Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Steleeee, ma faci sa rad de una singura la serviciu si- mi stric acoperirea. Ma iau astia de zuza... ca de altfel par foaaarte ocupata cu treburi importante. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| kali wrote:Steleeee, ma faci sa rad de una singura la serviciu si- mi stric acoperirea. Ma iau astia de zuza... ca de altfel par foaaarte ocupata cu treburi importante.
Sa stii ca rasul face bine la "burtica"...o sa iasa ranjit copilul !Si decat unul plangacios, mai bine unul ranjit!Pupici !
Cat despre rasul de unul singur, la noi in birou deja se stie: cand cineva rade de unul singur, sigur 'munceste' cu sarg ceva !Doar ca la noi mai toata lumea are accese d'astea de "nebunie"!Si nu, nu lucrez la 9 ! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| la off toppic ma refeream la subiectul abordat de mine puteti abera pe sub dupa cezariana cat vreti dar despre intrebarea mea stop linistiti va nu aveam de gand sa fac nimic fara avizul medicului dar din pacate voi ati continuat sa ma intepati aiurea deci repet LINISTITI-VA CHIAR ACUM MA PREGATESC SA PLEC LA DOCTOR ASA CA SPER SA TERMINATI CU RAUTATILE AVIZ STELUTELOR CARE SUNT CAM RAUTACIOASE , SI NU STIU DE CE NICI MACAR NU NE CUNOASTEM CA SA FIE ASA...ma rog eu nu sunt genul care sa se tiganeasca asa ca sper sa se termine cu cuvintele aruncate aiurea voi posta raspunsul doctorului pentru cine intereseaza...va doresc o zi buna |
|
| Fetele, e careva dintre voi nelinistita ? Eu nu, doar faceam putin misto.Cand ridicolul tinde catre + infinit, o dau pe misto, ca na, acum ce sa fac !
PS: nu te lua de STELELE mele, ca s-ar putea sa le vezi aievea ! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Cryss lasa mai mami nu te supara asa de repede....vezi ca umbla un curent pe forumul asta care imbolnaveste membrii de suparare.....( Apropo sper sa nu mi-o iei in nume de rau ) Acum in legatura cu subiectul.....succes la consult sa primesti doar vesti bune. |
|
| stele_pe_cer wrote:Fetele, e careva dintre voi nelinistita ? Eu nu, doar faceam putin misto.Cand ridicolul tinde catre + infinit, o dau pe misto, ca na, acum ce sa fac ! PS: nu te lua de STELELE mele, ca s-ar putea sa le vezi aievea ! Este valabil si pentru tine faza cu imbolnavirea de suparare..... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Cryss ai sa vezi ca totul e Ok. Ti-am zis, mie dupa 6 saptamani mi-a zis ca pot face ce fel de aerobic vreau. Insa nu uita daca totul e OK sa te protejezi pentru ca e o perioada in care ramai foarte repede insarcinata si nu e recomandat la cezariana asa curand. Bafta! |
|
|
Nu cred ...eu nu ma mai supar de mult timp.Savurez viata la maximum.Sa se supere aia care nu au ce face!
Ma tin in afara "curentului" ! |
|
| stele_pe_cer wrote:Nu cred ...eu nu ma mai supar de mult timp.Savurez viata la maximum.Sa se supere aia care nu au ce face! Ma tin in afara "curentului" ! |
|
| am fost la doctor si era in operatie nu m a putut vedea dar l am sunat si mi a zis ca cine ma tine sa nu fac ce simt?? a zis ca daca ma simt bine fizic nu mai am scurgeri si mi a trecut ciclu pot face cat sex vreau la cezariana nu este obligatoriu control ginecologic deci mi a dat ok ul dar cu conditia sa ma protejez pana ajung la el sa mi prescrie anticonceptionale...deci.. dar voi pleca pana luni din buc cu bebelina si nu voi putea face nik inca deci cred ca voi face dupa ce ajung luni la el... |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/17/2008 Mesaje: 187
| Doamne ce mai citesti pe acest forum................femei disperate sa faca sex dupa cezariana( probabil sotul s-a saturat sa mai astepte)..........glume rautacioase
mare iti e gradina Domane!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| nu vad care e problema?? sa inteleg ca tu nu faci sex cu sotul tau?? ce daca e dupa cezariana ce trebuie sa astepti 1 an? daca e ok nu vad de ce sa nu traiesti din plin |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| As ruga sa se revina la subiect. Era o intrebare la care s-au dorit raspunsuri. Daca s-au primit suficiente, il voi inchide. Multumesc. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| Cryss nu stiu ce fel de dr ai ..dar sa it spuna ca dupa cezariana nu e obligatoriu un control , ori era grabit ori habar nu avea ce zicea , cezariana e o operatie , si dupa operatie intodeauan mergi la un control cel putin pt a vedea cum evoluaza, Multumesc lui D-zeu ca am un ginecolog superb care se preocupa de pacientii lui, ca daca era ca al tau il schimbam de mult |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/17/2008 Mesaje: 187
| nu am stat un an stai linistita; k imi iubesc sotul f mult.......dar totusi..........putina rabdare.cryss26buc wrote:nu vad care e problema?? sa inteleg ca tu nu faci sex cu sotul tau?? ce daca e dupa cezariana ce trebuie sa astepti 1 an? daca e ok nu vad de ce sa nu traiesti din plin |
|
|