Profil: Dxc
Despre
Utilizator: Dxc
Nivel: Avansat
Statistici
A intrat: Sunday, June 17, 2018
Ultima vizita: Wednesday, May 5, 2021 10:53 PM
Numarul de postari: 1,184
[0.11% din toate postarile / 0.50 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 86
Postat: Friday, April 30, 2021 5:09 PM
Buna fete! Am intrat sa va salut pe cele vechi ?i dragi mie ?i sa va incurajez pe toate! Haide?i ca se poate, goli?i casuta astaras noi suntem bine, cre?tem, avem deja 7 lunite ?i 2 dintisori Lol va pup ?i haide?i cu lipiciulllcoeur

img
Subiect: Clubul aspirantelor - 83
Postat: Thursday, December 3, 2020 3:10 PM
Maria.mmh wrote:

Nu-mi vine sa cred Hilar Chiar mai devreme ma gandeam la tine, am tot cotrobait azi prin vechile casute si te vazusem prezenta acolo si ma intgrebam ce faci yes
Sa cresteti mari si sanatoase hearts coeur
multumim din suflet!! Doamne ajuta sa vi cu vestea cea mare in curând Cheek Kiss

img
Subiect: Clubul aspirantelor - 83
Postat: Thursday, December 3, 2020 2:48 PM
Buna dragele mele ! N am mai intrat demult ....m am bucurat de minunea din viata mea, sincer nu ca nu as fi avut timp însa stau si o privesc si atunci cand doarme...Nu ma pot satura de eacoeur avem 2 lunite si ..deja!!! Nici nu stiu cand a trecut timpul...Am intrat sa va salut , sa va spun sa continuati sa luptati pt îndeplinirea
celei mai mari împliniri...va îmbratisez cu drag!computerlove
Felicitari tuturor celor cu 2 liniute si celor care au sarit gardul !love

img
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 58
Postat: Tuesday, October 13, 2020 1:59 PM
Buna fete!!! Eu nu am mai intrat decât fugitiv...vroiam sa va spun ca noi suntem bine, ne am adaptat încet încet acasa....stau si o privesc si nu mi vine sa cred ca este a mea...minunea mea!!coeur o iubesc de numai pot coeur va pupic si doamne ajuta la toata lumea ! computerlove
Miha felicitari!!!
Daca mai sunt mamici noi, gravidute noi va felicit din suflet!!! ( nu am apucat sa citesc) hearts

img
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 13
Postat: Thursday, October 1, 2020 11:12 PM
Multumesc mult pt primirea calduroasacomputerlove

img
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 13
Postat: Thursday, October 1, 2020 4:04 PM
Buna mamici! Ma alatur voua, de luni sunt mamica cu "acte" în regulacoeur momentan suntem înca in spital deoarece s a declansat icterul la bebelusa si asteptam sa treaca si sa mergem acasica...Love va pup si abia astept sa împartasesc cu voi experienta asta frumoasa

img
Postat: Wednesday, September 30, 2020 11:29 AM
Mihaela14 wrote:

Felicitari mamico!! computerlove
multumesc mult mamicopupici

img
Postat: Tuesday, September 29, 2020 7:29 PM
Va multumesc din suflet! Sunteti minunate! coeur

img
Postat: Monday, September 28, 2020 11:48 PM
Multumesc mult fetelor! computerlove pupici

img
Postat: Monday, September 28, 2020 10:13 PM
Miha1989 wrote:
Fetelor am fost si eu la dr, bebe a crescut are 3,100 kg, mai merg pe 5 octombrie la un control si pe 12 a zis ca facem cezariana, deci mai am fix 2 sapt pana la marea intalnire Love
bebe tau o sa fie un grasan , deja estecomputerlove prichinduta mea are 3 kg nascutaSimplyLove

img