Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| De cateva zile Georgiana are probleme: O doare burtica si stomacul in acelasi timp...o doare atat de tare incat imi spune ca ii vine si greata.Asta de vreo 4 zile.Ieri si azi i-am dat Debridat,dar nu-si face efectul...de mancat nu prea vrea sa manance,pleaca deseori la scoala cu stomacelul gol,iar cand vine,doar cateodata imi spune ca ii e foame (are 5 ore de scoala) . Maine cred ca mergem neaparat la doamna doctor,ca nu se mai poate asa.Voi,fetelor,ce ziceti ca e de facut? |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17818
| In ce clasa este ?
De obicei daca acuza dureri puternice in partea inferioara a abdomenului, este bine sa mergi imediat la doctor, sa nu fie vorba de o inflamare a apendicelui.
Cum are scaunul, de cate ori iese afara, are si temperatura, de cate ori vomita pe zi?
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Poate fi si de foame daca spui ca nu mananca, insa cu durerile astea nu-i de joaca. Flacaul meu a facut invaginatie intestinala ( ca un fel de subocluzie, iar eu ma gandeam, sincer, ca e de la apendice ) de am trecut ca prin urechile acului pe langa operatie. Du-te la un eco. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22797
| poate fi vorba si de dureri premenstruale, oare? |
|
| AdrianaC wrote:In ce clasa este ?
De obicei daca acuza dureri puternice in partea inferioara a abdomenului, este bine sa mergi imediat la doctor, sa nu fie vorba de o inflamare a apendicelui.
Cum are scaunul, de cate ori iese afara, are si temperatura, de cate ori vomita pe zi?
E in clasa a V-a. Scaunul... cam greu iese afara... cam de 5 ori pe zi dar greu...temperatura nu mi-a facut,de vomitat nu vomita,doar ii este foarte greata. |
|
| kali wrote:Poate fi si de foame daca spui ca nu mananca, insa cu durerile astea nu-i de joaca. Flacaul meu a facut invaginatie intestinala ( ca un fel de subocluzie, iar eu ma gandeam, sincer, ca e de la apendice ) de am trecut ca prin urechile acului pe langa operatie. Du-te la un eco.
Multumesc,am facut azi programare la doctor,zilele astea mergem,nu mai asteptam! |
|
| bereea wrote:poate fi vorba si de dureri premenstruale, oare?
M-am gandit la asta,dar din moment ce o doare (si) stomacul nu prea cred... |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/5/2011 Mesaje: 428
| Eu am si dureri de stomac in perioada premenstruala, nu doar de burta, uneori chiar si voma. E bine ca ai facut programare, cel mai bine te poate lamuri un doctor. Multa sanatate fetei, |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| Bibiii wrote:E in clasa a V-a. Scaunul... cam greu iese afara... cam de 5 ori pe zi dar greu...temperatura nu mi-a facut,de vomitat nu vomita,doar ii este foarte greata.
Adica face caca de 5 ori pe zi, si ti se pare ca iese greu afara? |
|
| dana_na wrote:Eu am si dureri de stomac in perioada premenstruala, nu doar de burta, uneori chiar si voma. E bine ca ai facut programare, cel mai bine te poate lamuri un doctor. Multa sanatate fetei,
Dana,multumim! |
|
| vanina wrote:
Adica face caca de 5 ori pe zi, si ti se pare ca iese greu afara?
Ma refeream ca e constipata... |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22797
| Mie nu mi se pare constipata daca reusesti sa iasa atat de des afara. |
|
| De fiecare data cand iese afara,iese greu,adica sta mult pe WC.La asta ma refer |
|
|