Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Bine ai revenit si sper sa se descopere cauza ,,binecuvantatelor''migrene si sa le tratezi definitiv.Cred ca ai avut niste saptamani grele ! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Aurishta mami ,bine ai revenit acasa,multa sanatate iti doresc draga mea si sa se rezolve totul cu bine |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| oanamaria wrote:Bine ai revenit si sper sa se descopere cauza ,,binecuvantatelor''migrene si sa le tratezi definitiv.C Fac si eu haz de necaz caci durerile initiale au fost intr-atat de cumplite incat o migrena imi pare a fi un mizilic, ceva care nici nu merita luat in seama. Am avut, intr-adevar, o perioada foarte grea, cea mai grea de cand ma stiu Sincer, au fost momente in care nu am crezut ca voi supravietui, parea ca ori se rupe fraul, ori se rupe calul Am primit o arvuna din expresia biblica :"valea umbrei mortii" Domnul m-a ajutat, m-a sustinut si m-a dat pe mana unei doctorite care m-a tratat de parca eram copilul ei. Primele 12-13 zile de spitalizare au zburat ca-ntr-un vis, nu stiam cand e zi, cand e noapte, doar din perfuzie in perfuzie. O mai vedeam si pe doctorita stand la capul patului meu, gandindu-se si framantandu-si mintea in fel si chip, cautand sa apuce un fir....Bineinteles, odata cu imbunatatirea starii mele mi-a revenit si spiritul de gluma ...le povesteam colegelor de salon ca , inainte sa ma imbolnavesc, aveam planuita o excursie cu fetele mele, asteptam de pe-o zi pe alta ziua potrivita M-a surprins nenorocrea asta si, in loc sa plec in excursie, am plecat cu moartea-n vacanta In fine, am scapat, cel putin pentru acum , am scos piciorul din groapa , cum imi place mie sa spun si ma bucur de compania nepretuita a familiei mele Mamibogdan, tu cum esti, ti s-a mai ameliorat starea? |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Aurishta, bine ai revenit si sanatate multa! Scuze, eu abia acum am vazut |
|

Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Aura, bine ai revenit! Sanatate multa! Cu iubire si incredere in Dumnezeu, trecem peste toate greutatile! |
|

| Fetelor, |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| aurisha multa sanatate iti doresc |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Aurishta, ma bucur ca ai trecut cu bine; suna infiorator ce povestesti tu... imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva... Sanatate pe viitor! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Aurishta, bine ai revenit.. ma bucur sa vad ca ti-a revenit spiritul de gluma, zic eu ca-i semn bun :). Sper sa nu mai treci vreodata prin asa ceva. Multa sanatate doctoritei care s-a ocupat de tine, uite asa are grija Dumnezeu de noi si ne scoate in cale oamenii buni, meniti sa ne redea speranta si sanatatea. Am simtit-o pe pielea mea.
Chiar ma gandisem la un moment dat la nevralgia Arnold citind ce-ai patit tu.. sper sa afli un diagnostic exact sa stii ce-a fost. Sanatate multa iti doresc. Ai grija de tine! |
|

| Multumesc, Bulibuli! Maine trebuie sa merg la Spitalul "Sfanta Maria" pentru testele de autoimune. Sper sa fie posibil ambulatoriul...daca nu, iar spital... |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Aurisha, numai bine Ce sunt acele teste? |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| multa sanatate iti doresc.abia acuma am citit prin ce ai trecut.Dumnezeu sa-ti dea biruinta.pupici. |
|

| bereea wrote:Aurisha, numai bine  Ce sunt acele teste? Datorita simptomelor atipice pentru o afectiune anume, medicii suspecteaza ca pot fi implicate una sau mai multe boli autoimune, adica provocate de unele disfunctii ale sistemului imunitar(daca am inteles eu bine). Pentru asta trebuie sa-mi ia niste sange pe care sa-l supuna unor testari specifice, in functie de boala suspectata, rezultatele venind dupa 2-4 sapt, in functie de caz. Azi am fost acolo(la reumatologie) si medicul a decis ca nu este cazul sa ma interneze, nici sa demareze testarile fiindca la momentul de fata nu mai prezint nici una dintre simptomele care ar fi dat de banuit, ramanand sa revin cand/daca apar iarasi(sper sa nu ) M-am bucurat foarte mult fiindca spitalizarea anterioara mi-a ajuns la os si mi-ar fi fost tare greu , fizic si psihic, sa mai suport vreo procedura medicala, fie ea oricat de banala! Asa ca.... iata-ma acasa! Ana, |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Aurishta,multa sanatate!!! |
|

Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| aurishta wrote: Datorita simptomelor atipice pentru o afectiune anume, medicii suspecteaza ca pot fi implicate una sau mai multe boli autoimune, adica provocate de unele disfunctii ale sistemului imunitar(daca am inteles eu bine). Pentru asta trebuie sa-mi ia niste sange pe care sa-l supuna unor testari specifice, in functie de boala suspectata, rezultatele venind dupa 2-4 sapt, in functie de caz. Azi am fost acolo(la reumatologie) si medicul a decis ca nu este cazul sa ma interneze, nici sa demareze testarile fiindca la momentul de fata nu mai prezint nici una dintre simptomele care ar fi dat de banuit, ramanand sa revin cand/daca apar iarasi(sper sa nu  ) M-am bucurat foarte mult fiindca spitalizarea anterioara mi-a ajuns la os  si mi-ar fi fost tare greu , fizic si psihic, sa mai suport vreo procedura medicala,  fie ea oricat de banala!  Asa ca....  iata-ma acasa! Ana,
Eu am ramas tot la ideea ca de la curent a fost,avand in vedere ca si eu am trecut prin asa ceva,dureri groaznice timp de o luna. |
|
|