Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| va rog sa imi spuneti si mie ce sa cumpar sunt in spania si nu pot sa imi fac analizele la sange mi se ofera doar asistenta medicala.....am fost la piscina acum doua zile si acum inebunesc de durere ..o durere de rinichi...cel drept mai cu seama ...si cu vomat si ameteli de toate ...va rog credeti cqa nospa ma poate ajuta??????? |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| No-spa te poate ajuta, eventual asociat cu un antialgic, pentru calmarea durerilor...eventual administrate injectabil, daca prezinti si simptome de greata si varsaturi. Ar fi indicat, totusi, sa te vada si un medic.... Multa sanatate! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Ma doare si pe mine rinichiul stang de mor;asa m-am trezit de dimineata.Pana acum am baut 1,5l apa si am luat un Urinex. Fetelor,....Ana,ce sa iau?Nu am alte simptome,decta ma doare,ma tine la mers,cand ma ridic din pat,nu ma lasa sa fac nimic. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Offf!Mai Mari te-a lasat stomacul ,te-a luat rinichiul.
|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| marivic wrote:Ma doare si pe mine rinichiul stang de mor;asa m-am trezit de dimineata.Pana acum am baut 1,5l apa si am luat un Urinex. Fetelor,....Ana,ce sa iau?Nu am alte simptome,decta ma doare,ma tine la mers,cand ma ridic din pat,nu ma lasa sa fac nimic.
Nospa si piafen, urinex sau uricol, cat mai putine lichide pana trec durerile, dupa ce trec multe ceaiuri. stai la caldurica. sanatate multa |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Mari, sanatate multa!!
Intreb si eu: unde dor rinichii? Mai sus de nivelul taliei, nu? Parca asa... ca pe mine ma doare chiar deasupra feselor, ca o centura de jur imprejur ( in fata la nivelul ovarelor, insa nu e o durere localizata, e mai mult ca o jena surda, continua ) si tare cred ca e spatele ( coloana ) + inca ceva... da nu stu ce ar putea fi in fata. Ovare, vezica... mama ei de treaba, ca fix acum, inainte de Rev. trebuia sa ma apuce toate! Mai sunt si racita, deci... distractie maxima la noi.
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Mari,Kali multa sanatate ! |
|

| OANA,da,asa este,.... ufffff,.....asa vin la mine intotdeauna sarbatorile ANA,multumesc din suflet KALI,ma doare in spate,deasupra fesei,....poate fi o durere asociata la nivelul ala,dar eu stiu ca e rinichiul,caci m-a mai durut acolo.La tine poate fi de la coloana,sau dupa cum spui tu ca esti racita poate fi de la ovare.Am avut si eu ceva timp in urma asa,si am luat 1 zi Nolicin si o baie cu sare in cada si a doua zi nu am mai avut nimic. Sanatate multa si tie ,Kali Multumesc,Oana,sa dea Dumnezeu,.....nu mai am chef de nimic |
|
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Oana, la tine pare o anexita mai degraba... rinichiul doare putin mai sus si e o durere intensa, mai localizata, care iradiaza de multe ori anterior in jos, pe traiectul ureterului. Poti sa faci proba Giordano, adica sa aplici niste lovituri usoare cu mana in spate in zona taliei, sub coaste.. daca e rinichiul ai sa sari in sus de durere.. |
|

| M-am dus la farmacie si mi-am mai luat Urinex si No-spa ca aveam decat cate 4 pastile in casa.M-a lasat foarte putin de la No-spa....poate o vrea Dumnezeu sa ma lase de tot pana maine. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| si eu om o durere infundata mai mult o usturime sub cooaste in partea stanga de vreo cateva luni, am facut eco si mi-au gasit pietre la rinichi la dr de 7 mm iar la st de 8 mm. In dreapta insa u am dureri or fii de la rinichi? Eu pe langa antidolorifice am mai pus si saculet cu apa calda. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| si eu am la activ 4 zile de cand incerc sa nu prea bag in seama durerile care le am la sale,,, azi am mers la medic si nu prea m-a lamurit cu nimic,,,, mi-a spus doar atat ,,,,stai linistita ca nu sunt rinichii ,tu ia diclofenac 5 zile si daca dupa 5 zile persista vii sa facem analize si radiografii,,,bunnnnnn,, asa am sa fac ,, ca doara sunt invatata sa rabd durere,,, ce mai conteaza 5 zile , SI EU am probleme cu rinichii am avut nisip si 4 pietre , una am eliminato acum 4 ani (prefer sa mai nasc 5 copii decat sa mai rabd ce am rabdat ) celelalte deocamdata stau cuminti ,dar si cand incep sa danseze,, eu le cant (de durere),,,da ce mai conteaza ,vine anu nou ,,, no sa poata durerea cu mine MULTA SANATATE FETELOR !!!! si An Nou Fericit !!!!
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2010 Mesaje: 534
| pentru eliminarea pietrelor de la rinichi rezultate excelente da consumul de bere si pepene rosu. am o cunostinta care mi-a povestit cum a trait 2 luni de zile numai cu bere si pepene ,nimic altceva,iar de atunci nu a mai avut niciodata probleme, pietrele s-au eliminat sub forma de nisip.uimitor este ca,"reteta" i-a fost prescrisa de un mare medic. sanatate va doresc fara nici un fel de dureri !!! |
|

| Durerea cumplita a lasat,...slava Domnului si multumita Anei,iar astazi am sa incerc sa beau bere,....nu am ceai diuretic in casa,am cautat de am innebunit,... |
|
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| ok,sa ma plang si eu...am facut saptamana trecuta o infectie urinara urata de tot,dar s-a lasat si cu menstruatie si am tot amanat mersul la dr pana vineri cand doctorul mi-a spus ca e candidoza.vineri seara am facut o criza la rinichi,asa ca sambata m-am dus la urgenta cu toata menstruatia mea.mi-a dat doua plicuri pentru sambata si duminica.durerea aceea de la infectie mi-a trecut dar am ramas cu niste dureri destul de mari(seara) de rinichi oare sa imi fac griji,sa merg la dr sau e ceva normal dupa infectie? |
|
|