Durere de burtica si stomac.Ce e de facut?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Bibiii
Scris: Friday, April 27, 2012 12:01 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
De cateva zile Georgiana are probleme:
O doare burtica si stomacul in acelasi timp...o doare atat de tare incat imi spune ca ii vine si greata.Asta de vreo 4 zile.Ieri si azi i-am dat Debridat,dar nu-si face efectul...de mancat nu prea vrea sa manance,pleaca deseori la scoala cu stomacelul gol,iar cand vine,doar cateodata imi spune ca ii e foame (are 5 ore de scoala)uff . Maine cred ca mergem neaparat la doamna doctor,ca nu se mai poate asa.Voi,fetelor,ce ziceti ca e de facut?fool fool
AdrianaC
Scris: Friday, April 27, 2012 6:16 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

In ce clasa este ?

De obicei daca acuza dureri puternice in partea inferioara a abdomenului, este bine sa mergi imediat la doctor, sa nu fie vorba de o inflamare a apendicelui.

Cum are scaunul, de cate ori iese afara, are si temperatura, de cate ori vomita pe zi?

kali
Scris: Friday, April 27, 2012 8:32 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Poate fi si de foame daca spui ca nu mananca, insa cu durerile astea nu-i de joaca. Flacaul meu a facut invaginatie intestinala ( ca un fel de subocluzie, iar eu ma gandeam, sincer, ca e de la apendice ) de am trecut ca prin urechile acului pe langa operatie. Du-te la un eco.
bereea
Scris: Friday, April 27, 2012 9:22 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
poate fi vorba si de dureri premenstruale, oare?
Bibiii
Scris: Friday, April 27, 2012 6:21 PM

AdrianaC wrote:
In ce clasa este ?

De obicei daca acuza dureri puternice in partea inferioara a abdomenului, este bine sa mergi imediat la doctor, sa nu fie vorba de o inflamare a apendicelui.

Cum are scaunul, de cate ori iese afara, are si temperatura, de cate ori vomita pe zi?

E in clasa a V-a. Scaunul...uff cam greu iese afara... cam de 5 ori pe zi dar greu...temperatura nu mi-a facut,de vomitat nu vomita,doar ii este foarte greata. pale cry
Bibiii
Scris: Friday, April 27, 2012 6:22 PM

kali wrote:
Poate fi si de foame daca spui ca nu mananca, insa cu durerile astea nu-i de joaca. Flacaul meu a facut invaginatie intestinala ( ca un fel de subocluzie, iar eu ma gandeam, sincer, ca e de la apendice ) de am trecut ca prin urechile acului pe langa operatie. Du-te la un eco.

Multumesc,am facut azi programare la doctor,zilele astea mergem,nu mai asteptam!uff
Bibiii
Scris: Friday, April 27, 2012 6:25 PM

bereea wrote:
poate fi vorba si de dureri premenstruale, oare?

M-am gandit la asta,dar din moment ce o doare (si) stomacul nu prea cred...fool oare
dana_na
Scris: Friday, April 27, 2012 7:25 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/5/2011
Eu am si dureri de stomac in perioada premenstruala, nu doar de burta, uneori chiar si voma. E bine ca ai facut programare, cel mai bine te poate lamuri un doctor. Multa sanatate fetei, pupici
vanina
Scris: Friday, April 27, 2012 7:42 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/19/2008
Bibiii wrote:

E in clasa a V-a. Scaunul...uff cam greu iese afara... cam de 5 ori pe zi dar greu...temperatura nu mi-a facut,de vomitat nu vomita,doar ii este foarte greata. pale cry

Adica face caca de 5 ori pe zi, si ti se pare ca iese greu afara?
Bibiii
Scris: Friday, April 27, 2012 11:07 PM

dana_na wrote:
Eu am si dureri de stomac in perioada premenstruala, nu doar de burta, uneori chiar si voma. E bine ca ai facut programare, cel mai bine te poate lamuri un doctor. Multa sanatate fetei, pupici

Dana,multumim!pupici
Bibiii
Scris: Friday, April 27, 2012 11:07 PM

vanina wrote:

Adica face caca de 5 ori pe zi, si ti se pare ca iese greu afara?

Ma refeream ca e constipata...bounce
bereea
Scris: Saturday, April 28, 2012 9:24 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mie nu mi se pare constipata daca reusesti sa iasa atat de des afara.
Bibiii
Scris: Saturday, April 28, 2012 2:44 PM

banghead banghead banghead banghead banghead banghead
De fiecare data cand iese afara,iese greu,adica sta mult pe WC.La asta ma referfool closedtopic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.