Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Pentru ca nu am gasit un topic specializat in aceast subiect as vrea sa deschid,daca este si nu l-am gasit eu imi cer scuze. Cand si cand baiatul meu cel mijlociu,in varsta de 12 ani,se plange de dureri de cap si ameteli.Cateodata au fost semne de raceala,dar cateodata ,nu.Ce analize as putea sa-i fac?La ce medic sa apuc cu el,ca nu as vrea sa las asa aceasta problema. Aseara,de exemplu,a venit acasa,avea ultima ora sport apoi ,antrenamentul de karate,si mi-a spus ca s-a invoit la sport ca il durea tare rau capul si ametea.I-am dat un paracetamol si i-am spus sa stea linistit in pat. Ce alte cauze sa mai caut?Cum pot sa-mi dau seama de unde vine aceasta durere,mai precis ce ii provoaca durerea?Sa zic ,ca merg la medicul de familie ,dar mai departe,...la ce analize ar trebui sa ma gandesc sa-i fac? Nu stiu daca ma intelegeti,....caci nici eu nu ma inteleg pe mine .....nu stiu ce analize sa-i cer dr.-ei??? |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| meergi la un oftalmolog...poate are probleme cu ochii si de aici durerile de cap si ameteala |
|

| multumesc mult,Brandusa |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Asta iti recomandam si eu, iar la analize hemoglobina (fierul). |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Asa cum au zis fetele poate ca are probleme cu vederea,dar durerea mai poate fi de la o sinuzita netratata,anemie,poate avea o tensiune scazuta,etc.Sanatate multa. |
|

| multumesc mult fetelor Gata,am notat, |
|

| sa ne dai vesti despre baiat |
|

| Sigur,dar asta numai saptamana viitoare ca saptamana aceasta nu mai este dr.la noi aici |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Spune-i doctorului exact ce ne-ai spus noua si el va stii ce analize sa-ti dea sa faci!Eventual daca persista durerea un tomograf |
|

| OK,RALY,mersi mult |
|

| Marivic, cum s emai simte baiatul? |
|

| Nu l-a mai durut capul,....dar nu am ajuns la dr.de familie ca nu a fost A fost la un seminar |
|

| Macar bine ca nu l-a mai durat.Dar sa nu neglijati.O prietena de a mea a avut aceleasi probleme cu fetita ei d e 12 ani , a controlat-o la Bucuresti, i-a facut si tomografie...nimic.Doctorul i-a zis ca e pe cale hormonala, din cauza cresterii |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| pb de genul acesta am avut cu Andrei cand era prin clasa a IV a. Cauza: surmenajul si stressul scolar.
Mai poate fi si din cauza dezhidratarii (consum redus de lichide), fapt ce duce la hipotensiune, ar fi bine sa mergi cu el si la un control oftalmologic. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| nu am mai deschis alt topic,chiar daca nu e preadolescent,dar e tot durere de cap.karina de cateva zile imi tot zice ca o doare capul.pe o parte am impresia ca vrea numai sa atraga atraga atentia,dar pe alta parte am o teama sa nu fie totusi adevarat.nu e raceala,nu vad alte semne,doar o clipeala mai accentuata la ochi(ca un tic),dar ma gandesc ca in primavara am fost la control oftalmologic si totul a fost ok.si aceasta clipeala ma deranjeaza la ea cand o vad,dar cu capul chiar nu stiu ce sa fac.voi ce ati face??ce analize ar trebui facute?? |
|
|