Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| dya wrote:Ai o nevralgie , este normal in urma unei raceli. Ce este bun ...masaj cu un unguent antiinlfamator iar medicamentos ar fi bun tot un antinflamator. Poti incerca cu Flamexin 1 tb pe zi dar mare grija la antiinflamatoare sunt foarte puternice iar daca ai avut probleme cu stomacul atunci trebuie insotite de un protector gastric. Multa sanatate iti doresc.
Multumesc mult vine soatza si la masaj Cu stomacul nu am probleme. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| buna cine imi poate raspunde la o intrebare? am dureri la soldul stang si tot piciorul stang.si mie frica sa nu fie hernie de disc. ce spuneti?
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| costel stan wrote:buna cine imi poate raspunde la o intrebare? am dureri la soldul stang si tot piciorul stang.si mie frica sa nu fie hernie de disc. ce spuneti?
ar fi bine sa mergi la medic Pe mine ma doare spatele de nu pot sta in picioare 5 minute,simt ca ma rup |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/9/2012 Mesaje: 1
| Buna! In urma cu o luna am descoperit un alt fel de masaj...Aveam dureri de spate din cauza unei hernii si eram propusa pentru operatie. Am incercat fel si fel de medicamente si terapii insa nimic nu s-a comparat cu ce am facut la centrul Casa Jad. Cautand ceva natural, fara reactii adverse, care sa ma ajute si cu dereglarile menstruale am gasit informatii despre terapia cu jad. La acest centru mergeam o data la doua zile, ma asezam imbracata pe un pat de masaj automatizat cu pietre de jad si raze infrarosii iar niste role calde imi masau spatele si picioarele. Durerile de spate s-au ameliorat dupa prima sedinta iar dupa 13 sedinte nu a mai fost nevoie sa recurg la operatie. Pe langa toate acestea, este foarte relaxant si profund. Menstruatia este acum reglata si nu mai sufar de sindromul premenstrual. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Eu iar sunt indoita de spate Sper sa imi treaca cat mai repede |
|
Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| praslea_cel_voinic wrote:Eu iar sunt indoita de spate Sper sa imi treaca cat mai repede
si eu... de 3 saptamani.. maine ma duc la medic ca parca dureaza de prea mult timp... |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Sanatate multa,fetele,sa treaca cat mai repede durerea de spate. |
|
| Kmy wrote: si eu... de 3 saptamani.. maine ma duc la medic ca parca dureaza de prea mult timp... anti-inflamatorii si relaxante musculare. Miscari cat mai ergonomice...mie aproape imi trecuse si m-am aplecat la imprimanta la servici fara sa fiu atenta si am starnit un alt puseu acut...Sanatate multa!!! |
|
Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| praslea_cel_voinic wrote: anti-inflamatorii si relaxante musculare. Miscari cat mai ergonomice...mie aproape imi trecuse si m-am aplecat la imprimanta la servici fara sa fiu atenta si am starnit un alt puseu acut...Sanatate multa!!! multumesc la fel |
|
| Panurma e mai grav, am avut o criza urata in martie de nu am putut sa ma mai ridic de pe podea ...mi-e amortit piciorul drept, astept sa fac un MRI in mai si de acolo vedem ce o sa se inample... |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| praslea_cel_voinic wrote:Panurma e mai grav, am avut o criza urata in martie de nu am putut sa ma mai ridic de pe podea ...mi-e amortit piciorul drept, astept sa fac un MRI in mai si de acolo vedem ce o sa se inample...
Multa sanatate draga mea |
|
| ingerash wrote:Multa sanatate draga mea Multumesc, Ingeras! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Sanatate multa,Praslea.
Si eu mai am dureri de spate cand si cand. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Spatele meu s-a compromis usor in partea de sale cand cu sarcinile mele de 20 si 25 de kg. Pana acum tot am rabdat durerea. Insa recent m-am gandit ca daca nu fac eu ceva pentru spatele meu, el, spatele, nu o sa mai faca nimic pentru mine Asa ca am mers la cateva sedinte de masaj si au facut diferenta. Insa pana saptamana viitoare cand merg iarasi, oboseala si efortul dinaintea sarbatorilor isi spun din nou cuvantul |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/25/2014 Mesaje: 1
| Kiki wrote:De 2 zile ma confrunt cu dureri groaznice de spate...nu pot merge, nu pot sta jos, nu pot dormi (decat pe burta)... Care ar fi problema?
Hey! Si eu m-am confruntat cu durerile de spate din cauza greutatii sanilor. Insa am citit pe net ca sunt foarte eficiente sedintele de electrostimulare musculara in sensul ca iti lucreaza intensive muschii, cel putin eu am simtit pe propria piele cand am facut la mesaj editat de moderator.. In 20 de minute simteam cum imi sunt lucrati toti muschii incepand de la spate si pana piept.Antrenorul mi-a explicat ca aparatul de electrostimulare functioneaza similar cu creierul in sensul ca transmite impulsuri spre muschi, insa din exterior. Chiar te ajuta, iti tonifica si relaxeaza musculatura in acelasi timp. E o sala noua in Bucuresti,cu aparatura de ultima generatie,iti las aici un link sa arunci o privire mesaj editat de moderator. |
|
|