eu la o ciocolata calda ca imi era pofta
|
voi avea grija nanny. sper sa fie bine bebe meu... eu nu ma simt bine deloc.. orice mancare imi provoaca greata.. de vreo trei zile mannac numai portocale si cartofi fierti sper sa trec cu bine de primul trimestru.. si sper sa-i fac o surioara lui andreas. ca m-am saturat de bete si masinutze vreau sa cumpar si papusi
|
multumesc fetelor simonik sa va traiasca e o bomboana de bebe
|
buna fetelor! am fost la medic si mi-a dat sa iau duphaston si mi-a spus sa o las mai incet cu efortul fizic pentru ca sangerarea a fost o atentionare ca exista un risc minor de avort spontan sper sa trec cu bine peste asta si bebe sa stea acolo in burtica la mami
|
da... azi merg la control ca m-a programat. sper sa fie totul bine. offfff :(
|
fetelor eu am sangerat in seara asta... oare care-i treaba? burtica mea are 7 saptamani. eu zic ca nu-i normal sa sangerez.. o prietena mi-a spus ca la inceputul sarcinii, cat e mica se mai intampla dar la prima sarcina nu mi s-a intamplat. sunt ingrijorata.
|
cine imi tine companie la un 3in 1?
|
pui cu legume la cuptor
|
buna fetelor! eu am lipsit multe luni de pe forum, dar m-am intors cu o veste buna: e pe drum bebe 2 :006: am 7 saptamani si speram sa fie o surioara pentru andreas. va pup
|
oanamaria mai vrem poze e o scumpa:016 sa te bucuri de ea:002:
|