Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Fluturas, mergeti la alt control oftalmo, eventual mai amanuntit. Sanatate! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| deocamdata merg la pediatra,asa se procedeaza aici si vedem ce zice si ea.dimineata avem ora |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Alexia se tot plange de ceva vreme de dureri de frunte in dreptul sprancenelor si presiune pe ochi. Nu foarte des, in medie de 2 ori/sapt. Trece rapid cu Nurofen si nu mai revine.
Oftalmologic e ok iar mai departe ni s-au recomandat analize de sange, consult ORL si radiografia sinusurilor. Urmeaza sa le luam la rand pe fiecare... |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Sanatate domnisoarei!
Si Ale se mai plange de dureri de cap, dar trec daca iesim la o plimbare si se relaxeaza, probabil e stresul de la scoala. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| La mine Pati e "campioana" la dureri de cap.......doctorita zice ca de la stres! AM mai incetinit ritmul cu ea si deja se vede o imbunatatire! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| E bine de observat si cand survin aceste dureri. Daca ochiul a depus efort foarte mare, chiar cu acuitate vizuala buna, poate obosi, aparand durerile de cap. |
|

| Cred ca nu stressul scolar e de vina pentru ca a acuzat dureri si in vacanta iar de obosit ochiul - iar - nu cred ca e cazul pentru ca uneori - cum a fost si azi - se plange dimineata, la scurt timp dupa trezire ( azi la micul dejun am avut episodul cel mai recent ). |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Sanatate! |
|

| |
|

| kali wrote:Cred ca nu stressul scolar e de vina pentru ca a acuzat dureri si in vacanta ... Nu este neaparat aceasta cauza....insa nu-ti poti da seama simplu! Surmenajul se instaleaza relativ repede , dar ii trebuie mult mai mult timp pentru "dezinstalare"! Tu esti cea mai in masura persoana sa evalueze daca este cazul de asa ceva! Nu e musai ca sa se planga copilul...daca ii plac activitatile, nu o va face! Dar tu iti poti da seama daca este prea mult solicitata intelectual! |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| kali wrote:Alexia se tot plange de ceva vreme de dureri de frunte in dreptul sprancenelor si presiune pe ochi. Nu foarte des, in medie de 2 ori/sapt. Trece rapid cu Nurofen si nu mai revine.
Oftalmologic e ok iar mai departe ni s-au recomandat analize de sange, consult ORL si radiografia sinusurilor. Urmeaza sa le luam la rand pe fiecare...
Ce ciudat si la noi au inceput la Eden. Sunt dureri de crestere as spune eu si specific varstei cu toate ca un control amanuntit ar c-am trebui. |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Sa treaca...
|
|

| aurishta wrote:Nu este neaparat aceasta cauza....insa nu-ti poti da seama simplu! Surmenajul se instaleaza relativ repede , dar ii trebuie mult mai mult timp pentru "dezinstalare"! Tu esti cea mai in masura persoana sa evalueze daca este cazul de asa ceva! Nu e musai ca sa se planga copilul...daca ii plac activitatile, nu o va face! Dar tu iti poti da seama daca este prea mult solicitata intelectual!
Hmmm... in cazul asta ar fi foarte dificil sa-mi dau seama pentru ca ea are o problema de principiu cu temele de acasa de orice fel, in sensul ca dorinta ei suprema e sa lipseasca cu desavarsire. Iar cum asta nu se poate...
Multumesc, Cris!
Shirelutz, si voi? |
|

| kali wrote: .... dorinta ei suprema e sa lipseasca cu desavarsire. Iar cum asta nu se poate...
|
|

| shirel wrote:
Ce ciudat si la noi au inceput la Eden. Sunt dureri de crestere as spune eu si specific varstei cu toate ca un control amanuntit ar c-am trebui. Da, este posibil sa fie si asta....schimbarile hormonale aduc si stari d'astea... |
|
|