Nivel: Membru
Inregistrat: 4/23/2008 Mesaje: 45
| Dragele mele revin din nou pe forum dupa o lunga pauza deoarece am incercat sa ma distantez cat se poate de orice subiect legat de vreo sarcina lasand totul in mana destinului,dupa pierderea ultimei sarcini am cazut intr-o depresie din care cu greu am iesit . Azi ma framanta din nou un gand, dar nu sunt sigura si de aceea vreau sa va cer si voua un sfat. Am greturi aproape in fiecare zi care persista de vreo 15 zile , insa nu am varsaturi , dureri la nivelul sanilor, sau alte simptome caracteristice, menstruatia a intarziat 2 -3 zile. Cu toate astea aseara am avut niste dureri la nivelul ovarelor asemanatoare durerilor premenstruale, pe care azi nu le mai am. Exista asemenea dureri la ovare in timpul sau la inceputul sarcinii?
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| buna, eu nu pot sa spun ca sunt experta, dar am avut aceleasi dureri si tot timpul aveam senzatia ca trebuie sa-nmi vina mentra si tot nu a venit. acum sunt insarcinata de vreo luna si tot mai am durerile astea asemanatoare cu menstra, dar nu foarte puternice...am mai auzit pe forum si alte mamici care au simpotmele astea si deci nu ma ingrijorez. de varsaturi nici eu nu am dar am doar greturi. asteapta vreo doua saptamani dupa data la care ar trebui sa-ti vina menstra si daca nu se intampla nimic mergi la doctor. s-ar putea sa ai surprize placute :) |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Mai fetelor,postarea este din 20 ianuarie ....daca era insarcinata la acea data,cu siguranta acum tine un bebelus in brate ! |
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| PrincessLilou,felicitari pentru sarcina sa fie intr-un ceas bun
bine ai venit pe forum |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 7/8/2012 Mesaje: 1
| Buna! pe 17 aprilie am avut CM iar pe 27 un contact sexual cu iubitul meu insa cu prima ejaculare in exterior, iar dupa 2-3 minute in care s-a sters cu un servetel umed a introdus-o din nou.La 3 saptamani de la contact mi-am facut test si a iesit negativ. In data de 21 mai am avut un nou CM, dupa 6 zile de intarziere. De atunci nu s-a mai petrecut niciun act sexual si am avut doua cicluri.. primul la 34 de zile si al doilea la 28. Nu am niciun simptom de sarcina, doar usoare intepaturi la nivelul ovarelor si rinichilor, am impresia.. dar inca imi e teama si imi fac ganduri sa fie ceva..ma sperie asa zisa `menstruatie peste sarcina `.. |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Blabla18 wrote:Buna! pe 17 aprilie am avut CM iar pe 27 un contact sexual cu iubitul meu insa cu prima ejaculare in exterior, iar dupa 2-3 minute in care s-a sters cu un servetel umed a introdus-o din nou.La 3 saptamani de la contact mi-am facut test si a iesit negativ. In data de 21 mai am avut un nou CM, dupa 6 zile de intarziere. De atunci nu s-a mai petrecut niciun act sexual si am avut doua cicluri.. primul la 34 de zile si al doilea la 28. Nu am niciun simptom de sarcina, doar usoare intepaturi la nivelul ovarelor si rinichilor, am impresia.. dar inca imi e teama si imi fac ganduri sa fie ceva..ma sperie asa zisa `menstruatie peste sarcina `.. Nu stiu ce are toata treaba asta cu durerile de ovare(care erau subiectul discutiei), dar sfatul meu este sa va protejati daca nu vreti copii.Asta cu ejaculatul afara si apoi se sterge si o baga iar-si aveti impresia ca spermatozoizii au ajuns pe servetel nu da impresia ca ati cunoaste ceva despre contraceptie. Deci, ori folositi prezervativul,ori iei pastile,ori faci implant,ori injectii contraceptive..dar ceva tre sa faceti-coitus interruptus nu e solutie. |