dupa cezariana
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mihaela75
Scris: Wednesday, June 4, 2008 10:05 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Kykysor, e mare gradina,chiar?sicCryss, nu uita de lumanarele romantice si totate cele bune va doresc.Acum mi-am adus aminte ca la prima ceza m-am dus la control dar s-a uitat doar la taietura si atat,mi-a pus o caruta de intrebari si gata , unda verde mult asteptata firstprize
ingerash
Scris: Wednesday, June 4, 2008 11:32 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Ma doare burta de rashohot hohot hohot hohot hohot hohot .Nu am avut cezariana dar la control am fost,chiar cu copii dupa mine.Asistenta a fost super draguta si a avut putin grija de ei.angel
Mai bine faci un control si in felul asta previ vreo complicatie,poate o sa mai vrei copilasipupici
De sex nu zic nimic,ca sa nu-mi starnesc dorintelesic hohot hohot hohot hohot hohot hohot Sper sa rezist 6 luni sa nu trebuiasca sa zbor cu avionul pentru astahohot hohot hohot hohot hohot hohot
oanalaurisa
Scris: Wednesday, June 4, 2008 11:35 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007
inger7 wrote:
Ma doare burta de rashohot hohot hohot hohot hohot hohot .Nu am avut cezariana dar la control am fost,chiar cu copii dupa mine.Asistenta a fost super draguta si a avut putin grija de ei.angel
Mai bine faci un control si in felul asta previ vreo complicatie,poate o sa mai vrei copilasipupici
De sex nu zic nimic,ca sa nu-mi starnesc dorintelesic hohot hohot hohot hohot hohot hohot Sper sa rezist 6 luni sa nu trebuiasca sa zbor cu avionul pentru astahohot hohot hohot hohot hohot hohot

Esti tare, mai ingeras!!! ras ras hohot hohot hohot
dya
Scris: Wednesday, June 4, 2008 11:37 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
inger7 wrote:

Dar de ce sa-ti iei zborul ...vizitezi un SEX-SHOP si se rezolva problema.sic ras pupici
oanalaurisa
Scris: Wednesday, June 4, 2008 11:41 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007
dya wrote:

Dar de ce sa-ti iei zborul ...vizitezi un SEX-SHOP si se rezolva problema.sic ras pupici

hohot hohot hohot hohot Chiar asa.... hohot hohot hohot
ingerash
Scris: Thursday, June 5, 2008 12:42 AM
Nivel

dya wrote:

hohot hohot hohot hohot hohot hohot hohot mai ieftin ca biletulras Nu disper incapupici
ingerash
Scris: Thursday, June 5, 2008 12:44 AM
Nivel

oanalaurisa wrote:

Esti tare, mai ingeras!!! ras ras hohot hohot hohot

pupici hohot hohot

Fetele care ati avut cezariana,cum va simtiti?Adica cand mergeti,la dus,la efort,in afara de cel sexualsic
Lilly of the valley
Scris: Thursday, June 5, 2008 7:16 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
inger7 wrote:

pupici hohot hohot

Fetele care ati avut cezariana,cum va simtiti?Adica cand mergeti,la dus,la efort,in afara de cel sexualsic

Stiu cand se schimba vremea, in rest e ok, au trecut totusi 3 ani 4 luni.
kali
Scris: Thursday, June 5, 2008 7:26 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Super ok. De parca nu as avea-o.
Ce parere ai ca desteptii de medici din Suceava nici macar nu o observa si mereu exclama dupa ce ma intreaba cum am nascut prima data: "aaaa, da? nici macar nu am vazut taietura!"fool
stele_pe_cer
Scris: Thursday, June 5, 2008 7:31 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
kali wrote:
Ce parere ai ca desteptii de medici din Suceava nici macar nu o observa si mereu exclama dupa ce ma intreaba cum am nascut prima data: "aaaa, da? nici macar nu am vazut taietura!"fool

Tipic romanesccyclops !
ingerash
Scris: Thursday, June 5, 2008 7:33 AM
Nivel

kali wrote:

Au nevoie de ochelariras

mariuta o prietena zice ca de multe ori o mananca operatiauff .Este cam ingrijorata,a fost la control si este in regula.Dar mancarimea persista.
dya
Scris: Thursday, June 5, 2008 7:45 AM
Nivel

Eu am doar 7 luni de la operatia de cezariana si ma simt foarte binedance ...nu am nici un fel de probleme cu eforturile ( indiferent de efortras ). Singurul lucru care inca ma incomodeaza este senzatia aia ciudata de amorteala asociata cu un fel de furnicaturi care apare in zona operatiei insa si aia a mai slabit in intesitate. bounce
Toata lumea zicea vai ai nascut cu cezariana , saraca de tine , cum te descurci cu fetita , cine o tine in brate????cyclops cyclops cyclops cyclops Deci ineptiile astea le-am auzit cred ca de sute de ori si de fiecare data am spus cum adica cine o tine in brate ...eu o tin ca doar nu sunt oloaga.....cearta
Eu am tinut-o pe Cezara inca din spital in brate si ma plimbam cu ea prin sala de alaptare dupa ce papa....chiar nu mi sa parut un impediment sa-mi tin copilul in brate dupa operatie......si credeti-ma am intilnit o gramada de mamici care dupa cezariana au avut ajutoare ca ele cica nu puteau sa-si tina copilasii in brate.what what what Le intrebam de ce....va doare asa tare la efort???...cica raspuns..."Nu doare dar totusi este operatie iar copilul este greu... "fool nervi
kali
Scris: Thursday, June 5, 2008 7:47 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
dya wrote:
......si credeti-ma am intilnit o gramada de mamici care dupa cezariana au avut ajutoare ca ele cica nu puteau sa-si tina copilasii in brate.what what what Le intrebam de ce....va doare asa tare la efort???...cica raspuns..."Nu doare dar totusi este operatie iar copilul este greu... "fool nervi

Asta suna a leneras Nu stiu de ce, cezariana nu am perceput-o ca pe o operatie ci ca pe o nastere... nu stiu cum sa explic...
Senzatia de amorteala dispare cu timpul de tot.
dya
Scris: Thursday, June 5, 2008 7:50 AM
Nivel

Asa am interpretat si eu pe acele cucoane ca Lenese si Comode.sic ras
Ingeras am vazut ca ai scris de mincarimi ...am uitat sa mentionez ca deocamdata si alea mai apar dar foarte rarangel .
ingerash
Scris: Thursday, June 5, 2008 7:50 AM
Nivel

dya ce mentalitate au
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.