Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/24/2007 Mesaje: 383
| stele_pe_cer wrote:
Poate ar fi mai bine ca acest topic sa se inkida.Daca fata are o problema, sigur va plati un sexolog ca sa i-o rezolve.Sau un psiholog, sau ce-o mai avea ea nevoie!
mai bine un gigolo, rezolva toate |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Aoleu si eu care ii luam apararea... |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 4/5/2008 Mesaje: 28
| ce vreau sa zic,eu dupa cezariana am avut contat sexual,dar parca nici nu mi se potriveste cuvintul,deoarece,noi folosim cuvintul dragoste,si nici de cum sex sau altceva;deci,la noi a fost cam la 4saptamini.Deoarece,medicul de familie pe care il aveam,abia de mai vorbea,nu sa te mai consulte.Acum avem alEu dupa cezariana ma simteam bine,dar oricum aveam foarte mare grija la ceia ce faceam.Nustiu de Cryss,foloseste asa termeni,dar o felicit pentru fetita. |
|
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Ne mai tachinam una pe alta pe forumul asta, dar asta e pentru ca ne-am obisnuit zilnic sa discutam ca intre prietene si nu ca sa ne suparam. Lasa ca-i trece ei! Cryss, ia o gura de aer proaspat, fa o iesire la munte. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| nu am vrut sa fiu vulgara dar uneori este nevoie sa recunoastem intradevar faci dragoste dar la un moment dat e nevoie de imaginatie...IMI CER SINCER SCUZE DACA AM EXAGERAT SPER SA MI ACCEPTATI SCUZELE SI SA RAMANEM PRIETENE VIRTUALE...EU MA OPRESC AICI CU ACST SUBIECT
Mesaj editat de Kiki |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Mai bine te opreai la postarea precedenta ca cu asta chiar ai continuat rah*** pe care l-ai inceput |
|
| OK |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| mai indicat e inchiderea topicului (rugam un moderator), sunt oricum mai multe subiecte pe aceasta tema si discutia a si degenerat. suntem femei si mamici, avem pretentia ca vrem o educatie aleasa si speciala pt. copiii nostri. pe forumul asta mai intra si copii de multe ori si o astfel de discutie, zau, nu isi avea locul si rostul.
mesaj reeditat azi 11.06.2008, ora 22:40
|
|
| CORECT REPET IMI CER SCUZE SI SPER SA MI SE ACCEPTE RECUNOSC AM EXAGERAT DAR SPER SA MA INTELEGETI STRESUL ,ACOMODAREA CU BEBELINA SI LIPSA CONSUMARII ENERGIEI NEGATIVE PRIN ...NICI NU STIU CUM SA I MAI ZIC M A FACUT SA CAD IN DERIZORIU AR FI BINE SA SE INCHIDA ACEST TOPPIC ... IMI ACCEPTATI SCUZELE? ACUM ASTEPTAM SA ADOARMA BEBIZA SA FIM LINISTITI SI NOI SPER SA NU NE ADOARMA EA PE NOI |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Cryss26buc, sper sa fie ultima oara cand iti editez postarile. Pastreaza un ton civilizat, un limbaj decent si vei fi in continuare membru al acestui forum. In caz contrar, ma vad nevoita sa te suspend.
|
|
|