Dus-intors cu 1 Euro !
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andi&Mariuca
Scris: Thursday, August 30, 2007 2:11 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Vesna wrote:
Stiam ca limita de bagaj de mana e valabila pentru orice companie, iar ce este peste se plateste...poate ma insel eu...
Cat despre pierdutul bagajelor, sa stii ca sunt multe companii care o fac adesea...

asa este, fiecare companie aeriana are o limita de kg admisa dar nu numai la bagajul la de mana ci si la cel de cala sau, mai ales la cel de cala.

sa va spun ce am patit noi cu limita de bajage: am plecat de acasa cu dulapul fool in loc de valize (in special lucrurile lui Andi si chiar nu stiu ce a fost in capul meu mai ales ca puteam sa ii si spal acolo) si cand ne-am intors, desi trimisesem o parte din bagaje prin cursele de autocar care vin in Brasov), am platit pe aeropot in Munchen o depasire de 7 kg peste limita admisa la zbor si ne-a costat 49 de euro!banghead plans closedtopic

faza cea mai cretina dupa mine este ca pe bilet scrie ca limita de bagaje in cala pt o persoana, in Otopeni, este de 25 kg pt adulti si de 20 kg pt copilul iar pe biletul de intoarcere, pe aeroportul din Munchen, scria 20 kg pt adulti si 10 pt copil (la bagajele de cala, nu de mana)!what asa ca ne-am trezit ca tre' sa platim!angry plus ca o tanti aiurita de acolo ne-a zis ca de fapt copilul nu are dreptul la bagaj de cala...si am inceput sa injur atunci in romaneste ras si i-am explicat (in engleza) ca pe bilet scrie 10 kg...nu ca nu si ca nu1boxing si abia dupa 5 minute de circ s-a dumirit si toanta ca de fapt asa e, avea dreptul la 10 kg. era chiar culmea sa ma puna sa il las acolo sau sa platesc 100 euro pt el!bataus

asa ca...mare atentie: cititi ce scrie pe bilet la kg admise, in special sa va uitati sa vedeti pe care aeroport aveti o anumita limita de kg pt ca pot fi diferite.
marya28
Scris: Thursday, August 30, 2007 8:55 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/16/2007
MIE MI-A SPUS O PRIETENA CA PLEACA IN ITALIA CU FIRMA ACEASTA SI AM RAS DE EA ,CAND MI-A SPUS PRETUL UNUI BILET .TOTUSI A AVUT DREPTATEbravo bravo bravo
Laura&Alfonso
Scris: Friday, August 31, 2007 6:32 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/4/2006
Ely drum bun si o vacanta cat mai frumoasa cu ai tai pupici pupici pupici
Ely
Scris: Friday, August 31, 2007 7:01 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Multumesc frumos Laura si tie iti doresc la felpupici flowers
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.