Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| bulibuli wrote:pana la urma termenul corect, medical, este contact sexual... ca daca am folosi si in alte cazuri termenii pe care-i folosim noi acasa in loc de cei folositi in literatura de specialitate... ce-ar iesi aici
Ma doare anusul de atata stat pe scaun !
Din dex:
ÁNUS s. (ANAT.) (pop.) cur, (reg.) gaoaza.
PS: eu nu vorbeam de corectitudinea termenului, ci de cum suna din partea unei femei, care se presupune ca e sensibila, romantica, bla, bla...
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| stele_pe_cer wrote:Ma doare anusul de atata stat pe scaun  ! Din dex: ÁNUS s. (ANAT.) (pop.) cur, (reg.) gaoaza. PS: eu nu vorbeam de corectitudinea termenului, ci de cum suna din partea unei femei, care se presupune ca e sensibila, romantica, bla, bla...
Wai fetelooooooooorrrrrr!!!!!!!!!!
|
|

| bulinutza wrote:Wai fetelooooooooorrrrrr!!!!!!!!!!
Ceee? Tu n-ai fund ? |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| stele_pe_cer wrote:Ma doare anusul de atata stat pe scaun  !
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| vad ca inca mai dezbateti subiectul....e ok oricum eu am 7 sapt de cand am nascut si am inceput sa i au AC pe care le am luat si inainte de a ma hotara sa am bebe si ma simt ok deocamdata maine speram sa fie seara cea mare adica sa fac sex scuze am uitat ca deranjeaza termenul voi face dragoste cu sotul meu ma simt pregatita foarte pregatita sper sa fie ok si sa nu ma doara....si sa doarma bebelina abea astept.... |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| cryss26buc wrote: vad ca inca mai dezbateti subiectul....e ok oricum eu am 7 sapt de cand am nascut si am inceput sa i au AC pe care le am luat si inainte de a ma hotara sa am bebe si ma simt ok deocamdata maine speram sa fie seara cea mare adica sa fac sex  scuze am uitat ca deranjeaza termenul voi face dragoste cu sotul meu ma simt pregatita foarte pregatita sper sa fie ok si sa nu ma doara....si sa doarma bebelina  abea astept.... Ooooo pai atunci sa aveti o seara minunata si fara dureri doar placeri. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| stele_pe_cer wrote:Ma doare anusul de atata stat pe scaun  ! Din dex: ÁNUS s. (ANAT.) (pop.) cur, (reg.) gaoaza. PS: eu nu vorbeam de corectitudinea termenului, ci de cum suna din partea unei femei, care se presupune ca e sensibila, romantica, bla, bla...
|
|
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| cryss26buc wrote: vad ca inca mai dezbateti subiectul....e ok oricum eu am 7 sapt de cand am nascut si am inceput sa i au AC pe care le am luat si inainte de a ma hotara sa am bebe si ma simt ok deocamdata maine speram sa fie seara cea mare adica sa fac sex  scuze am uitat ca deranjeaza termenul voi face dragoste cu sotul meu ma simt pregatita foarte pregatita sper sa fie ok si sa nu ma doara....si sa doarma bebelina  abea astept....
Esti de coma! Distractie placuta. Daca iei AC inseamna ca nu alaptezi! Ce pacat... |
|

Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Faza cu alaptatul din pacate nu tine numai de vointa noastra.... Cryss26buc sper sa sti de gluma.....ca sa continuam exprimarea propusa de Stele ....va doresc un act sexual cit mai placut. |
|

| dya wrote:Cryss26buc sper sa sti de gluma.....ca sa continuam exprimarea propusa de Stele ....va doresc un act sexual cit mai placut.
Beeeeeeey, te corectez: un contact sexual benefic pt.amandoi (nu ca n-ar fi ok si "act", dar la ora asta ma gandesc la acte scenice cand spun "act" - deh..jocuri de cuvinte !Actu' sau contactu' poa' sa fie si d'ala si d'ala si d'ala! De 3 X SEX (sau dragoste, dupa cum prefera protagonistii) !
Daca fata nu stie de gluma, o invatam noi, asa-i, Cryss26buc ? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Mesaj editat de Kiki |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| cryss26buc wrote:... Mesaj editat de kiki
eu nu sunt ...., sunt femeie
|
|

| cryss26buc wrote:Mesaj editat de Kiki
Scumpo, deja intreci limita bunului simt.Daca vrei sa fii vulgara, fii cu barbata-tu, nu aici, in plin forum, unde te faci de ras.Daca tu le lauzi ca esti ... in pat, felicitari, esti ceea ce doresti tu!Dar nu induce tu ideile tale altei persoane.
...Asa ca...ia revizuieste-ti putin vocabularul, ca confunzi forumul asta cu mahalaua si scarile obscure ale blocurilor!
Si...nu e vorba de pudicism, apropos, nici nu exista termenul asta in dictionarul explicativ al limbii romane. E drept,pe maidan, e posibil sa fie,dar... nu frecventez maidanul!
Deci, e vorba de BUN SIMT.Testeaza-l si mai vorbim.
Mesaj editat de Kiki |
|

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| cryss26buc wrote:Mesaj editat de Kiki Nota 2! Stai jos!
|
|

| katy_lumika wrote:Nota 2! Stai jos!
EU i-as pune absenta nemotivata in rosu si as propune exmatricularea.Dar...nu suntem la scoala. In viata deseori soriciul unora nu crapa de gros ce e...
Poate ar fi mai bine ca acest topic sa se inkida.Daca fata are o problema, sigur va plati un sexolog ca sa i-o rezolve.Sau un psiholog, sau ce-o mai avea ea nevoie!
Vara asta cu "caldurile" ei sufoca neuronii ...
|
|
|