dupa cezariana
Subiectul anterior · Subiectul urmator
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, June 10, 2008 10:36 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
bulibuli wrote:
pana la urma termenul corect, medical, este contact sexual... ca daca am folosi si in alte cazuri termenii pe care-i folosim noi acasa in loc de cei folositi in literatura de specialitate... ce-ar iesi aicihohot

Ma doare anusul de atata stat pe scaun hohot !

Din dex:

ÁNUS s. (ANAT.) (pop.) cur, (reg.) gaoaza.

PS: eu nu vorbeam de corectitudinea termenului, ci de cum suna din partea unei femei, care se presupune ca e sensibila, romantica, bla, bla...

bulinutza
Scris: Tuesday, June 10, 2008 11:36 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2007
stele_pe_cer wrote:

Din dex:

PS: eu nu vorbeam de corectitudinea termenului, ci de cum suna din partea unei femei, care se presupune ca e sensibila, romantica, bla, bla...

Wai fetelooooooooorrrrrr!!!!!!!!!!
alcool
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, June 10, 2008 11:54 AM
Nivel

bulinutza wrote:

Wai fetelooooooooorrrrrr!!!!!!!!!!
alcool

Ceee? Tu n-ai fundhohot ?
mihaela75
Scris: Tuesday, June 10, 2008 5:33 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
stele_pe_cer wrote:

hohot hohot
cryss26buc
Scris: Tuesday, June 10, 2008 9:48 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
uff vad ca inca mai dezbateti subiectul....e ok oricum eu am 7 sapt de cand am nascut si am inceput sa i au AC pe care le am luat si inainte de a ma hotara sa am bebe si ma simt ok deocamdata maine speram sa fie seara cea mare adica sa fac sexbanghead scuze am uitat ca deranjeaza termenul voi face dragoste cu sotul meu ma simt pregatita foarte pregatita sper sa fie ok si sa nu ma doara....si sa doarma bebelina chitara abea astept....alcool
dya
Scris: Tuesday, June 10, 2008 10:01 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
cryss26buc wrote:
uff vad ca inca mai dezbateti subiectul....e ok oricum eu am 7 sapt de cand am nascut si am inceput sa i au AC pe care le am luat si inainte de a ma hotara sa am bebe si ma simt ok deocamdata maine speram sa fie seara cea mare adica sa fac sexbanghead scuze am uitat ca deranjeaza termenul voi face dragoste cu sotul meu ma simt pregatita foarte pregatita sper sa fie ok si sa nu ma doara....si sa doarma bebelina chitara abea astept....alcool

Ooooo pai atunci sa aveti o seara minunata si fara dureri doar placeri.angel flowers
bulibuli
Scris: Tuesday, June 10, 2008 10:07 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
stele_pe_cer wrote:

Din dex:

hohot hohot hohot hohot hohot
petro
Scris: Tuesday, June 10, 2008 10:07 PM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
cryss26buc wrote:

hohot hohot hohot hohot hohot hohot hohot hohot hohot hohot
Esti de coma! Distractie placuta. Daca iei AC inseamna ca nu alaptezi! Ce pacat...uff
dya
Scris: Tuesday, June 10, 2008 10:17 PM
Nivel

Inregistrat: 5/12/2006
Faza cu alaptatul din pacate nu tine numai de vointa noastra....plans
Cryss26buc sper sa sti de gluma.....ca sa continuam exprimarea propusa de Stele ....va doresc un act sexual cit mai placut.angel
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, June 11, 2008 11:18 AM
Nivel

dya wrote:

Cryss26buc sper sa sti de gluma.....ca sa continuam exprimarea propusa de Stele ....va doresc un act sexual cit mai placut.angel

Beeeeeeey, te corectez: un contact sexual benefic pt.amandoi (nu ca n-ar fi ok si "act", dar la ora asta ma gandesc la acte scenice cand spun "act" - deh..jocuri de cuvinte !Actu' sau contactu' poa' sa fie si d'ala si d'ala si d'ala! De 3 X SEX (sau dragoste, dupa cum prefera protagonistii)hohot !

Daca fata nu stie de gluma, o invatam noi, asa-i, Cryss26bucras ?
cryss26buc
Scris: Wednesday, June 11, 2008 1:04 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Mesaj editat de Kiki
Lilly of the valley
Scris: Wednesday, June 11, 2008 1:10 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
cryss26buc wrote:
... Mesaj editat de kiki

eu nu sunt ...., sunt femeie closedtopic

stele_pe_cer
Scris: Wednesday, June 11, 2008 1:13 PM
Nivel

cryss26buc wrote:
Mesaj editat de Kiki

Scumpo, deja intreci limita bunului simt.Daca vrei sa fii vulgara, fii cu barbata-tu, nu aici, in plin forum, unde te faci de ras.Daca tu le lauzi ca esti ... in pat, felicitari, esti ceea ce doresti tu!Dar nu induce tu ideile tale altei persoane.

...Asa ca...ia revizuieste-ti putin vocabularul, ca confunzi forumul asta cu mahalaua si scarile obscure ale blocurilor!

Si...nu e vorba de pudicism, apropos, nici nu exista termenul asta in dictionarul explicativ al limbii romane. E drept,pe maidan, e posibil sa fie,dar... nu frecventez maidanul!

Deci, e vorba de BUN SIMT.Testeaza-l si mai vorbim.

Mesaj editat de Kiki
katy_lumika
Scris: Wednesday, June 11, 2008 1:22 PM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2008
cryss26buc wrote:
Mesaj editat de Kiki

Nota 2! Stai jos!tunete
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, June 11, 2008 1:26 PM
Nivel

katy_lumika wrote:

Nota 2! Stai jos!tunete

EU i-as pune absenta nemotivata in rosu si as propune exmatricularea.Dar...nu suntem la scoala.
In viata deseori soriciul unora nu crapa de gros ce e...

Poate ar fi mai bine ca acest topic sa se inkida.Daca fata are o problema, sigur va plati un sexolog ca sa i-o rezolve.Sau un psiholog, sau ce-o mai avea ea nevoie!

Vara asta cu "caldurile" ei sufoca neuronii ...

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.