Durerile de spate
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ingerash
Scris: Thursday, April 10, 2008 8:12 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
dya wrote:
Ai o nevralgie , este normal in urma unei raceli. Ce este bun ...masaj cu un unguent antiinlfamator iar medicamentos ar fi bun tot un antinflamator. Poti incerca cu Flamexin 1 tb pe zi dar mare grija la antiinflamatoare sunt foarte puternice iar daca ai avut probleme cu stomacul atunci trebuie insotite de un protector gastric.
Multa sanatate iti doresc.pupici pupici pupici angel

Multumesc multpupici pupici pupici pupici pupici pupici vine soatza si la masaj ras
Cu stomacul nu am probleme.
costel stan
Scris: Thursday, August 11, 2011 4:00 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
buna cine imi poate raspunde la o intrebare?
am dureri la soldul stang si tot piciorul stang.si mie frica sa nu fie hernie de disc.
ce spuneti?
carla
Scris: Thursday, August 11, 2011 8:28 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
costel stan wrote:
buna cine imi poate raspunde la o intrebare?
am dureri la soldul stang si tot piciorul stang.si mie frica sa nu fie hernie de disc.
ce spuneti?
ar fi bine sa mergi la medic
Pe mine ma doare spatele de nu pot sta in picioare 5 minute,simt ca ma rupplans
Matei Iuliana
Scris: Thursday, August 9, 2012 3:13 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/9/2012
Buna! In urma cu o luna am descoperit un alt fel de masaj...Aveam dureri de spate din cauza unei hernii si eram propusa pentru operatie. Am incercat fel si fel de medicamente si terapii insa nimic nu s-a comparat cu ce am facut la centrul Casa Jad. Cautand ceva natural, fara reactii adverse, care sa ma ajute si cu dereglarile menstruale am gasit informatii despre terapia cu jad. La acest centru mergeam o data la doua zile, ma asezam imbracata pe un pat de masaj automatizat cu pietre de jad si raze infrarosii iar niste role calde imi masau spatele si picioarele. Durerile de spate s-au ameliorat dupa prima sedinta iar dupa 13 sedinte nu a mai fost nevoie sa recurg la operatie. Pe langa toate acestea, este foarte relaxant si profund. Menstruatia este acum reglata si nu mai sufar de sindromul premenstrual.
praslea_cel_voinic
Scris: Sunday, January 6, 2013 6:27 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/19/2009
Eu iar sunt indoita de spate alcool Sper sa imi treaca cat mai repede banghead
Kmy
Scris: Sunday, January 6, 2013 6:37 PM
Nivel

Inregistrat: 9/13/2006
praslea_cel_voinic wrote:
Eu iar sunt indoita de spate alcool Sper sa imi treaca cat mai repede banghead

cry si eu... de 3 saptamani.. maine ma duc la medic uff ca parca dureaza de prea mult timp...
mirela74chris
Scris: Sunday, January 6, 2013 7:21 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Sanatate multa,fetele,sa treaca cat mai repede durerea de spate.pupici
praslea_cel_voinic
Scris: Sunday, January 6, 2013 8:13 PM
Nivel

Kmy wrote:

cry si eu... de 3 saptamani.. maine ma duc la medic uff ca parca dureaza de prea mult timp...

pupici anti-inflamatorii si relaxante musculare. Miscari cat mai ergonomice...mie aproape imi trecuse si m-am aplecat la imprimanta la servici fara sa fiu atenta si am starnit un alt puseu acut...Sanatate multa!!!computerlove
Kmy
Scris: Sunday, January 6, 2013 8:19 PM
Nivel

Inregistrat: 9/13/2006

pupici anti-inflamatorii si relaxante musculare. Miscari cat mai ergonomice...mie aproape imi trecuse si m-am aplecat la imprimanta la servici fara sa fiu atenta si am starnit un alt puseu acut...Sanatate multa!!!computerlove

multumesc la felpupici
praslea_cel_voinic
Scris: Monday, April 29, 2013 2:05 PM
Nivel

Panurma e mai grav, am avut o criza urata in martie de nu am putut sa ma mai ridic de pe podea ...mi-e amortit piciorul drept, astept sa fac un MRI in mai si de acolo vedem ce o sa se inample...
ingerash
Scris: Tuesday, April 30, 2013 9:45 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Panurma e mai grav, am avut o criza urata in martie de nu am putut sa ma mai ridic de pe podea ...mi-e amortit piciorul drept, astept sa fac un MRI in mai si de acolo vedem ce o sa se inample...

Multa sanatate draga mea coeur computerlove
praslea_cel_voinic
Scris: Thursday, May 2, 2013 3:16 AM
Nivel

ingerash wrote:

Multa sanatate draga mea coeur computerlove

Multumesc, Ingeras! computerlove hearts
Ana
Scris: Sunday, May 5, 2013 2:16 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Sanatate multa,Praslea.

Si eu mai am dureri de spate cand si cand.
sousourel
Scris: Sunday, May 5, 2013 4:13 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Spatele meu s-a compromis usor in partea de saleras cand cu sarcinile mele de 20 si 25 de kg. Pana acum tot am rabdat durerea. Insa recent m-am gandit ca daca nu fac eu ceva pentru spatele meu, el, spatele, nu o sa mai faca nimic pentru mineras Asa ca am mers la cateva sedinte de masaj si au facut diferenta. Insa pana saptamana viitoare cand merg iarasi, oboseala si efortul dinaintea sarbatorilor isi spun din nou cuvantuluff
bianca_shines
Scris: Wednesday, February 26, 2014 11:15 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/25/2014
Kiki wrote:
De 2 zile ma confrunt cu dureri groaznice de spate...nu pot merge, nu pot sta jos, nu pot dormi (decat pe burta)...
Care ar fi problema? scratch

Hey! Si eu m-am confruntat cu durerile de spate din cauza greutatii sanilor. Insa am citit pe net ca sunt foarte eficiente sedintele de electrostimulare musculara in sensul ca iti lucreaza intensive muschii, cel putin eu am simtit pe propria piele cand am facut la mesaj editat de moderator.. In 20 de minute simteam cum imi sunt lucrati toti muschii incepand de la spate si pana piept.Antrenorul mi-a explicat ca aparatul de electrostimulare functioneaza similar cu creierul in sensul ca transmite impulsuri spre muschi, insa din exterior. Chiar te ajuta, iti tonifica si relaxeaza musculatura in acelasi timp. E o sala noua in Bucuresti,cu aparatura de ultima generatie,iti las aici un link sa arunci o privire mesaj editat de moderator.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.