581
| Bine va revad, fetelor...acum vorbeam cu Oana (Maria si mami) si mi-a spus ca ati intrebat de mine...multumesc mult! Eu sunt pe ultima suta de metri, 4-5-6 saptamani mai am pana la marea intalnire!
Princess Lilou......avem aceeasi locatie...Australia! Sarcina usoara, cate saptamani ai? |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| De-abia a aflat vestea cea mare! Probabil ca in jur de 4 saptamani! Nah! ca am devenit si purtator de cuvant! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Princess multa sanatate,sarcina usoara si bine ai venit printre noi |
|
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| cica as fi prin saptamana a sasea sau a saptea. deci mult mai avansata decat ma asteptam eu. multumesc de urari. sper sa fie bine.
Lenus, am ticker, nah! ...dar nu e 100% corect. cred eu...inca....aflam mai incolo. |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| fetele ce fain ca ati scris si ne-a ramas noua mostenire. am si eu dureri ca la menstruatie si dr a zis ca e normal dar nu mi-a dat nici o tableta nimic. credeti ca e neaparat nevoie?
|
|

Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| Mai bine iei niste No-spa, nu face niciun rau bebelusului. Durerea asta ca la menstruatie e din cauza contractiilor uterine, care nu sunt normale la o sarcina asa mica. |
|
| problema e ca nu sunt in tara si nu stiu daca aici se gasesc no-spa. |
|

Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| lia.lavinia wrote:problema e ca nu sunt in tara si nu stiu daca aici se gasesc no-spa.
Vorbeste cu ginecologul tau de aceasta problema. Doar el e in masura sa-ti prescrie medicamente in perioada asta. |
|
| am fost la medicul de fam ca la ginecolog am miercuri programare si mi-a spus sa nu iau decat acid folic si pt dureri nimic ca sunt normale durerile acum din cauza schimbarilor care au loc in corp, |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| si eu am avut crampe, mi-a spus ca se mareste uterul. plus si niste contractii. tot cu no-spa si eu, cat cuprinde. mi se face un guguloi intr-o parte...cam dureros |
|
|