Dus-intors cu 1 Euro !
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Saturday, August 25, 2007 11:43 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Ce parere aveti de zborurile dus-intors care costa numai 1 euro? Sunt sigure, ajungi la destinatie intr-o bucata? Exista vreun risc? Care ar fi acela?
Maria & Mario
Scris: Sunday, August 26, 2007 9:16 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
cyclops Nu am auzit de asa ceva ! unde ? Cum ? Cand ? Cine le face ? Da si tu detalii, ca eu ..... alcool
AdrianaC
Scris: Sunday, August 26, 2007 9:51 AM

Blue Air ras
Maria & Mario
Scris: Sunday, August 26, 2007 10:00 AM
Nivel

Stiu ca e low-cost, dar cu 1 euro dus intors .... hohot hohot hohot hohot Unde exact ai gasit informatiile astea ? oare Ca asa venim in vizita ! cyclops hainoroc
AdrianaC
Scris: Sunday, August 26, 2007 12:12 PM

Mai mami, tu crezi ca eu fac misto? Nu imi sta in fire, zau !

Uite:

"19.07.2007 -Cu Blue Air calatoresti la Londra cu doar 1 euro*/segment+taxe!

Surprizele verii continua cu o noua oferta pentru destinatia Bucuresti - Londra - Bucuresti.
Blue Air pune la dispozitia clientilor sai bilete promotionale pentru toate zborurile catre Londra din orarul de vara la preturi de 1 euro*/segment + taxe.
Perioada de cumparare este 19 iulie - 27 octombrie 2007.
Perioada de calatorie este 5 - 27 octombrie 2007, orarul de zbor fiind urmatorul:

Luni si miercuri
07:50 Bucuresti Baneasa - 09:30 Londra Stansted
10:15 Londra Stansted - 15:45 Bucuresti Baneasa

Vineri
14:50 Bucuresti Baneasa - 16:30 Londra Stansted
17:10 Londra Stansted - 22:40 Bucuresti Baneasa

*locuri limitate la acest tarif

Pentru orice fel de informatii va rugam sa accesati site-ul Blue Air, www.blueair-web.com, sau sa ne contactati la Call Center: +40 21 2088686 sau email: info@blue-air.ro.

17.07.2007 -Biletele de avion pentru Stuttgart sunt disponibile!

De la 1 septembrie 2007 puteti vizita orasul Stuttgart, in fiecare miercuri si sambata, iar din 28 octombrie 2007, in fiecare marti, vineri si duminica.
Biletele au fost puse in vanzare la preturi incepand de la 1 euro*/segment+taxe si pot fi cumparate accesand site-ul www.blueair-web.com, de la unul dintre Call Center-urile noastre, de la agentiile Blue Air din Romania si strainatate sau de la agentiile de turism colaboratoare.

Rutele oferite sunt Bucuresti - Stuttgart - Bucuresti si Arad - Stuttgart - Arad.

Orarul de zbor este disponibil pe site-ul nostru, www.blueair-web.com.

*locuri limitate la acest tarif

Pentru orice fel de informatii va rugam sa accesati site-ul Blue Air, www.blueair-web.com, sau sa ne contactati la Call Center: +40 21 2088686 sau email: info@blue-air.ro.
"

Si uite si sursa: http://www.blueair-web.com/index.php?LANG=RO&ref=noref&location=notices#n164

Deci, pe cand iti facem o vizita? ras
Ely
Scris: Sunday, August 26, 2007 2:04 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Am vazut si eu si stiam dinainte de la nasii mei ca sunt oferte cu un 1 euro dar stiu ca trebuie sa platesti taxa daca nu ma insel. Si pentru Bucuresti -Lisabona au fost si se mai gasesc din cand in cand asemenea oferte. Noi venim tot cu Blue Air, am inteles ca nu dau mancare dar pentru 4 ore noaptea nici nu se pune problema, daca vrei poti sa cumperi de la ei niste sandwichuri.
Maria & Mario
Scris: Sunday, August 26, 2007 7:12 PM
Nivel

cyclops cyclops cyclops cyclops

Pai , va asteptam si pe voi la noi ! Ca e mai ieftin ca metroul ! hohot
MNiko
Scris: Monday, August 27, 2007 7:27 AM
Nivel: Guest

AdrianaC wrote:
Blue Air ras

Sotul meu nu e incantat deloc de aceasta companie.Ar folosi-o eventual daca ar avea doar zbor direct, fara sa trebuiasca sa schimbe avionul.
De ce nu e incantat: el si colegii lui cand pleaca in delegatie la interventii trebuie sa isi ia cu ei si geanta cu scule care singura cantareste vreo 15 kg daca nu mai mult. Pe langa asta mai au inca o valiza cu schimburi, deci mereu au 2 bagaje cel putin. Limita de bagaje e destul de mica(vreo 20 parca). Ce e peste platesti suprataxa, iar ei depasesc mereu 20 kg.
In plus, se pierde cate un bagaj atunci cand trebuie sa schimbe avionul. Mihai a patit-o de 2 ori, iar colegii lui de mai multe ori. De cateva luni el insa nu mai pleaca decat daca ii gaseste bilet cu alta companie.
Vesna
Scris: Wednesday, August 29, 2007 9:01 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2006
Stiam ca limita de bagaj de mana e valabila pentru orice companie, iar ce este peste se plateste...poate ma insel eu...
Cat despre pierdutul bagajelor, sa stii ca sunt multe companii care o fac adesea...
MNiko
Scris: Wednesday, August 29, 2007 9:10 PM

Vesna wrote:

Cat despre pierdutul bagajelor, sa stii ca sunt multe companii care o fac adesea...

E posibil nu zic ca nu, dar sotului si colegillor lui li s-a intamplat cel mai adesea cu aceasta companie.
Maria & Mario
Scris: Wednesday, August 29, 2007 9:42 PM
Nivel

I-am tot vazut in vara asta pe la stiri, de cand au aparut si in romania ! Chiar saptamana asta au anulat doua zboruri, fara reprogramari, unul spre Italia , unul spre Londra ! Ei si cu Wizz Air. Low cost = low services ! Si nu doar pierdtut bagajele , anulat zboruri fara despagubiri imediate sau reprogramari, aterizat " de urgenta " la 2/3 din drum si de acolo, fara bagaje, fara explicatii , descurca-te ! , zboruri cu intarzieri mari ( peste 24h ) , fara meniu, fara garantia bagajelor , curse charter fara asigurari ..... etc ..... etc ......

Si nu bat campii, ca tocmai m-am interesat ! Asa ca..... fiecare face ce crede de cuviinta !
MNiko
Scris: Wednesday, August 29, 2007 9:51 PM

Acum ca ai zis de anulari mi-am adus aminte ca a patit-o sotul si pe asta. Trebuia sa vina acasa din Polonia, sa stea 2 zile si sa plece iar in Austria. I s-a anulat zborul si abia a doua zi mai avea ceva, dar nu ar mai fi avut timp sa vina acasa decat sa ne spuna "buna" si sa iasa iar pe usa, asa ca s-a dus direct in Austria. De atunci el se fereste cat poate de aceasta companie.
Ely
Scris: Thursday, August 30, 2007 10:24 AM
Nivel

Pai de-asta am ales si noi Blue Air sa nu mai schimbam ca este zbor direct si cum intr-o saptamana trebuie sa ne ducem si sa ne si intoarcem a trebuit sa alegem aceasta companie,ca asa sa schimbam ne ia 2 zile dus si intors .Stiu ca mama unei prietene a venit si a plecat cu blue Air si a zis ca totul a fost bine..Anulari si intarzieri au fost si la Air France cand au venit nasii fetitei la noi au avut 4 ore intarziere. Acum sa vedem,daca mergeam pentru o luna sigur alegeam alta companie ca sotului nu-i place deloc Blue Air ca le-a scris un e-mail si nu a primit raspuns si cum lui ii plac oamenii seriosi si de incredere l-au dezamagit,dar alta solutie mai rapida nu am gasit.
MNiko
Scris: Thursday, August 30, 2007 11:41 AM

Ely, bafta, sa aveti un drum usor si fara probleme.
Ely
Scris: Thursday, August 30, 2007 1:53 PM
Nivel

MNiko wrote:
Ely, bafta, sa aveti un drum usor si fara probleme.

Multumim frumospupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.