Dureri de cap la preadolescenti
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Wednesday, March 11, 2015 3:58 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Josefina wrote:
Eu am 50 de ani si copiii mari,in Romania dusi la scoala.
Pe vremea cand aveau ei 10 ani atat faceau,4-5 ore si cred ca si acum e la fel la o scoala obisnuita.
Nu vreau sa supar pe nimeni,v-am spus doar ce fac si cred eu.
Cred ca oboseala,contactul cu oamenii,cu situatiile produc dezechilibre si echilibrul meu e la Dumnezeu,da.DistanceKiss

Multi inainte! Suntem apropiate ca varsta! De suparat, cine s-a suparat? Vorbim si noi...
shirel
Scris: Wednesday, March 11, 2015 9:57 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Ce discutii aprinse pe aici.ras
kali,inca ceva verifica cata apa bea domnisoara ta!Cateodata copii nu prea beau lichide si alearga mult sunt obositi si transpirati si asta le produce dureri de cap.Noi am c-am trecut de ele exact am facut masaje si am baut multa apa . Analize la ochii i-ai facut si acesta este cateodata un semnal ca i-ar trebui poate ochelari spun si eu dar oricum asteptam sa vedem ce rezultate primiti la analize.Sanatate multa la printesa!!Cheek Kiss

Josefina,in legatura cu echilibrul emotional si sufletesc iti dau dreptate ca credintza si rugaciunile te linistesc dar asta este ptr un alt topic.:computerlove
kali
Scris: Wednesday, March 11, 2015 10:09 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
La ochi am fost, bineinteles; totul e ok. La fel si analizele de sange, facute azi. Maine - ORL.

Multumim!Cheek Kiss
shirel
Scris: Wednesday, March 11, 2015 10:12 PM
Nivel

kali wrote:
La ochi am fost, bineinteles; totul e ok. La fel si analizele de sange, facute azi. Maine - ORL.

Multumim!Cheek Kiss

Verifica si maselele de minte si astea iti provoaca dureri ingrozitoare si de obicei le simti la cap.Sanatate multa!!
praslea_cel_voinic
Scris: Thursday, March 12, 2015 12:29 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/19/2009
Eu sunt dovada vie de migrene de la 6 ani, fara nici o cauza sa spunem, fizica. Am inceput sa merg la chiropractor si el mi-a spus ca e de la coloana... Cum-necum ce mi-a indreptat nenea, dar de 3 luni multumesc lui Dumnezeu, nu am mai avut migrene, nici macar dureri de cap.
miriam
Scris: Thursday, March 12, 2015 8:24 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
Si Davis imi spune uneori ca il doare capul, m-am gandit ca din cauza iesirilor in pauza afara si aleargat. Zice ca isi pune caciula in cap, dar daca nu-l vad....
Sanatate la toti sa treaca migrenele!
Josefina
Scris: Thursday, March 12, 2015 12:13 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/12/2015
shirel wrote:
Ce discutii aprinse pe aici.ras
...
Josefina,in legatura cu echilibrul emotional si sufletesc iti dau dreptate ca credintza si rugaciunile te linistesc dar asta este ptr un alt topic.:computerlove

Discutiile aprinse s-au stins demult!AngelNot

Credinta si rugaciunile sunt pentru orice aspect al vietii,de aceea am vorbit aici asa;altfel,imi dau seama ca cei ce au probleme cauta remedii,aici in topic,dar unul din remedii este sa nu lasi boala sa apara si eu o fac in modul pe care l-am descris.
kali
Scris: Thursday, March 12, 2015 7:01 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Shirel, la 9 ani nu exista masele de minte.ras Plus ca nu cred ca ar trece de la sine.

Praslea, imi pare rau de discomfortul tau. Stiu ca exista cazuri de migrene la copii insa la noi ar fi mult prea mult spus. Sper sa nu ajungem acolo... Sanatate si sa te tina starea de migrene free.DistanceKiss

Daca e sa o iau logic, as suspecta viermisori sau lipsa de calciu - desi analizele sunt bune, are spasm la buza de sus cand este lovit obrazul. Insa e de datoria mea sa elimin, cu fiecare consult, pe rand, orice cauza care ar putea sa fie serioasa. Nici nu strica, pana la urma, ca de multa vreme nu i-am mai facut control/analize de rutina.

In alta ordine de idei si controlul ORL e ok deci sambata mergem la pediatru cu toata hartogaraia.
shirel
Scris: Thursday, March 12, 2015 10:02 PM
Nivel

Kali,ras stiu ca masele de minte de obicei apar pe la 16-17 si chiar mai tarziu dar la noi pe aici nu este chiar asa .Cred ca varsta pubertati incepe astazi mult mai devreme si de ce spun fiindca aici au fost cazuri si chiar multe de copii bine dezvoltati hormonal si la care au inceput aparitia maselei de minte de la varsta de 9 ani spre surprinderea tuturor.De aceea ma gandeam ca si la voi??sic sic sic poate este asemanator..
La noi clima este ceea care le produce dureri de cap si lipsa de lichide .Hai ca sunt curioasa sa vad ce va spune pediatrul.La noi si astazi au fost dureri de cap tot din cauza ca nu a baut destul.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.