dupa cezariana
Subiectul anterior · Subiectul urmator
kali
Scris: Wednesday, June 4, 2008 7:58 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Steleeee, hohot hohot hohot ma faci sa rad de una singura la serviciu si- mi stric acoperirea. Ma iau astia de zuza... ca de altfel par foaaarte ocupata cu treburi importante.
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, June 4, 2008 8:18 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
kali wrote:
Steleeee, hohot hohot hohot ma faci sa rad de una singura la serviciu si- mi stric acoperirea. Ma iau astia de zuza... ca de altfel par foaaarte ocupata cu treburi importante.

Sa stii ca rasul face bine la "burtica"...o sa iasa ranjit copilulhohot !Si decat unul plangacios, mai bine unul ranjit!Pupici !

Cat despre rasul de unul singur, la noi in birou deja se stie: cand cineva rade de unul singur, sigur 'munceste' cu sarg cevahohot !Doar ca la noi mai toata lumea are accese d'astea de "nebunie"!Si nu, nu lucrez la 9ras !
cryss26buc
Scris: Wednesday, June 4, 2008 8:52 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
la off toppic ma refeream la subiectul abordat de mine puteti abera pe sub dupa cezariana cat vreti dar despre intrebarea mea stop linistiti va nu aveam de gand sa fac nimic fara avizul medicului dar din pacate voi ati continuat sa ma intepati aiurea deci repet LINISTITI-VA CHIAR ACUM MA PREGATESC SA PLEC LA DOCTOR ASA CA SPER SA TERMINATI CU RAUTATILE AVIZ STELUTELOR CARE SUNT CAM RAUTACIOASE , uff SI NU STIU DE CE NICI MACAR NU NE CUNOASTEM CA SA FIE ASA...ma rog eu nu sunt genul care sa se tiganeasca asa ca sper sa se termine cu cuvintele aruncate aiurea voi posta raspunsul doctorului pentru cine intereseaza...va doresc o zi bunasalut
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, June 4, 2008 8:58 AM
Nivel

Fetele, e careva dintre voi nelinistita ras? Eu nu, doar faceam putin misto.Cand ridicolul tinde catre + infinit, o dau pe misto, ca na, acum ce sa fachohot !

PS: nu te lua de STELELE mele, ca s-ar putea sa le vezi aieveaconfeti !
dya
Scris: Wednesday, June 4, 2008 8:59 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Cryss lasa mai mami nu te supara asa de repede....vezi ca umbla un curent pe forumul asta care imbolnaveste membrii de suparare.....( Apropo sper sa nu mi-o iei in nume de rausic )angel pupici
Acum in legatura cu subiectul.....succes la consult sa primesti doar vesti bune.flowers
dya
Scris: Wednesday, June 4, 2008 9:00 AM
Nivel

stele_pe_cer wrote:
Fetele, e careva dintre voi nelinistita ras? Eu nu, doar faceam putin misto.Cand ridicolul tinde catre + infinit, o dau pe misto, ca na, acum ce sa fachohot !

PS: nu te lua de STELELE mele, ca s-ar putea sa le vezi aieveaconfeti !

Este valabil si pentru tine faza cu imbolnavirea de suparare.....sic hohot pupici
ninetem
Scris: Wednesday, June 4, 2008 9:09 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/19/2007
Cryss ai sa vezi ca totul e Ok. Ti-am zis, mie dupa 6 saptamani mi-a zis ca pot face ce fel de aerobic vreau. Insa nu uita daca totul e OK sa te protejezi pentru ca e o perioada in care ramai foarte repede insarcinata si nu e recomandat la cezariana asa curand. Bafta!
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, June 4, 2008 9:31 AM
Nivel

dya wrote:

Este valabil si pentru tine faza cu imbolnavirea de suparare.....sic hohot pupici

Nu credras ...eu nu ma mai supar de mult timp.Savurez viata la maximum.Sa se supere aia care nu au ce face!

Ma tin in afara "curentului"hohot !
dya
Scris: Wednesday, June 4, 2008 9:34 AM
Nivel

stele_pe_cer wrote:

Nu credras ...eu nu ma mai supar de mult timp.Savurez viata la maximum.Sa se supere aia care nu au ce face!

Ma tin in afara "curentului"hohot !

thumright angel
cryss26buc
Scris: Wednesday, June 4, 2008 10:44 AM

am fost la doctor si era in operatie nu m a putut vedea dar l am sunat si mi a zis ca cine ma tine sa nu fac ce simt?? a zis ca daca ma simt bine fizic nu mai am scurgeri si mi a trecut ciclu pot face cat sex vreau la cezariana nu este obligatoriu control ginecologic deci mi a dat ok ul dar cu conditia sa ma protejez pana ajung la el sa mi prescrie anticonceptionale...deci..chitara dar voi pleca pana luni din buc cu bebelina si nu voi putea face nik inca deci cred ca voi face dupa ce ajung luni la el...nervi
kykysor
Scris: Wednesday, June 4, 2008 12:14 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/17/2008
Doamne ce mai citesti pe acest forum................femei disperate sa faca sex dupa cezariana( probabil sotul s-a saturat sa mai astepte)..........glume rautacioase

mare iti e gradina Domane!!!!!!!!!!!!!!!
cryss26buc
Scris: Wednesday, June 4, 2008 1:39 PM

nu vad care e problema?? sa inteleg ca tu nu faci sex cu sotul tau?? ce daca e dupa cezariana ce trebuie sa astepti 1 an? daca e ok nu vad de ce sa nu traiesti din plin
Alina
Scris: Wednesday, June 4, 2008 2:28 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
As ruga sa se revina la subiect. Era o intrebare la care s-au dorit raspunsuri. Daca s-au primit suficiente, il voi inchide.
Multumesc.
Laura&Alfonso
Scris: Wednesday, June 4, 2008 2:36 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/4/2006
Cryss nu stiu ce fel de dr ai ..dar sa it spuna ca dupa cezariana nu e obligatoriu un controloare , ori era grabit ori habar nu avea ce zicea fool, cezariana e o operatie , si dupa operatie intodeauan mergi la un control cel putin pt a vedea cum evoluaza, Multumesc lui D-zeu ca am un ginecolog superb care se preocupa de pacientii lui, ca daca era ca al tau il schimbam de mult
kykysor
Scris: Wednesday, June 4, 2008 9:34 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/17/2008
nu am stat un an stai linistita; k imi iubesc sotul f mult.......dar totusi..........putina rabdare.
cryss26buc wrote:
nu vad care e problema?? sa inteleg ca tu nu faci sex cu sotul tau?? ce daca e dupa cezariana ce trebuie sa astepti 1 an? daca e ok nu vad de ce sa nu traiesti din plin
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.