Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| mariuta wrote:
ai sa fii mirata, dar tarancile nu prea se dau jos din pat dupa nastere, cica "arde pamantul in urma leuzei"...
Ce tare e asta. Nu am stiut-o. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Alina wrote:Ce tare e asta. Nu am stiut-o.
de fapt are o explicatie medicala, insa babele au mistificat oarecum adevarul deoarece unele mame tinere nu mai respecta indicatia de a sta la pat in repaos total, pt. odihna si recuperare si astfel a aparut "pacatul" de a cobori din pat dupa nastere. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| deja se deviza de la subiect...repet offfff toppic |
|
| cryss26buc wrote:deja se deviza de la subiect...repet offfff toppic
eu nu am deviat deloc daca ai acorda mai multa atentie celor scrise ai realiza ca nu e bine sa te joci cu sanatatea ta.
...nu e prima oara cand se deviaza de la vreun subiect si absolut nimeni nu a fost amenintat cu bata. e o premiera. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eheeee, subiectul se numeste "dupa cezariana" deci putem abera cat dorim despre asta... Se pare, deci, ca nu suntem chiar asa de off topic, nu? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| cryss26buc wrote:deja se deviza de la subiect...repet offfff toppic Nu prea cred ca se deviaza de la subiect, dar sa stii ca "off topic" nu e tot una cu "topic close" |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Controlul ginecologic inainte de reinceperea vietii sexuale este recomandat atat dupa o nastere normala cat si dupa cezariana, eventual si o echografie. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| mariuta wrote:
ai sa fii mirata, dar tarancile nu prea se dau jos din pat dupa nastere, cica "arde pamantul in urma leuzei",
Pai nici nu trebuie sa se dea jos ca sexul se face in pat daca tot se abereaza pe aici aberez si eu un pic |
|
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| mihaela75 wrote:Pai nici nu trebuie sa se dea jos ca sexul se face in pat daca tot se abereaza pe aici aberez si eu un pic Cu putina fantezie nu e nevoie neaparat de pat, apropo de aberatii. |
|
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Aici am dat aceleasi sfaturi pentru aceeasi persoana. |
|
| dya detectivul |
|
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| dya wrote: Aici am dat aceleasi sfaturi pentru aceeasi persoana.
Stim Dya, dar daca tot s-a deschis un subiect de aberatii pe o tema data de ce sa n-o facem? Trebuia inchis de ceva vreme topicul asta. |
|
| petro wrote:
Stim Dya, dar daca tot s-a deschis un subiect de aberatii pe o tema data de ce sa n-o facem? Trebuia inchis de ceva vreme topicul asta.
de ce? pt. ca nu-i plac raspunsurile primite celui care a pus intrebarile? sau auzim numai ce ne place?
|
|
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| mariuta wrote:dya detectivul
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| mariuta wrote:de ce? pt. ca nu-i plac raspunsurile primite celui care a pus intrebarile? sau auzim numai ce ne place?
Nu-i plac raspunsurile noastre ? Atunci sariti cu sfaturile pe care vrea sa le auda: fata draga, nu fi trista, fa sex pana ti se apleaca, ca uterul nu are ninic a face cu sexul.Poti face sex imediat dupa nastere.Eventual cu medicul, cu anestezistul,kiar si cu moasha, cu portarul...pana ajungi acasa kiar si cu vecinul.Indif.de varsta, important e ca uterul nu are nimic a face cu sexul.Nici cu barbatul de acasa.Cu ala se face numai sex oral pana la 6 saptamani dupa nastere !Dup'aia abstinenta din cauza de migene pana la pensie. Sau pana-si gaseste amanta ! |
|
|