Dureri de ovare
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marivic
Scris: Saturday, January 21, 2012 3:10 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Daca mai exista pe undeva,imi asum greseala de a nu fi vazut,dar am cautat un astfel de topic de am ametitbanghead banghead banghead
Ce vreau eu sa va intreb,.....
Am observat ca de cate ori tin laptopul pe burta ma apuca durerea de ovar,in partea stanga.M-au luat toate transpiratiile caci m-am gandit la ce e mai rau,....nu am cautat pe net ca altfel as muri de frica de ceea ce as descoperii pe acolo,...pale
Spuneti-mi se poate sa fie vreo legatura?Cred ca ar trebui sa merg la ginecoloaga mea sa intreb,sa ma consulte,....nu?
dana_na
Scris: Saturday, January 21, 2012 3:23 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/5/2011
Marivic, parerea mea e ca nu ai vreo problema la ovare, dar pentru linistea ta mergi la un control.
Am avut o perioada in care tineam laptopul pe picioare, neavand ventilatie buna se incalzea si mi s-a inrosit pielea. Adica se accentuasera venele de pe picioare, ca o arsura usoara. La inceput nu mi-am dat seama, dar dupa ce nu l-am mai tinut pe picioare, in cateva saptamani pielea si-a revenit. De aceea cred ca e ceva asemanator, caldura pe burta se poate sa aiba vreun efect la ovare, nu neaparat ca ai vreo problema. Sanatate multa, pupici
marivic
Scris: Saturday, January 21, 2012 4:01 PM
Nivel

dana_na,si mie mi-i s-a intamplat asa,de obicei cand eram mai subtire imbracata,dar acum m-a pus pe ganduri faptul ca am remarcat durerea dupa ce il tin pe burta....uff uff uff
Multumesc!computerlove
marivic
Scris: Saturday, January 21, 2012 7:39 PM
Nivel

Am luat pe la 18.00 o no-spa,dar tot nu m-a lasat,....uff uff Ce as putea sa mai iau?(acum este 20.39 si mie imi afiseaza 18si....banghead banghead )
dana_na
Scris: Saturday, January 21, 2012 7:47 PM
Nivel

Parerea mea e sa iti faci o programare la doctor, o ecografie te-ar linisti. Poate se apropie acea perioada a lunii si de aceea persista durerea... Sanatate multa, pupici
marivic
Scris: Saturday, January 21, 2012 7:51 PM
Nivel

Da,dana_na,...cu siguranta imi fac,...dar pana atunci,ce sa iau?
Buliiiiiiiiii,daca am luat la 6 o no-spa ,pot lua un Ketonal acum?
dana_na
Scris: Saturday, January 21, 2012 7:59 PM
Nivel

In cazuri de astea eu iau doua Paracetamol de 500mg, in cateva minute imi trece. Alte medicamente care sa te ajute nu stiu, poate fetele iti pot da alte sfaturi.
marivic
Scris: Saturday, January 21, 2012 8:01 PM
Nivel

Am inteles,....mersipupici
miriam
Scris: Monday, May 28, 2012 2:53 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
Am cautat un topic potrivit pt intrebarea mea si m-am oprit aici...Marivic sper ca esti bine acumhearts
De vreun an jumate incoace simt ca o miscare, un gadilat usor in zona ovarelor, ca si cand ar misca un bebelas cu picioruselesic ...este cand simt zilnic asta, sau zile cand nu simt deloc... a mai patit cineva asa?Sau sant singura care simte asta?Este vreun simptom la o boala?
La ginecolog am incercat sa-i spun odata, dar m-a luat in ras si nu am mai avut curaj.
roxinthya
Scris: Monday, May 28, 2012 3:13 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Miriam nu poate fi chiar un bebe?
Ca sa stai linistita mai bine fa-ti un eco!
Multa sanatate!computerlove
oanamaria
Scris: Monday, May 28, 2012 4:10 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Daca dr.te-a luat in ras schimba-l si mergi la niste investigatii ca sa te linistesti .O eco tran svaginala te va lamuri ce si cum.
marivic
Scris: Monday, May 28, 2012 4:37 PM
Nivel

Si eu am patit asa,Miriam,..la fel dar nu am ajuns la ginecolog,....na timpul,lenea,uffffff,.....cand voi avea timp?Poate la vara,.....uff angel sa ma tina sanatoasa pana atunci
miriam
Scris: Monday, May 28, 2012 4:58 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
La ecograf am mai fost de atunci, dar nu mi-a spus nimeni ca ar fi ceva, nici ginecologul si nici la ecografie abdominala facuta acum vreo luna.Deh.. nici eu nu am pomenit nimic, ca am uitat atunci.
CM mi-a venit normal,la timp, doar luna asta mi-a intarziat o saptamana, si in prima zi am simtit un discomfort in abdomen, parca eram balonata.O sa ziceti ca-s paranoiafool ras dar de atunci am inceput sa ma impacientez putin, si asta m-a determinat sa intreb daca mai simte cineva asa "gadileli "

Roxy,daca eram insarcinata aveam deja un bebe de 7-8 luni ras
Oana pupici

Marivic la fel de harnica sant si eu cu mersul la medic...acuma vedem care ajunge primacomputerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.