Durerea de cap
Subiectul anterior · Subiectul urmator
oanamaria
Scris: Wednesday, October 3, 2012 9:54 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Bine ai revenit si sper sa se descopere cauza ,,binecuvantatelor''migrene si sa le tratezi definitiv.Cred ca ai avut niste saptamani grele !computerlove
gabyta
Scris: Wednesday, October 3, 2012 10:07 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/20/2011
Aurishta mami ,bine ai revenit acasa,multa sanatate iti doresc draga mea si sa se rezolve totul cu bine pupici computerlove
aurishta
Scris: Wednesday, October 3, 2012 10:37 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
oanamaria wrote:
Bine ai revenit si sper sa se descopere cauza ,,binecuvantatelor''migrene si sa le tratezi definitiv.C
hohot hohot Fac si eu haz de necazras caci durerile initiale au fost intr-atat de cumplite incat o migrena imi pare a fi un mizilic, ceva care nici nu merita luat in seama. ras Am avut, intr-adevar, o perioada foarte grea, cea mai grea de cand ma stiuuff Sincer, au fost momente in care nu am crezut ca voi supravietui, parea ca ori se rupe fraul, ori se rupe calulcry Am primit o arvuna din expresia biblica :"valea umbrei mortii" Domnul m-a ajutat, m-a sustinut si m-a dat pe mana unei doctorite care m-a tratat de parca eram copilul ei. Primele 12-13 zile de spitalizare au zburat ca-ntr-un vis, nu stiam cand e zi, cand e noapte, doar din perfuzie in perfuzie. O mai vedeam si pe doctorita stand la capul patului meu, gandindu-se si framantandu-si mintea in fel si chip, cautand sa apuce un fir....Bineinteles, odata cu imbunatatirea starii mele mi-a revenit si spiritul de gluma ras ...le povesteam colegelor de salon ca , inainte sa ma imbolnavesc, aveam planuita o excursie cu fetele mele, asteptam de pe-o zi pe alta ziua potrivitatopai M-a surprins nenorocrea asta si, in loc sa plec in excursie, am plecat cu moartea-n vacantahohot hohot In fine, am scapat, yes cel putin pentru acumyes , am scos piciorul din groapasic , cum imi place mie sa spunalcool sic si ma bucur de compania nepretuita a familiei melelove
Mamibogdan, tu cum esti, ti s-a mai ameliorat starea?
mikaela
Scris: Thursday, October 4, 2012 9:09 PM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
Aurishta, bine ai revenit si sanatate multa! computerlove Scuze, eu abia acum am vazut sorry
zaza_
Scris: Thursday, October 4, 2012 9:19 PM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2008
Aura, bine ai revenit! Sanatate multa! Cu iubire si incredere in Dumnezeu, trecem peste toate greutatile!
aurishta
Scris: Friday, October 5, 2012 7:23 AM
Nivel

Fetelor, coeur coeur pupici pupici iloveyou iloveyou
sweet angel
Scris: Friday, October 5, 2012 7:55 AM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
aurisha multa sanatate iti doresc
kali
Scris: Friday, October 5, 2012 8:42 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Aurishta, ma bucur ca ai trecut cu bine; suna infiorator ce povestesti tu... imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva...
Sanatate pe viitor!pupici
bulibuli
Scris: Friday, October 5, 2012 10:24 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Aurishta, bine ai revenit.. ma bucur sa vad ca ti-a revenit spiritul de gluma, zic eu ca-i semn bun :). Sper sa nu mai treci vreodata prin asa ceva. Multa sanatate doctoritei care s-a ocupat de tine, uite asa are grija Dumnezeu de noi si ne scoate in cale oamenii buni, meniti sa ne redea speranta si sanatatea. Am simtit-o pe pielea mea.

Chiar ma gandisem la un moment dat la nevralgia Arnold citind ce-ai patit tu.. sper sa afli un diagnostic exact sa stii ce-a fost.
Sanatate multa iti doresc. Ai grija de tine!
aurishta
Scris: Sunday, October 7, 2012 9:46 PM
Nivel

Multumesc, Bulibuli!pupici
Maine trebuie sa merg la Spitalul "Sfanta Maria" pentru testele de autoimune. Sper sa fie posibil ambulatoriul...daca nu, iar spital...plans plans pale
bereea
Scris: Sunday, October 7, 2012 9:51 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Aurisha, numai binepupici Ce sunt acele teste?
Ana
Scris: Sunday, October 7, 2012 10:45 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
multa sanatate iti doresc.abia acuma am citit prin ce ai trecut.Dumnezeu sa-ti dea biruinta.pupici.
aurishta
Scris: Monday, October 8, 2012 4:25 PM
Nivel

bereea wrote:
Aurisha, numai binepupici Ce sunt acele teste?
Datorita simptomelor atipice pentru o afectiune anume, medicii suspecteaza ca pot fi implicate una sau mai multe boli autoimune, adica provocate de unele disfunctii ale sistemului imunitar(daca am inteles eu bine). Pentru asta trebuie sa-mi ia niste sange pe care sa-l supuna unor testari specifice, in functie de boala suspectata, rezultatele venind dupa 2-4 sapt, in functie de caz. Azi am fost acolo(la reumatologie) si medicul a decis ca nu este cazul sa ma interneze, nici sa demareze testarile fiindca la momentul de fata nu mai prezint nici una dintre simptomele care ar fi dat de banuit, ramanand sa revin cand/daca apar iarasi(sper sa nuuff ) M-am bucurat foarte mult fiindca spitalizarea anterioara mi-a ajuns la oscusca si mi-ar fi fost tare greu , fizic si psihic, sa mai suport vreo procedura medicala,frown fie ea oricat de banala!frown Asa ca....furisat iata-ma acasa!
Ana, thankyou pupici
ingerash
Scris: Monday, October 8, 2012 7:38 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Aurishta,multa sanatate!!!computerlove iloveyou coeur grup
andrushka
Scris: Monday, October 8, 2012 8:17 PM
Nivel

Inregistrat: 1/9/2011
aurishta wrote:
Datorita simptomelor atipice pentru o afectiune anume, medicii suspecteaza ca pot fi implicate una sau mai multe boli autoimune, adica provocate de unele disfunctii ale sistemului imunitar(daca am inteles eu bine). Pentru asta trebuie sa-mi ia niste sange pe care sa-l supuna unor testari specifice, in functie de boala suspectata, rezultatele venind dupa 2-4 sapt, in functie de caz. Azi am fost acolo(la reumatologie) si medicul a decis ca nu este cazul sa ma interneze, nici sa demareze testarile fiindca la momentul de fata nu mai prezint nici una dintre simptomele care ar fi dat de banuit, ramanand sa revin cand/daca apar iarasi(sper sa nuuff ) M-am bucurat foarte mult fiindca spitalizarea anterioara mi-a ajuns la oscusca si mi-ar fi fost tare greu , fizic si psihic, sa mai suport vreo procedura medicala,frown fie ea oricat de banala!frown Asa ca....furisat iata-ma acasa!
Ana, thankyou pupici

Eu am ramas tot la ideea ca de la curent a fost,avand in vedere ca si eu am trecut prin asa ceva,dureri groaznice timp de o luna.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.