Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Buna fetelor...eram curioasa dupa cate incercari a venit bebele la voi? Cate dintre voi au fost norocoase "din prima"??? |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Pai eu incercam sa NU raman insarcinata cand a venit Alexia... deci ar fi -1 ?! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Dupa 1 an jumatate de cand am lasat anticonceptionalele a venit si Mariuca noastra ! |
|
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| kali wrote:Pai eu incercam sa NU raman insarcinata cand a venit Alexia... deci ar fi -1 ?!
La mine a fost idem, deci - ar fi 1 |
|
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Nici n-am tinut cont. Au fost doar perioade cand ne protejam si perioade cand nu. Dar l-am lasat sa vina cand a vrut, cu o marja de cativa ani |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| bulinutza wrote:Buna fetelor...eram curioasa dupa cate incercari a venit bebele la voi?
Dupa noua ani! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| cred ca mare rabdare ai avut
la noi a venit dupa 3 luni darius,iar karina...dupa 3 luni dupa ce s-a nascut darius |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| kali wrote:Pai eu incercam sa NU raman insarcinata cand a venit Alexia... deci ar fi -1 ?! Si eu la fel |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Noi am fost mai norocosi, multumim lui Dumnezeu. La sfarsitul lui ianuarie am decis ca suntem pregatiti si pe 5.02.2005 a fost conceput piticotul. Deci la nici o luna! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Kiki wrote:Noi am fost mai norocosi, multumim lui Dumnezeu. La sfarsitul lui ianuarie am decis ca suntem pregatiti si pe 5.02.2005 a fost conceput piticotul. Deci la nici o luna!
Hi, hi .... Si noi la fel am spus "luna aceasta as dori sa raman insarcinata" si asa a fost de doua ori.. Ma numar si eu prin cele cu fist shot !!
De fapt ambele fete au fost "programate" de mami pentru anumite motive, cea mare avea data de nastere preconizata la 1.1.2000 cu "programarea" pe data de 9 aprilie 1999 (zis si facut ) iar cea mica a fost preconizata sa se nasca 20 mai ( pt ca sotul intra in vacanata mare in iunie fiind profesor si VOIAM sa fie acasa sa ma ajuta ) zis si facut "programare" sfarsitul lui august 2002
Tin sa mai adaoug ca ambele fete s-au nascut cu 12 zile peste termen, spatamana 39,5 le-au placut la mami in burtica |
|
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Si noi am planuit luna asta un BB tot cu gandul ca ar trebui sa vina in iunie, fiindca sotul termina un anumit stagiu si putea sa-si ia concediu...Dar n-a fost sa fie si acum ma gandesc ca am fost naivi poate crezand ca poti sa planuiesti un lucru atat de mare...dar uite ca altii au putut...Tare dragutz...Sper sa vina si la noi barza cat de curand... Sincer, cred ca cel mai mult mi-ar fi placut sa nu planuim nimic si "sa se intample"... |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Bulinutza, se va "intampla" cand te vei astepta mai putin.... |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Noi ne-am casatorit pe 23 martie si imediat dupa nunta am ramas insarcinata. Chiar nici nu ma gindeam ca pot sa ramin fiidca noi am fost prieteni 3 ani si nici nu ne-am pazit si niciodata nu am ramas gravida ,dar ce cred ca ma ajutat a fost acidul folic pe care incepusem sa-l iau cu o luna inainte de nunta, dar cred ca depinde mult si starea in care te afli. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/16/2007 Mesaje: 408
| La noi a venit repede, zic eu ...la o luna dupa nunta am aflat ca sunt insarcinata...sa nu va spun ca taticul era sigur ca ceva nu e in regula, ma batea la cap sa merg la control.... dupa el, a venit "foarte tarziu" bebele Al doilea...hmmm "s-a intamplat" deci tot repede..am uitat vreo doua zile sa iau antibaby ...de fapt eram plecati si nu le-am avut la indemana... |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/24/2006 Mesaje: 830
| Cristy super tare organizarea La noi, tot la o luna dupa nunta am avut surpriza sa aflu ca am ramas insarcinata, fara programare, iar acum tot surpriza,desi planuiam dar parca tot amanam sa mai creasca Ahmad si pur si simplu s-a intamplat minunea |
|
|