Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| andrushka wrote:
Eu am ramas tot la ideea ca de la curent a fost,avand in vedere ca si eu am trecut prin asa ceva,dureri groaznice timp de o luna.
Este posibil, iar ulterior sa fi intervenit si infectia la urechi. |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Important este ca esti bine acum si sper sa fii in continuare.De multe ori medici suspecteaza exact ce nu este.Eu faceam infectie la o ureche , mergeam la doctori (cred ca am fost la cel putin 10 atat in tara cat si aici), luam antibiotice la greu si de fiecare data diagnosticul era otita, cauza fiind radioterapia pe care am facut-o in zona urechii si acre a sensibilizat-o foarte mult.Doar ca eu le spuneam ca nu e adevarat pentru ca durerea nu este continua si nici in acelasi loc.Doi ani m-am chinuit pana cand fiica-mea mi-a tras un cap in ureche din greseala si mi-a spart furuncul ce se tot forma la nesfarsit.De atunci sunt bine, nu mai am nimic desi au trecut deja vreo 2 ani.Era o chestie simpla si totusi nu mi-au depistat-o , desi eu ajunsesem la concluzia ca fac furuncuri. |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Aurishta, cum te simti? Mai ai dureri de cap? |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| mamibogdan wrote:Aurishta, cum te simti? Mai ai dureri de cap? Nu , chiar deloc, am ramas doar cu ameteli cand stau la orizontala si , mai ales, cand ma ridic. Am auzit ca ar fi din cauza punctiilor lombare , dar nu stiu daca este adevarat Tu cum mai esti? |