Durerea, cum va impacati cu ea ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Saturday, April 15, 2006 11:41 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Fiecare reactioneaza diferit in fata durerii fizice de orice fel. Voi cum suportati durerea? Sunteti genul care alearga imediat la medic, sau genul care se trateaza singur? O ignorati sperand ca o sa treaca singura? Luati imediat medicamente?

Eu sunt foarte rea la durere. Decat sa ma doara pe mine ceva ... Ma vait intruna si mi se pare ca sunt cea mai napastuita, totusi nu sar cu medicamentele decat in caz de forta majora, cand efectiv simt ca nu mai rezist fara.
Tina
Scris: Sunday, April 16, 2006 7:22 AM
Nivel: Guest

Eu nu sunt de loc rea de durere si de tratat am incercat mereu sa gasesc singura remedii.Dar am reusit cu rezistenta mea la durere sa-mi fac odata si mai mult rau hohot ...aveam o rana intr-o zona mai delicata si ma chinuia de cateva zile si ce idee mi-a venit ? am desfacut o capsula de ampicilina si mi-am pus praful direct pe rana, si am avut niste arsuri infioratoare, dar am zis , lasa ca asa o sa treaca, si am inghitit in sec pana a doua zi si am decis sa merg la medic.Ce credeti? imi provocasem o arsura de cea mai amre frumusete cu substanta aplicata, de s-a crucit si doctorul, spunandu-mi ca in viata lui nu vazuse arsura cu antibiotic.Asa ca be carefull cu ce va tratati acasa, si prea multa rezistenta uneori strica hohot
stele_pe_cer
Scris: Sunday, April 16, 2006 5:03 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Eu suport cu stoicism cam orice fel de durere fizica, mai putin cea sufleteasca....nu prea ne impacam noiuff
Kiki
Scris: Sunday, April 16, 2006 9:29 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Eu nu suport durerea de nici un fel: nici fizica si nici sufleteasca. De mers la doctor nu sar imediat sa ma duc, doar daca nu mai pot. Cum ma doare capul, cum iau o pastila. oare
mihaela75
Scris: Sunday, April 16, 2006 10:53 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Daca durerea nu e mare, adica nu ajung sa ma dau cu capul de pereti,o suport si nu iau pstile.Daca durerea e mica dar lunga, ma tine mai mult de o zi, atunci nu suport si sar pe calmanteuff
taki
Scris: Monday, April 17, 2006 3:37 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Sunt rea de durere plans sau cel putin asa am crezut pana cand am ramas insarcinata sic .

Pe timpul sarcinii am avut probleme cu maseaua de minte si offf ca nu puteam lua nici un calmant, singura mea scapare era sa ma duc la dentist sa-mi curete gingiile din preajma maselei banghead banghead banghead si ce chinuri am mai tras plans plans plans .

Apoi, a trebuit sa nasc ras , fara anestezie, pai numai gandindu-ma si deja ma luau durerile nervi pale , dar uite ca am trecut cu brio si am uitat toate durerile sunny , cred ca m-am calit colors .

Inainte luam calmante imediat, dar pe perioada sarcinii nu am luat nimic, indiferent de durere, asa ca, cred eu, la urmatoarea durere nu o sa dau iama in pastile, ci din contra, astept cat pot bounce si daca nu trece alcool ....
Elia
Scris: Monday, April 17, 2006 4:08 AM
Nivel: Guest

Eu nu cred ca exista persoana mai rea de durere decat mine. Cand am nascut acum, am stat o ora in sala de operatii numai pana am reusitsa ma conving sa ma intind si sa ii las sa imi bage anestezia. La dentist stau cu mana pe mana dentistei, am aceeasi dentista si daca nu este ea, uneori nu reusesc sa descid gura, atat sunt de terorizata. Din cauza asta nici nu imi prind anesteziile, la nastere am simtit totul aproape live si mi s-a mai intamplat asta si la dentist, desi eram anesteziata cu o cantitate mult mai mare de anestezic decat se foloseste de obicei, eu simteam toata durerea. Si sa-i pazeasca Dumnezeu pe cei care sunt cu mine cand ma doare ceva, ca ii aduc in pragul nebuniei, gata sa sara pe fereastra, de cat ma vaiet si plang si zic ca o sa mor.
stele_pe_cer
Scris: Monday, April 17, 2006 9:59 AM
Nivel

Eu daca am o suferinta, indif.cat de mica este durerea provocata, astept in prima faza sa vad daca nu cumva este ceva absolut temporar.Apoi, daca vad ca durerea se inteteste si nu gasesc nici o explicatie plauzibila care sa ma conduca catre un raspuns satisfacator, caut ceva remedii cat mai naturale, care sa nu afecteze nici sistemul imunitar, nici ficatul, nici stomacul.Ceva 100% natural.

In alte cazuri, recurg la cate o pastila pentru a scapa sa zicem de o durere crunta de oase care nu te lasa sa faci nici o miscare,sau la un ungunet pentru ligamente, sau la o aspirina sau paracetamol.

Dar, in general, suport durerea foarte bine (asta nu inseamna ca imi si placesic , ci doar ca o suprt), dar asta cred ca se datoreaza in mare parte imboldului pe care mi-l dau singura.Sunt lucruri pe care mi le interzic cu desavarsire: aolitul precum o catza sau o baba, plansul la filme romantice, facutul de circ in public, ca vezi Doamne ce rau ma simt.....Sunt genul de persoana care este foarte sigura pe ea, kiar si in momentele de durere si aceasta stapanire de sine am dobandit-o in multi ani de confruntare cu diverse problemute minore, care mi se pareau mega-majore.
delfinasa
Scris: Saturday, January 27, 2007 5:37 AM
Nivel

Nu am fost si nu sunt genul care sar la doctor imediat ce ma doare ceva, stau si rabd si nu iau medicamente decat daca ma simt chiar rau, si numai daca e chiar nasoala si nu-mi trece/nu se amelioreaza cu medicamente, ma duc la doctor...De cand am nascut, am ramas cu o sensibilitate mai crescuta la durere decat inainte, dar nici acum nu ma las rapusa la dureri, pe multe le duc pe picioare si fara vaitaturi, ca de multe ori barbata-miu nu ma crede cand ii spun ca mi-a fost/imi este rau.
Maria & Mario
Scris: Saturday, February 3, 2007 11:26 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inainte de nasterea Mariei , sustineam sus si tare ca eu .... rezist la orice. Ei, asa este , dar ...... ar fi bine venit si un mic ajutor . Nu iau pastile decat daca lesin de durere. In general stiu cauza durerii si..... astept sa treaca. Urasc durerea ...... sufleteasca ..... dar cea fizica ..... ii fac fata cu brio. Nici nu prea ma plang , decat atunci cand nu mai pot !

La doctor...... rar. Sustin ca GP ul de aici e un incompetent si ca mai bine stiu sa am eu grija de mine . Culmea e ca am si demonstrat asta . banghead hohot
Cris Rusu
Scris: Saturday, February 3, 2007 11:37 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2006
banghead banghead Eu nu fac fata durerii... Daca nu ma lasa in maximum 30 min, fuga la pastilute... Daca nu-si fac efectul, ajung sa ma tavalesc de la o simpla durere de cap sau menstruala, si nu o data am lesinat de durere, desi in mod normal pentru alte persoane acea durere e usoara sau suportabila...uff uff
sousourel
Scris: Saturday, February 3, 2007 11:46 AM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Maria & mami wrote:
. Urasc durerea ...... sufleteasca ..... dar cea fizica ..... ii fac fata cu brio. Nici nu prea ma plang , decat atunci cand nu mai pot !

Asa e, nu e nimic mai rau ca durerea sufleteasca. La capitolul rezistenta la durere...poate ca ma cam plang, dar medicamente iau foarte rar.
Kiki
Scris: Saturday, February 3, 2007 11:50 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Eu mi-am mai demonstrat inca o data ca nu rezist efectiv la durere. Am avut niste dureri de dimineata de nu puteam sta in nici o pozitie: nici culcata, nici dreapta, nici cocosata, nicicum. Gratie unor pastile mi-am revenit. Trebuia sa iau, ca-s singura acasa cu David.
Maria & Mario
Scris: Saturday, February 3, 2007 11:53 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Kiki wrote:
Am avut niste dureri de dimineata de nu puteam sta in nici o pozitie: nici culcata, nici dreapta, nici cocosata, nicicum. Gratie unor pastile mi-am revenit.

Ma bucur ca te simti mai bine. Tine-o tot asa ! hainoroc
PrincessLilou
Scris: Friday, March 8, 2013 12:52 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/4/2009
de cand am nascut natural...chestiile minore nici nu le mai observ hohot
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.