Durerile la ovare sunt simptom de sarcina ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
tacyta51
Scris: Tuesday, January 20, 2009 10:43 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/23/2008
Dragele mele revin din nou pe forum dupa o lunga pauza deoarece am incercat sa ma distantez cat se poate de orice subiect legat de vreo sarcina lasand totul in mana destinului,dupa pierderea ultimei sarcini am cazut intr-o depresie din care cu greu am iesit .
Azi ma framanta din nou un gand, dar nu sunt sigura si de aceea vreau sa va cer si voua un sfat.
Am greturi aproape in fiecare zi care persista de vreo 15 zile , insa nu am varsaturi , dureri la nivelul sanilor, sau alte simptome caracteristice, menstruatia a intarziat 2 -3 zile. Cu toate astea aseara am avut niste dureri la nivelul ovarelor asemanatoare durerilor premenstruale, pe care azi nu le mai am.
Exista asemenea dureri la ovare in timpul sau la inceputul sarcinii?
PrincessLilou
Scris: Thursday, November 5, 2009 12:47 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/4/2009
buna, eu nu pot sa spun ca sunt experta, dar am avut aceleasi dureri si tot timpul aveam senzatia ca trebuie sa-nmi vina mentra si tot nu a venit. acum sunt insarcinata de vreo luna si tot mai am durerile astea asemanatoare cu menstra, dar nu foarte puternice...am mai auzit pe forum si alte mamici care au simpotmele astea si deci nu ma ingrijorez. de varsaturi nici eu nu am dar am doar greturi. asteapta vreo doua saptamani dupa data la care ar trebui sa-ti vina menstra si daca nu se intampla nimic mergi la doctor. s-ar putea sa ai surprize placute :)
teea09
Scris: Thursday, November 5, 2009 7:41 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/31/2008
Daca spui ca ti-a intarziat deja 2-3 zile de ce nu faci un test de sarcina? Eu zic ca este cel mai indicat si daca apar cele doua liniutze yes dai fugutza la medic ii spui ca ai pierdut o sarcina si o sa iti faca toate analizele poate iti prescrie si un tratament bounce
Hai fugutza si fa testu ca te asteptam cu vesti bune pupici computerlove
Andreea&Ariana
Scris: Thursday, November 5, 2009 7:46 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Mai fetelor,postarea este din 20 ianuarie ras ras ....daca era insarcinata la acea data,cu siguranta acum tine un bebelus in brate dance !
teea09
Scris: Thursday, November 5, 2009 7:47 AM
Nivel

Inregistrat: 10/31/2008
sorry sorry sorry Chiar nu m-am uitat la data sorry1
Mela
Scris: Thursday, November 5, 2009 9:33 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
PrincessLilou,felicitari pentru sarcina angel sa fie intr-un ceas bun angel

bine ai venit pe forum grup
Blabla18
Scris: Sunday, July 8, 2012 8:55 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/8/2012
Buna! pe 17 aprilie am avut CM iar pe 27 un contact sexual cu iubitul meu insa cu prima ejaculare in exterior, iar dupa 2-3 minute in care s-a sters cu un servetel umed a introdus-o din nou.La 3 saptamani de la contact mi-am facut test si a iesit negativ. In data de 21 mai am avut un nou CM, dupa 6 zile de intarziere. De atunci nu s-a mai petrecut niciun act sexual si am avut doua cicluri.. primul la 34 de zile si al doilea la 28. Nu am niciun simptom de sarcina, doar usoare intepaturi la nivelul ovarelor si rinichilor, am impresia.. dar inca imi e teama si imi fac ganduri sa fie ceva..ma sperie asa zisa `menstruatie peste sarcina `..
alimami
Scris: Sunday, July 8, 2012 9:16 AM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2009
Blabla18 wrote:
Buna! pe 17 aprilie am avut CM iar pe 27 un contact sexual cu iubitul meu insa cu prima ejaculare in exterior, iar dupa 2-3 minute in care s-a sters cu un servetel umed a introdus-o din nou.La 3 saptamani de la contact mi-am facut test si a iesit negativ. In data de 21 mai am avut un nou CM, dupa 6 zile de intarziere. De atunci nu s-a mai petrecut niciun act sexual si am avut doua cicluri.. primul la 34 de zile si al doilea la 28. Nu am niciun simptom de sarcina, doar usoare intepaturi la nivelul ovarelor si rinichilor, am impresia.. dar inca imi e teama si imi fac ganduri sa fie ceva..ma sperie asa zisa `menstruatie peste sarcina `..

Nu stiu ce are toata treaba asta cu durerile de ovare(care erau subiectul discutiei), dar sfatul meu este sa va protejati daca nu vreti copii.Asta cu ejaculatul afara si apoi se stergebanghead si o baga iar-si aveti impresia ca spermatozoizii au ajuns pe serveteluff nu da impresia ca ati cunoaste ceva despre contraceptie. Deci, ori folositi prezervativul,ori iei pastile,ori faci implant,ori injectii contraceptive..dar ceva tre sa faceti-coitus interruptus nu e solutie.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.