|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| va multumesc |
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Bereea, am avut si eu o plomba la un incisiv din fata care cadea la 1 an, am refacut lucrarea pana mi-au "curatat" 1/2 din dinte. Norocul meu (ptiu! ptiu! sa nu deochi) a fost o doamna dentista care a lucrat-o foarte bine si o am deja de 5 ani (mi-a cazut ultima oara inainte de a merge la maternitate sa o nasc pe Miruna, iti dai seama ce nervi). |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 923
| cand am citit numele topicului m-am gandit la altceva
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/19/2008 Mesaje: 123
| clalina wrote:buna ziua , as avea si eu o intrebare; la recomandarea pediatrei i-am dat fetitei mele zimafluor de cand avea 2 luni , recunosc ca au fost zile in care am uitat sa-i dau. Este adevarat ceea ce se spune despre Zimafluor ca ar fi cancerigen? Fetita mea acum are 15 luni si doar 8 dinti 4 zos si 4 sus, nu sunt cam putini pt aceadta varsta , pot avea legatura cu administrarea de Zimafluor?Pana la ce varsta trebuie luat si ce se intampla daca il intrerupem? Va multumresc anticipat.
Nu cred ca Zimafluor-ul este cancerigen... Vreau sa ma mai documentez...va voi raspunde cat de curand! |
|
|
la ce anume???????????? :210: |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| Dr. Mihnea cafadaru wrote:
Nu cred ca Zimafluor-ul este cancerigen... Vreau sa ma mai documentez...va voi raspunde cat de curand!
multumesc frumos, astept! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| danab wrote:Bereea, am avut si eu o plomba la un incisiv din fata care cadea la 1 an, am refacut lucrarea pana mi-au "curatat" 1/2 din dinte. Norocul meu (ptiu! ptiu! sa nu deochi) a fost o doamna dentista care a lucrat-o foarte bine si o am deja de 5 ani (mi-a cazut ultima oara inainte de a merge la maternitate sa o nasc pe Miruna, iti dai seama ce nervi).
La mine plomba este cam 1/3 din dinte, dar cade in mod regulat.Trebuie sa fac ceva.Am sa-i sugerez doctoritei mele ceea ce mi-a spsu domnul doctor, daca nu ma duc la Iasi...si asa trebuie sa-mi scot maseaua de minte la care doctorita nu ajunge pentru ca am deschiderea gurii foarte mica. |
|
Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| petronela_gav wrote:va rog sa ne dati si noua un sfat! fetita noastra are 15 luni, are doar 5 dinti, 3 jos, 2 sus, insa cei centrali de jos sunt crescuti cam strambi. ce trebuie sa facem? ii corectam sau lasam sa cada si vedem cum cresc cei definitivi? daca nu ii corectam influenteaza cresterea celor definitivi?
primim si noi raspuns! |
|
| petronela_gav wrote: primim si noi raspuns!
Buna seara,
dintii pot influenta cresterea celorlalti...as consulta un pedodont in vederea stabilirii liniei si directiei de eruptie. As mai astepta totusi un pic...sa vedem ce se mai intampla! |
|
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| buna ziua . as dori si eu o parere si un sfat. fetita mea are 1 an si aproape 2 luni si are 8 dintisori. problema mea ar fi maselutele ..... gingia e inflamata de 2 luni si nu a puscat nici una nici acuma. asa de greu erup maselutele? sau? multumesc am vazut ca lucrati la clinica genesys .... suntem vecini |
|
| nu va faceti griji in privinta eruptiei. nu au cum sa nu iasa;) |
|
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Buna ziua! Fetita mea are 5 ani si 8 luni si mi se pare ca incisivii de jos sunt foarte apropiati unii de ceilalti si foarte micuti. Nu este normal ca mandibula sa creasca si acesti dinti sa se departeze unii de altii, sa ramana un spatiu intre ei? Va multumesc! |
|
Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| multumim de raspuns |
|
|