Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna ziua ma numesc Alex si as vrea sa ma ajutati cu problema mea ( bineinteles daca puteti) Daca penisul meu se afla in erectie, il decalotez cu greu..abia ajung cu preputul sub acel "canal" si cand ajung imi este imposibil sa-l misc inainte sau inapoi. Totodata...daca ating capul penisului cu degetul ma ustura.Tin sa precizez ca preputul s-a mai largit cu timpul si durerea a mai disparut un pic,dar tot simt o senzatie de usturime cand ating.
Oare acea durere sa fie produsa de faptul ca , capul penisului meu este "strans" de preput?
Va multumesc pentru orice reply, Alex |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| alex_lkl wrote:Buna ziua ma numesc Alex si as vrea sa ma ajutati cu problema mea ( bineinteles daca puteti) Daca penisul meu se afla in erectie, il decalotez cu greu..abia ajung cu preputul sub acel "canal" si cand ajung imi este imposibil sa-l misc inainte sau inapoi. Totodata...daca ating capul penisului cu degetul ma ustura.Tin sa precizez ca preputul s-a mai largit cu timpul si durerea a mai disparut un pic,dar tot simt o senzatie de usturime cand ating.
Oare acea durere sa fie produsa de faptul ca , capul penisului meu este "strans" de preput?
Va multumesc pentru orice reply, Alex
Parerea mea e ca ar fi bine sa tratezi problema asta cu un medic,fara nici o jena,pentru ca e cea mai buna solutie.Nu e o problema de care sa-ti fie rusine,insa cred ca te incomodeaza si nu merita sa stai sa suporti durere aiurea,cand poate raspunsul e foarte simplu si il poti obtine printr-o simpla consultatie. |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| alex_lkl wrote:Am fost la doctor...dar am omis sa le spun faptul ca preputul este prea stramt.Acest lucru l-am realizat de curand.Va multumesc inca o data.
Cand mergi la medic ar fi bine sa nu omiti nimic,orice informatie e importanta. |