Durere cauzata de fimoza
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alex_lkl
Scris: Thursday, January 3, 2008 7:44 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Buna ziua ma numesc Alex si as vrea sa ma ajutati cu problema mea ( bineinteles daca puteti)
Daca penisul meu se afla in erectie, il decalotez cu greu..abia ajung cu preputul sub acel "canal" si cand ajung imi este imposibil sa-l misc inainte sau inapoi.
Totodata...daca ating capul penisului cu degetul ma ustura.Tin sa precizez ca preputul s-a mai largit cu timpul si durerea a mai disparut un pic,dar tot simt o senzatie de usturime cand ating.

Oare acea durere sa fie produsa de faptul ca , capul penisului meu este "strans" de preput?

Va multumesc pentru orice reply,
Alex
oanalaurisa
Scris: Thursday, January 3, 2008 8:35 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007
alex_lkl wrote:
Buna ziua ma numesc Alex si as vrea sa ma ajutati cu problema mea ( bineinteles daca puteti)
Daca penisul meu se afla in erectie, il decalotez cu greu..abia ajung cu preputul sub acel "canal" si cand ajung imi este imposibil sa-l misc inainte sau inapoi.
Totodata...daca ating capul penisului cu degetul ma ustura.Tin sa precizez ca preputul s-a mai largit cu timpul si durerea a mai disparut un pic,dar tot simt o senzatie de usturime cand ating.

Oare acea durere sa fie produsa de faptul ca , capul penisului meu este "strans" de preput?

Va multumesc pentru orice reply,
Alex

Parerea mea e ca ar fi bine sa tratezi problema asta cu un medic,fara nici o jena,pentru ca e cea mai buna solutie.Nu e o problema de care sa-ti fie rusine,insa cred ca te incomodeaza si nu merita sa stai sa suporti durere aiurea,cand poate raspunsul e foarte simplu si il poti obtine printr-o simpla consultatie.
alex_lkl
Scris: Thursday, January 3, 2008 9:58 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Am fost la doctor...dar am omis sa le spun faptul ca preputul este prea stramt.Acest lucru l-am realizat de curand.Va multumesc inca o data.
oanalaurisa
Scris: Thursday, January 3, 2008 10:30 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007
alex_lkl wrote:
Am fost la doctor...dar am omis sa le spun faptul ca preputul este prea stramt.Acest lucru l-am realizat de curand.Va multumesc inca o data.

Cand mergi la medic ar fi bine sa nu omiti nimic,orice informatie e importanta.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.