Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| kali wrote:Super ok. De parca nu as avea-o. Ce parere ai ca desteptii de medici din Suceava nici macar nu o observa si mereu exclama dupa ce ma intreaba cum am nascut prima data: "aaaa, da? nici macar nu am vazut taietura!"
Tare faza! Tot la acest capitol se poate si inscrie o patanie gogonata de a mea. Primul meu an de master a coincis cu nasterea Leei in plina sesiune de iarna, iar in sesiunea din vara nu as fi putut recupera restantele pt. ca eram doar eu si cei 2 copilasi ai mei, sotul fiind plecat din tara, fara nici un ajutor. Asa ca am hotarat amanarea anului din motive medicale, altfel as fi ramas repetenta si as fi pierdut banutii - nu chiar putini. Zis si facut, in mintea mea, duc copie dupa certificatul de nastere al copilului si biletul de iesire din spital, secretara de la facultate imi spune ca nu e suficient si ca se cere avizul medicului ginecolog de la Policlinica de Stdenti si Elevi, doar formal. Da de unde formal, ca tanti imi cere sa ma dezbrac si sa urc pe capra pt. a constata starea de leuzie si a vedea operatia. (cica se pot falsifica si certificatul de nastere si biletul de iesire din spital). De unde stare de leuzie fratilor ca deja eram in luna mai, Leea fiind nascuta in februarie.
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| mariuta wrote: De unde stare de leuzie fratilor ca deja eram in luna mai, Leea fiind nascuta in februarie.
Ha, ha Bun, bun... dar un certificat de nastere nu e usor de falsificat... ar fi trebuit sa fie suficient.
Apropo de asta, eu mi-am amanat anul medical numai cu o fitzuica de la medicul de familie cum ca am nascut. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| mariuta wrote:Zis si facut, in mintea mea, duc copie dupa certificatul de nastere al copilului si biletul de iesire din spital, secretara de la facultate imi spune ca nu e suficient si ca se cere avizul medicului ginecolog de la Policlinica de Stdenti si Elevi, doar formal. Da de unde formal, ca tanti imi cere sa ma dezbrac si sa urc pe capra pt. a constata starea de leuzie  si a vedea operatia. (cica se pot falsifica si certificatul de nastere  si biletul de iesire din spital). De unde stare de leuzie fratilor ca deja eram in luna mai, Leea fiind nascuta in februarie.
Cred ca era recomandat sa mergi cu Leea in brate si sa-i faca ADN-ul ca sa vada ca e bebe si ca e al tau . Atunci poate nu mai aveau dubii. |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
|
inchipuiti-va ce fata a facut secretara cand i-am povestit, a ramas socata dar a ras pana la lacrimi. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/17/2008 Mesaje: 187
| mie dupa cezariana mi-a fost fffffffffffff rau; dureri cumplite.......sa faci o operatie pe 25 iulie cand in salon, de fapr rezerva, erau 50 de grade.mnarti m-a operta si joi am plecat acasa; canicula imi amplifica durerea.........nu m-am plimbat cu savian in brate prin casa mai bine de o sapt......asa a spus doctorul.....apoi usor usor mi-am revenit. |
|
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| cryss26buc wrote:nu vad care e problema?? sa inteleg ca tu nu faci sex cu sotul tau??
Multe dintre noi facem dragoste cu sotul, iubita! |
|

Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| In primele 2 zile dupa cezariana m-am simtit rau, mai ales cand voiam sa ma ridic din pat sau sa stau pe o parte, dar dupa ce am inceput sa alaptez m-am simtit bine, ma plimbam cu Teo in brate fara probleme. Durerea a existat o perioada, si e normal, dar faptul ca aveam un puiut in brate ma facea sa uit totul. Cu sotul meu nu am facut niciodata sex, doar dragoste . dar stiu ca, cel putin in primele 2 luni dupa ce am nascut, nu prea imi ardea de asa ceva, in orele in care dormea Teo voiam doar sa pot dormi si eu sa ma odihnesc. Dar asa am fost eu, si ma bucur sa aud ca exista mamici care nu sunt obosite. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/17/2008 Mesaje: 187
| criss daca nu am face dragoste cum ar mai fi iesit ingerasii nostrii???? |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| kykysor wrote:criss daca nu am face dragoste cum ar mai fi iesit ingerasii nostrii???? la adus barza |
|

Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Laura draga eu cred ca barzoiu. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| kykysor wrote:criss daca nu am face dragoste cum ar mai fi iesit ingerasii nostrii????
Una e sa faci dragoste, si alta e sa faci sex. Eu in topicul asta am citit mai mult despre "a face sex".Repet, venind din partea unei femei, imi suna extrem de urat si vulgar. |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Ei na, si tu mai ,Stele, fata avea o problema medicala,a vrut un sfat legat de tehnica, ma-ntelegi.Nici mie nu-mi place sa spun in gura mare ca fac dragoste, tine de intimitate,e foarte personal, "sex" mai merge,rece scurt si la obiect ,fara detalii. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| mihaela75 wrote:... "sex" mai merge,rece scurt si la obiect ,fara detalii.
Nu te cred ! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| pana la urma termenul corect, medical, este contact sexual... ca daca am folosi si in alte cazuri termenii pe care-i folosim noi acasa in loc de cei folositi in literatura de specialitate... ce-ar iesi aici |
|
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| bulibuli wrote:pana la urma termenul corect, medical, este contact sexual... ca daca am folosi si in alte cazuri termenii pe care-i folosim noi acasa in loc de cei folositi in literatura de specialitate... ce-ar iesi aici
You make me blush. |
|
|