Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Kykysor, e mare gradina,chiar?Cryss, nu uita de lumanarele romantice si totate cele bune va doresc.Acum mi-am adus aminte ca la prima ceza m-am dus la control dar s-a uitat doar la taietura si atat,mi-a pus o caruta de intrebari si gata , unda verde mult asteptata |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Ma doare burta de ras .Nu am avut cezariana dar la control am fost,chiar cu copii dupa mine.Asistenta a fost super draguta si a avut putin grija de ei. Mai bine faci un control si in felul asta previ vreo complicatie,poate o sa mai vrei copilasi De sex nu zic nimic,ca sa nu-mi starnesc dorintele Sper sa rezist 6 luni sa nu trebuiasca sa zbor cu avionul pentru asta |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Esti tare, mai ingeras!!! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Dar de ce sa-ti iei zborul ...vizitezi un SEX-SHOP si se rezolva problema. |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Chiar asa.... |
|
|
mai ieftin ca biletul Nu disper inca |
|
|
Fetele care ati avut cezariana,cum va simtiti?Adica cand mergeti,la dus,la efort,in afara de cel sexual |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
|
Stiu cand se schimba vremea, in rest e ok, au trecut totusi 3 ani 4 luni. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Super ok. De parca nu as avea-o. Ce parere ai ca desteptii de medici din Suceava nici macar nu o observa si mereu exclama dupa ce ma intreaba cum am nascut prima data: "aaaa, da? nici macar nu am vazut taietura!" |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| kali wrote:Super ok. De parca nu as avea-o. Ce parere ai ca desteptii de medici din Suceava nici macar nu o observa si mereu exclama dupa ce ma intreaba cum am nascut prima data: "aaaa, da? nici macar nu am vazut taietura!"
Tipic romanesc ! |
|
| kali wrote:Super ok. De parca nu as avea-o. Ce parere ai ca desteptii de medici din Suceava nici macar nu o observa si mereu exclama dupa ce ma intreaba cum am nascut prima data: "aaaa, da? nici macar nu am vazut taietura!"
Au nevoie de ochelari
mariuta o prietena zice ca de multe ori o mananca operatia .Este cam ingrijorata,a fost la control si este in regula.Dar mancarimea persista. |
|
| Eu am doar 7 luni de la operatia de cezariana si ma simt foarte bine ...nu am nici un fel de probleme cu eforturile ( indiferent de efort ). Singurul lucru care inca ma incomodeaza este senzatia aia ciudata de amorteala asociata cu un fel de furnicaturi care apare in zona operatiei insa si aia a mai slabit in intesitate. Toata lumea zicea vai ai nascut cu cezariana , saraca de tine , cum te descurci cu fetita , cine o tine in brate???? Deci ineptiile astea le-am auzit cred ca de sute de ori si de fiecare data am spus cum adica cine o tine in brate ...eu o tin ca doar nu sunt oloaga..... Eu am tinut-o pe Cezara inca din spital in brate si ma plimbam cu ea prin sala de alaptare dupa ce papa....chiar nu mi sa parut un impediment sa-mi tin copilul in brate dupa operatie......si credeti-ma am intilnit o gramada de mamici care dupa cezariana au avut ajutoare ca ele cica nu puteau sa-si tina copilasii in brate. Le intrebam de ce....va doare asa tare la efort???...cica raspuns..."Nu doare dar totusi este operatie iar copilul este greu... " |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
|
Asta suna a lene Nu stiu de ce, cezariana nu am perceput-o ca pe o operatie ci ca pe o nastere... nu stiu cum sa explic... Senzatia de amorteala dispare cu timpul de tot. |
|
| Asa am interpretat si eu pe acele cucoane ca Lenese si Comode. Ingeras am vazut ca ai scris de mincarimi ...am uitat sa mentionez ca deocamdata si alea mai apar dar foarte rar . |
|
| dya ce mentalitate au
|
|
|