Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Cand se poate face sex dupa nasterea prin operatia de cezariana ? As vrea sa stiu daca dupa nasterea prin cezariana este obligatoriu controlul ginecologic inainte de a face dragoste deoarece mie mi au trecut lohiile in 4 sapt si mi a venit si ciclul care a tinut 5 zile a trecut si el si am 5 sapt de la nastere si nu pot ajunge curand la control as putea face ceva sau nu fara control ginecologic??????? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| cryss26buc wrote:as vrea sa stiu daca dupa nasterea prin cezariana este obligatoriu controlul ginecologic inainte de a face dragoste deoarece mie mi au trecut lohiile in 4 sapt si mi a venit si ciclul care a tinut 5 zile a trecut si el si am 5 sapt de la nastere si nu pot ajunge curand la control as putea face ceva sau nu fara control ginecologic??????? Mergi la Ginecolog.. trebuie sa iti faca o ecografie vaginala ca sa vada cum e uterul ... si abia dupa o sa iti spuna daca poti sau trebuie sa mai astepti si ce metoda anticonceptiva poti folosi |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/17/2008 Mesaje: 187
| MERGI LA GINECOLOG; mie mi-a zis sa fac repaus 2 luni......asa e cel mai indicat, cel putin asa mi-a zis dr., corpul se reface mai greu dupa cezariana si din cauza asta mi-a zis sa stau cuminte 2 luni. |
|
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Si mie mi-a zis sa stau linistita 6 saptamani, dupa care sa merg la control si atunci imi va spune daca mai am interdictie. Dar eu am asteptam 2 luni ca sa fiu sigura si cand am mers la control mi-a zis ca e totul Ok si pot face orice fel de aerobic vreau eu (eu l-am intrebat mai intai daca pot sa incep sa fac aerobic). |
|
| eu una nici nu zici ca sunt operata ma simt extraordinar la cateva ore de la operatie am putut sa o tin pe bebelina in brate ma simt perfect fizic de aceea ziceam sapt asta fac 6 sapt adica sa mai astept 2???? pai exact la 2 sapt vine urmatorul ciclu menstrual adica alta sapt de asteptare hmmmm greuuu dar in ce consta ok ul doctorului iti face control ginecologic pe masa si eco?????? |
|
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Eu nu am mers la nici o cezariana ,si am doua mi-am urmat instinctul Dar mai bine sa nu faci ca mine Sa-ti traiasca gagalicea |
|
| si eu mi l as urma pt ca repet ma simt ok ce poate sa se intample?? ce treaba are uterul cu sexul?? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| cryss26buc wrote: ce treaba are uterul cu sexul??
God ... |
|
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Mergi mai fata la control. Ce te costa? Il iei pe sot si pe bebelina cu tine daca n-ai cu cine o lasa acasa si sta el 10 min cat dureaza controlul cu ea. Of, of. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Are foarte mare legatura uterul cu sexul , cicatricea de pe uter are iar foarte mare legatura cu sexul , si eu m-am simtit perfect dupa operatie nu am avut probleme ca sa nu pot sa-mi tin fetitza in brate ba chiar dupa o luna trageam de ditamai hardughia mea de carut ca sa iesim la plimbare dar pentru aia am fost la controlul ginecologic inainte de reinceperea activitatii sexuale. Eu zic sa nu te joci totusi cu sanatatea ta si mai bine mergi la un control. Sunt convinsa ca o sa primesti acordul lui . |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Hahaha, mi-a venit o idee...fata are dreptate, uterul poate sa nu aiba nimic cu sexul.Depinde de care sex faci !Si daca nu mergi nici la dentist ... |
|
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| stele_pe_cer wrote:Hahaha, mi-a venit o idee...fata are dreptate, uterul poate sa nu aiba nimic cu sexul.Depinde de care sex faci !Si daca nu mergi nici la dentist ...
OMG ce ai patit stelute? Nu-mi revin |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| stele_pe_cer wrote:Hahaha, mi-a venit o idee...fata are dreptate, uterul poate sa nu aiba nimic cu sexul.Depinde de care sex faci !Si daca nu mergi nici la dentist ...
petro wrote: OMG ce ai patit stelute? Nu-mi revin |
|
| normal ca merg testam terenul stati linistite dar momentan nu pot sotul nu poate lipsi de la munca momentan deci voi mai astepta .....dar ma intreb eu pe tiganci si taranci cine le mai controleaza dupa 6 saptamani???? hmm cu siguranta sotul...dar ma rog cum am mai zis nu merita sa risc. |
|
| si stelute ... stai linistita stiu sa mi satisfac sotul era vorba de mine de noi2 sa ne simtim bine nu numai unul... |
|
|