|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Daca mai exista pe undeva,imi asum greseala de a nu fi vazut,dar am cautat un astfel de topic de am ametit Ce vreau eu sa va intreb,..... Am observat ca de cate ori tin laptopul pe burta ma apuca durerea de ovar,in partea stanga.M-au luat toate transpiratiile caci m-am gandit la ce e mai rau,....nu am cautat pe net ca altfel as muri de frica de ceea ce as descoperii pe acolo,... Spuneti-mi se poate sa fie vreo legatura?Cred ca ar trebui sa merg la ginecoloaga mea sa intreb,sa ma consulte,....nu? |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/5/2011 Mesaje: 428
| Marivic, parerea mea e ca nu ai vreo problema la ovare, dar pentru linistea ta mergi la un control. Am avut o perioada in care tineam laptopul pe picioare, neavand ventilatie buna se incalzea si mi s-a inrosit pielea. Adica se accentuasera venele de pe picioare, ca o arsura usoara. La inceput nu mi-am dat seama, dar dupa ce nu l-am mai tinut pe picioare, in cateva saptamani pielea si-a revenit. De aceea cred ca e ceva asemanator, caldura pe burta se poate sa aiba vreun efect la ovare, nu neaparat ca ai vreo problema. Sanatate multa, |

| dana_na,si mie mi-i s-a intamplat asa,de obicei cand eram mai subtire imbracata,dar acum m-a pus pe ganduri faptul ca am remarcat durerea dupa ce il tin pe burta.... Multumesc! |

| Am luat pe la 18.00 o no-spa,dar tot nu m-a lasat,.... Ce as putea sa mai iau?(acum este 20.39 si mie imi afiseaza 18si.... ) |

| Parerea mea e sa iti faci o programare la doctor, o ecografie te-ar linisti. Poate se apropie acea perioada a lunii si de aceea persista durerea... Sanatate multa, |

| Da,dana_na,...cu siguranta imi fac,...dar pana atunci,ce sa iau? Buliiiiiiiiii,daca am luat la 6 o no-spa ,pot lua un Ketonal acum? |

| In cazuri de astea eu iau doua Paracetamol de 500mg, in cateva minute imi trece. Alte medicamente care sa te ajute nu stiu, poate fetele iti pot da alte sfaturi. |

| Am inteles,....mersi |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Am cautat un topic potrivit pt intrebarea mea si m-am oprit aici...Marivic sper ca esti bine acum De vreun an jumate incoace simt ca o miscare, un gadilat usor in zona ovarelor, ca si cand ar misca un bebelas cu piciorusele ...este cand simt zilnic asta, sau zile cand nu simt deloc... a mai patit cineva asa?Sau sant singura care simte asta?Este vreun simptom la o boala? La ginecolog am incercat sa-i spun odata, dar m-a luat in ras si nu am mai avut curaj.
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Miriam nu poate fi chiar un bebe? Ca sa stai linistita mai bine fa-ti un eco! Multa sanatate! |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Daca dr.te-a luat in ras schimba-l si mergi la niste investigatii ca sa te linistesti .O eco tran svaginala te va lamuri ce si cum. |

| Si eu am patit asa,Miriam,..la fel dar nu am ajuns la ginecolog,....na timpul,lenea,uffffff,.....cand voi avea timp?Poate la vara,..... sa ma tina sanatoasa pana atunci
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| La ecograf am mai fost de atunci, dar nu mi-a spus nimeni ca ar fi ceva, nici ginecologul si nici la ecografie abdominala facuta acum vreo luna.Deh.. nici eu nu am pomenit nimic, ca am uitat atunci. CM mi-a venit normal,la timp, doar luna asta mi-a intarziat o saptamana, si in prima zi am simtit un discomfort in abdomen, parca eram balonata.O sa ziceti ca-s paranoia dar de atunci am inceput sa ma impacientez putin, si asta m-a determinat sa intreb daca mai simte cineva asa "gadileli "
Roxy,daca eram insarcinata aveam deja un bebe de 7-8 luni Oana
Marivic la fel de harnica sant si eu cu mersul la medic...acuma vedem care ajunge prima |
|
|