dupa cezariana
Subiectul anterior · Subiectul urmator
cryss26buc
Scris: Monday, June 2, 2008 9:00 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Cand se poate face sex dupa nasterea prin operatia de cezariana ?
As vrea sa stiu daca dupa nasterea prin cezariana este obligatoriu controlul ginecologic inainte de a face dragoste deoarece mie mi au trecut lohiile in 4 sapt si mi a venit si ciclul care a tinut 5 zile a trecut si el si am 5 sapt de la nastere si nu pot ajunge curand la control as putea face ceva sau nu fara control ginecologic???????uff
Laura&Alfonso
Scris: Monday, June 2, 2008 11:24 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/4/2006
cryss26buc wrote:
as vrea sa stiu daca dupa nasterea prin cezariana este obligatoriu controlul ginecologic inainte de a face dragoste deoarece mie mi au trecut lohiile in 4 sapt si mi a venit si ciclul care a tinut 5 zile a trecut si el si am 5 sapt de la nastere si nu pot ajunge curand la control as putea face ceva sau nu fara control ginecologic???????uff

Mergi la Ginecolog.. trebuie sa iti faca o ecografie vaginala ca sa vada cum e uterul ... si abia dupa o sa iti spuna daca poti sau trebuie sa mai astepti pupici pupici si ce metoda anticonceptiva poti folosi
kykysor
Scris: Monday, June 2, 2008 1:16 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/17/2008
MERGI LA GINECOLOG; mie mi-a zis sa fac repaus 2 luni......asa e cel mai indicat, cel putin asa mi-a zis dr., corpul se reface mai greu dupa cezariana si din cauza asta mi-a zis sa stau cuminte 2 luni.angel
ninetem
Scris: Monday, June 2, 2008 2:09 PM
Nivel

Inregistrat: 10/19/2007
Si mie mi-a zis sa stau linistita 6 saptamani, dupa care sa merg la control si atunci imi va spune daca mai am interdictie. Dar eu am asteptam 2 luni ca sa fiu sigura si cand am mers la control mi-a zis ca e totul Ok si pot face orice fel de aerobic vreau eu hohot (eu l-am intrebat mai intai daca pot sa incep sa fac aerobic).
cryss26buc
Scris: Monday, June 2, 2008 4:09 PM

eu una nici nu zici ca sunt operata ma simt extraordinar la cateva ore de la operatie am putut sa o tin pe bebelina in brate ma simt perfect fizic de aceea ziceam sapt asta fac 6 sapt adica sa mai astept 2???? pai exact la 2 sapt vine urmatorul ciclu menstrual adica alta sapt de asteptare hmmmm greuuu dar in ce consta ok ul doctorului iti face control ginecologic pe masa si eco??????
mihaela75
Scris: Monday, June 2, 2008 6:15 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
Eu nu am mers la nici o cezariana ,si am douasic mi-am urmat instinctul alcool Dar mai bine sa nu faci ca mine nono Sa-ti traiasca gagalicea angel
cryss26buc
Scris: Monday, June 2, 2008 7:38 PM

si eu mi l as urma pt ca repet ma simt ok ce poate sa se intample?? ce treaba are uterul cu sexul?? cyclops
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, June 3, 2008 7:51 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
cryss26buc wrote:
ce treaba are uterul cu sexul?? cyclops

God cyclops cyclops cyclops ...
petro
Scris: Tuesday, June 3, 2008 9:17 AM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
Mergi mai fata la control. Ce te costa? Il iei pe sot si pe bebelina cu tine daca n-ai cu cine o lasa acasa si sta el 10 min cat dureaza controlul cu ea. Of, of.
dya
Scris: Tuesday, June 3, 2008 9:40 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Are foarte mare legatura uterul cu sexul , cicatricea de pe uter are iar foarte mare legatura cu sexul , si eu m-am simtit perfect dupa operatie nu am avut probleme ca sa nu pot sa-mi tin fetitza in brate ba chiar dupa o luna trageam de ditamai hardughia mea de carut ca sa iesim la plimbare dar pentru aia am fost la controlul ginecologic inainte de reinceperea activitatii sexuale. Eu zic sa nu te joci totusi cu sanatatea ta si mai bine mergi la un control. Sunt convinsa ca o sa primesti acordul lui .angel
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, June 3, 2008 9:44 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Hahaha, mi-a venit o idee...fata are dreptate, uterul poate sa nu aiba nimic cu sexul.Depinde de care sex facihohot hohot hohot !Si daca nu mergi nici la dentisthohot ...
petro
Scris: Tuesday, June 3, 2008 9:59 AM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
stele_pe_cer wrote:
Hahaha, mi-a venit o idee...fata are dreptate, uterul poate sa nu aiba nimic cu sexul.Depinde de care sex facihohot hohot hohot !Si daca nu mergi nici la dentisthohot ...

what OMG ce ai patit stelute? what Nu-mi revin fool
dya
Scris: Tuesday, June 3, 2008 10:05 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
stele_pe_cer wrote:

petro wrote:

what OMG ce ai patit stelute? what Nu-mi revin fool

hohot hohot hohot hohot hohot hohot hohot hohot hohot
cryss26buc
Scris: Tuesday, June 3, 2008 10:18 AM

normal ca merg testam terenul stati linistite dar momentan nu pot sotul nu poate lipsi de la munca momentan deci voi mai astepta .....dar ma intreb eu pe tiganci si taranci cine le mai controleaza dupa 6 saptamani???? hmm cu siguranta sotul...dar ma rog cum am mai zis nu merita sa risc.
cryss26buc
Scris: Tuesday, June 3, 2008 10:19 AM

si stelute ... stai linistita stiu sa mi satisfac sotul era vorba de mine de noi2 sa ne simtim bine nu numai unul...nono nono nono nono nono
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.