Buna fete! Am intrat sa va salut pe cele vechi ?i dragi mie ?i sa va incurajez pe toate! Haide?i ca se poate, goli?i casuta asta noi suntem bine, cre?tem, avem deja 7 lunite ?i 2 dintisori va pup ?i haide?i cu lipiciulll
|
Maria.mmh wrote:Nu-mi vine sa cred Chiar mai devreme ma gandeam la tine, am tot cotrobait azi prin vechile casute si te vazusem prezenta acolo si ma intgrebam ce faci Sa cresteti mari si sanatoase multumim din suflet!! Doamne ajuta sa vi cu vestea cea mare in curând
|
Buna dragele mele ! N am mai intrat demult ....m am bucurat de minunea din viata mea, sincer nu ca nu as fi avut timp însa stau si o privesc si atunci cand doarme...Nu ma pot satura de ea avem 2 lunite si ..deja!!! Nici nu stiu cand a trecut timpul...Am intrat sa va salut , sa va spun sa continuati sa luptati pt îndeplinirea celei mai mari împliniri...va îmbratisez cu drag! Felicitari tuturor celor cu 2 liniute si celor care au sarit gardul !
|
Buna fete!!! Eu nu am mai intrat decât fugitiv...vroiam sa va spun ca noi suntem bine, ne am adaptat încet încet acasa....stau si o privesc si nu mi vine sa cred ca este a mea...minunea mea!! o iubesc de numai pot va pupic si doamne ajuta la toata lumea ! Miha felicitari!!! Daca mai sunt mamici noi, gravidute noi va felicit din suflet!!! ( nu am apucat sa citesc)
|
Multumesc mult pt primirea calduroasa
|
Buna mamici! Ma alatur voua, de luni sunt mamica cu "acte" în regula momentan suntem înca in spital deoarece s a declansat icterul la bebelusa si asteptam sa treaca si sa mergem acasica... va pup si abia astept sa împartasesc cu voi experienta asta frumoasa
|
Mihaela14 wrote:Felicitari mamico!! multumesc mult mamico
|
Va multumesc din suflet! Sunteti minunate!
|
Multumesc mult fetelor!
|
Miha1989 wrote:Fetelor am fost si eu la dr, bebe a crescut are 3,100 kg, mai merg pe 5 octombrie la un control si pe 12 a zis ca facem cezariana, deci mai am fix 2 sapt pana la marea intalnire bebe tau o sa fie un grasan , deja este prichinduta mea are 3 kg nascuta
|