|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| kali wrote:Pai eu incercam sa NU raman insarcinata cand a venit Alexia... deci ar fi -1 ?!
Si eu tot in aceasta categoria "ma incadrez". Nu era momentul sub nicio forma, dar se pare ca doar noi am fost de parerea asta. |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/24/2007 Mesaje: 208
| Din prima incercare... prima sarcina am pierdut-o si din a doua incercare a aparut Alise... |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22797
| bulinutza wrote:Buna fetelor...eram curioasa dupa cate incercari a venit bebele la voi? Cate dintre voi au fost norocoase "din prima"???
Eu ma numar printre norocoase , adica am ramas insarcinata din prima luna cand am incercat. |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Din prima incercare a venit si BB . Chiar nu ma asteptam...aveam vreo 4 ani de prietenie si 6 ani de casnicie,deci dupa 10 ani,a venit si BB |

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| noi am avut o asteptare relativ lunga ...cam la 1 an dupa ce nu am mai luat anticonceptionale s-a "plasmuit" piticotul nostru motanel atomic, Andi.
acum ma straduiesc si eu sa nu raman gravi inca vreo 2-3 luni...sper sa nu ajung si eu la "-1" ca voi! fenomenala esti mai Oana (Kali)!
Cristy, ai fost bestiala cu "planificarile" tale...si daca tot au fost cu noroc, nu ai vrea sa ma "planifici" si pe mine? poate ca daca tu ai mana formata...imi iese si mie bine! glumesc, glumesc, da? |

Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| Eu m-am chiniuit fetelor 4 ani timp in care nu nm-am protejat deloc dar nu ramineam pur si simplu pina anul asta cind s-a intimplat minunea sper sa fie ok sarcina pina la capat |

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/19/2008 Mesaje: 30
| Noi am hotarat de revelion printre dorinte si pupaturi ca anul asta sa facem un copilas.... si pe 4 ianuarie a avut loc conceptia....sa de-a D-zeu sa fie bine pana la sfarsit. E prima data, primul, fara intreruperi, fara nici un fel de antecedente ginecologice sau obstetricale |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2007 Mesaje: 636
| La prima sarcina, a venit bebe inca din "luna de proba", deci din prima. La a doua sarcina, care a venit cand Denisa avea 4 luni... cam din a doua luna de cand am reluat activitatea , nu prea am cum sa stiu exact, pentru ca alaptam si nu aveam ciclu. |

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Toti 5 bebei au venit cand i-am programat, insa doar doi bebelusi au ramas, Luana si Maya, ceilalti 3 i-am pierdut, cea mai grea pierdere a fost una gemelara (baiat si fata), aproape 4 luni Inca imi doresc doi baietei, sper sa primesc ok-ul cat de curand |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| katy_lumika wrote:Toti 5 bebei au venit cand i-am programat, insa doar doi bebelusi au ramas, Luana si Maya, ceilalti 3 i-am pierdut, cea mai grea pierdere a fost una gemelara (baiat si fata), aproape 4 luni  Inca imi doresc doi baietei, sper sa primesc ok-ul cat de curand Katy nu am stiut ca ai fi putut avea 5 copilasi...oricum ai doua minunatii de fete...
La noi.i-am dorit si au venit fara incercari si altele... |

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| La noi Daria a venit neinvitata...intr-un moment cand numai de copii nu ne ardea .Dar se pare ca ea a fost de alta parere:018: .Oriucum,de multe ori viata bate filmul .Am ramas gravida folosind foite contraceptive .Acum am renuntat la sterilet...sa vedem daca am comis-o luna asta,daca nu,mai amanam venirea celui de-al doilea bebe |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| La Stefan am ramas din prima incercare . La urmatorul sa vedem ce noroc avem. |

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Dupa un an s-a intamplat minunea - tocmai cand terminasem randul meu de analize si venise randul sotului! |
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Eu lasasem pastilele in ianuarie,in februarie am avut ciclul normal,iar in martie nu mi-a mai venit. Deci,programata,dar a aparut ff repede.Eu credeam ca mai dureaza pana isi revine organismul de la atatea ac luate timp de vreo 7ani. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 9/8/2016 Mesaje: 10
| eu cred ca conteaza mult alimentatia, de obicei cand iau vitamine ma simt mai rau, acum adopt aceeasi tactica, asteptam... |
|
|