DUNI ROYAL RESORT
Subiectul anterior · Subiectul urmator
benny
Scris: Tuesday, March 31, 2009 4:16 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Bun gasit!
Ne pregatim de prima vacanta a puiului nostru la mare.
A fost cineva la Duni hotel Marina Palace?
Vesnic recunoscatoare celor care ma ajuta.
Maria & Mario
Scris: Wednesday, January 26, 2011 6:55 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Duni Marina Royal Palace 5*

Se pare ca anul asta vedem si noi Bulgaria .... zona asta !
Si cum primul mesaj a ramas fara reply ....... intreb eu acum ..... a fost cineva aici ? Cum a fost ? Conditii ? Meniu ? Plaja ? Apa ? Orase invecinate care merita vizitate ?
topai

Maria & Mario attached the following image(s):
-1.jpg2.jpg3.jpg

shirel
Scris: Wednesday, January 26, 2011 7:44 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Maria & Mario wrote:
Duni Marina Royal Palace 5*

Se pare ca anul asta vedem si noi Bulgaria .... zona asta !
Si cum primul mesaj a ramas fara reply ....... intreb eu acum ..... a fost cineva aici ? Cum a fost ? Conditii ? Meniu ? Plaja ? Apa ? Orase invecinate care merita vizitate ?
topai

Anul acesta cu ajutorul lui D-zeu ajungem si noi in Bulgaria cred ca prin august , asa ca orice informatie este bine venita!
Irinuca
Scris: Friday, January 28, 2011 9:13 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2010
Poate ne vedem!!! noi de pe 14 august suntem la Duni!!!pupici
Maria & Mario
Scris: Saturday, April 30, 2011 6:19 PM
Nivel

Shirel , aici !!! computerlove

Duni Holiday Village – Duni Royal Resort

Duni Holiday Village este o micro-statiune cu un farmec aparte, select si de lux, fiind situat in Golful Duni, intr-o zona unde natura s-a pastrat in toata splendoarea ei. La inceputul anilor ’80 Guvernul Bulgariei a decis sa se construiasca in aceasta zona un sat de vacanta, iar in anul 1986, dupa o indelungata munca de echipa a arhitectilor si istoricilor, Duni Royal Resort a fost ridicat in stilul bulgar al secolelor trecute. Planul a fost elaborat de arhitectii bulgari si realizat de catre o companie austriaca de constructii.

Localitatea este situata in partea sudica a muntilor, iar zona, de la ultima casa pana la port si plaja, este zona pietonala – cu stradute umbrite si inguste, amintind de un vechi oras, terase insorite si un mic port. Chiar daca a fost complet renovat in anul 2000, complexul isi pastreaza romantismul si confortul vechiului mod de viata bulgaresc.

Zilele relaxante petrecute pe plaja, pentru adulti cat si pentru copii, completate de serviciile de divertisment deosebite asigurate de personal specializat, plimbarile linistite de-a lungul plajei - toate acestea ofera vacante de vis.
Agrement & Restaurante Duni Royal Resort are o infrastructura axata in mod exclusiv pe agrement si recreere. Specialitatile bucatariei internationale si nationale, mancarurile delicioase reprezinta o parte importanta in completarea sejurului dumneavoastra. Aveti posibilitatea de a alege din 4 mari restaurante principale si 4 restaurante a-la-carte. Complexul pune la dispozitia oaspetilor sai mai multe piscine exterioare, sezlonguri si umbrelute. Pe parcursul intregii zile, personalul specilaizat in divertisment ofera animatie cu program variat. Dimineata incepe cu gimnastica si fitness, continua cu intreceri amuzante, si atunci cand ziua se combina cu noaptea incep spectacole cu muzica live si petreceri. Copiii se bucura de distractie in mini-cluburi si echipa de animatie se ocupa de supravegherea acestora – jocuri la piscina pentru copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 12 ani, spectacole, filmari, excursii, zilnic mini-disco, olimpiade, petreceri pentru ziua de nastere etc.

Duni Royal Resort dispune de un mare club sportiv care ofera o gama larga de activitati sportive: 7 terenuri de tenis, 2 dintre acestea cu nocturna, rachete si mingi de tenis; tenis de masa si trageri cu arcul, darts; centru mountain bike; instructaj pentru cei pasionati de sporturi pe apa: windsurfing, water-ski, banana si catamaran; aerobic, aerobic in apa, step, stretching, hip-hop, taibo.

Servicii cu taxa locala: seif, servicii de fax si telefonice, doctor – 24h (apel telefonic), salon de frumusete pentru femei si barbati, coafor, masaj, magazin foto, rent-a-car, mini-market, magazine, sporturi pe apa cu motor (water-ski, banana, jet-ski), catamaran (se cere licenta) si echitatie.

Hotel Marina Royal Palace 5* Locatie: Complexul este situat la 40 de km sud de Bourgas, fiind un sat de vacanta modern si atractiv. Plaja este lata de 100 de metri si are o lungime de 4.5 km. Marina Royal Palace este un hotel nou construit (in 2005) si ofera turistilor 300 de camere somptuoase, suites si junior suites, toate cu cada si dus, uscator de par, telefon direct, SAT-TV, mini frigider, seif, balcon

Camerele sunt complet mobilate, dotate cu aer conditionat, SAT-TV, telefon, frigider, seif (in camera sau la receptie), dus sau cada, uscator de par, mocheta sau gresie, balcon saui terasa.

Facilitati ale complexului: 5 restaurante, 2 Sali de conferinta, baruri, cafenea, cocktail bar, club de noapte, crama, biliard, cateva piscine exterioare, 7 terenuri de tenis (doua din ele luminate), tenis de masa, tir cu arcul, volei si fotbal pe plaja, darts, program de animatie, amfiteatru, program de animatie seara, gimnastica.

Pentru copii: animatie, mini-club, terenuri de joaca, piscine pentru copii, scaune speciale pentru copii, baby cots.

Sistemul All Inclusive: mic dejun, pranz, gustari, cafea si gustari, cina si gustari tarzii, toate in stil bufet;bauturi racoritoare, cafea si ceai, bauturile alcoolice locale. Aerobic, stretching, tenis, tenis de masa, tir cu arcul, darts. De asemenea, programele de animatie, jacuzzi, sauna, gimnastica, centrul de fitnes, animatie pentru copii

shirel
Scris: Saturday, April 30, 2011 10:05 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Oana,saru-mana pentru informatii incercam sa facem tot posibilul sa ajungem in aceasta perioada ,nu stiu daca vom gasi locuri in aceeasi hotel dar oricum vom avea sansa sa ne vedem de asta sunt sigura.Te tin la curent!Pup
Maria & Mario
Scris: Tuesday, April 24, 2012 8:21 PM
Nivel

Si sa fac un up-date :
Conditii de cazare excelente , ospitalitate , foarte mult bun simt , mancare variata si buna , siguranta , curatenie bec , nota 10 !
Copii au fost super ok, plaja amenajata si imbunatatita de ei, apa limpede si calda , fauna marina ( Maria mergea cu galetusa la pescuit de crabi si scoici - melci marini vii etc ) , nisip curat , sezlonguri si prosoape de plaja schimbate zilnic, lenjeria si prosoapele din camere la fel , au si entertainement seara si la amiaza ... etc Super
raly
Scris: Tuesday, April 24, 2012 10:25 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Am vrut si noi anul asta sa mergem tot aici la RMP insa am auzit ca e cam problema cu rezervarile si de multe ori se face overbooking!Stiu cateva pers care au patit-o insa stiu si cateva care si-au facut rezervare fara probl si au fost extrem de multumiti!
Maria & Mario
Scris: Wednesday, April 25, 2012 7:46 PM
Nivel

Sigur sunt suprasolicutati tinand cont de conditiile de cazare ! Totul e super acolo !
Si garantat agentiile au parte de vina aici .... ca nu verifica disponibilitatea locurilor la dispecerate inainte de a vinde biletele !
Irinuca
Scris: Wednesday, April 25, 2012 9:20 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2010
oana mai spune-le fetelor si ca duni e la capatul lumii si ca am facut 8 ore din bucuresti :)
giulia_mamik
Scris: Sunday, April 29, 2012 8:50 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
Si noi am vrea anul asta la Duni.Am un amic care a fost acolo de doua ori pana acum si a fost extrem de multumit.
Maria & Mario
Scris: Wednesday, July 31, 2013 8:59 PM
Nivel

Giulia aici !!
giulia_mamik
Scris: Thursday, August 1, 2013 2:14 AM
Nivel

Oana,multumesc tare mult!Esti o dragutaCheek Kiss

Noi am ales Duni fiindca e cea mai selecta si sudica statine din Bulgaria.Preturile sunt cam mari dar cred eu ca se merita.Daca n ar fi drumul asta de aproape 700 km ar fi totul perfect credLol
giulia_mamik
Scris: Saturday, August 24, 2013 7:45 PM
Nivel

Revin cu impresii de la Dyuni!
Am plecat noaptea la 2:30 din Bacau si am ajuns la Dyuni in Sozopol,la ora 13.Trebuie specificat ca statiunea asta e la Cuca Macaii(cum a spus si Irinuca).Un drum lung si obositor!Daca va fi o data viitoare,vom pleca undeva la 5 AM din Bc ca sa fim odihniti cat de cat.
De cum am intrat in Sozopol am uitat instant de drumul lung pe care il strabatusem.Un oras de vis.Aveam senzatia ca suntem la Cannes.Sozopol are un port mare si frmos si niste plaje curate,cu intrare lina in mare si o apa limpede precum cristalul.Pot spune ca Bulgaria e foarte saraca in indicatoare.De la Sozopol ne am blocat.Gps ul nostru nu recunoastea starada unde era Duni Royal Resort,si nici statiunea.Am intrebat pe acolo imprejur,daca vorbeste cineva germana sau engleza si toti dadeau din umeri.Am ajuns la un peco si numai bine am zarit un indicator care indica spre staiune.Am ajuns acolo.O privesliste de vis.E undeva izolat de oras,la vreo 5 km de Sozopol,departe de plajele supra aglomerate!Noi ne rezervasem o camera la Hotel Pelikan(resortul are 5 hoteluri),era mai ferit de aglomeratia de pe plaja,la vreo 500 m de plaja.Initial am vrut sa luam la Marina Beach,care era situat fix pe plaja dar pretul era mai mare cu 100 euro pe sejur si am renuntat.Surpiza a fost ca la porta resortului mi s a dat telefonul sa vorbesc cu receptionera de la hotel Pelikan(vorbea o engleza impecabila)care mi a comunicat ca exista o problema tehnica la camera noastra si ca ne vor muta la Marina Beach.Mi a spus ca hotelul este mai scump dar noi nu trebuie sa platim nimic.Am fost foarte incantata si chiar ma bucur ca s a intamplat asa.Parca era mai frumos aici.Am parcat masina in incinta resortului.Un baiat a venit si ne a transportat pana la hotel pe noi si bagajele.Acolo ni s a zis ca trebuie sa platim parcarea 42 de leva,insemnand vreo 20 euro pt 7 nopti.Hotelul este superb.E situat la 30 m de plaja,cu doua terase,una la parter si una la etaj care ofera o priveliste minunata spre mare si spre piscina.Usile camerlor sunt prevazute cu yale electrice elegante iar accesul in camera si electricitatea din interiorul ei se face doar pe baza de card.Camerele snt f spatioase,au 30 mp,dotate cu mobilier nou deosebit si curat,aer conditionat,baie cu cada si dus,uscator de par si un balcon spatios!Curatenia e punctul lor forte.Tot resortul este imepecabil.Pana si cosurile de gunoi de pe plaja erau spalate cu detergent placut mirositor!
Noi am mancat doar la Marina Beach fiindca ne a placut f mult.Nu era f diversificata mancarea dar era f buna si proaspata.Nu se ridica nimeni flamand de la masa oricat de pretentios ar fi fost!Personalul foarte amabil si ospitalier.Bauturile,ce e drept erau cam lungite.Adica berea nu cred ca era de cea mai buna calitate,sucurile nu erau originale,erau de ale lor(cum ar fi la noi American Cola sau Tuti Fresh)dar noi nu bem sucuri si nici alcool doar oazional,cand si cand.Vinul ce e drept era f bun.M a convins sotul de ziua mea sa servesc o jumatate de pahar de vin dupa masa si mi s a parut bunut.F atenti cei de la receptie.De ziua mea ne au trimis la camera 2 pahare cu o sticla de vin bun.Am luat o acasasic ...amintire!Aaa si seara la cina,au iesit bucatarii cu cate un tort in mana si artificii pt a felicita aniversatii zilei respective.Foarte frumos!Mi a placut mult acest gest.
Pe plaja alta poveste.Aici lume de toate natiile,am vazut chiar o bataie intre o rusoaica si o blgaroaica.Se luasera la cearta de la un sezlong.Foarte urat.M a degustat maxim aceasta scena.Imi venea sa mi strang catrafusele si sa plec.Singurul incident in cele 8 zile.Dimineata ca sa prinzi un loc pe primele 3 randuri trebuia sA te trezesti la 6 dimineata si sa mergi sa ti "rezervi" sezlongul cu un prosop,ceva.Daca nu,pe la 8 gaseai loc,doar pe ultimele randuri,departe de apa marii.Prosoapele pt plaja se eliberau pe baza de card si erau mereu disponibile si curate!Intrarea in mare era lina,fara pietre cu o fauna marina f bogata(scoici,meduze,caluti de mare,crabi,pesti mici si mari,etc..)
Echipa de entertainment este formata din tineri de mai multe nationalitati.Erau brazilieni,rusi,doua romance chiar si bineinteles bulgari!Stiau cum sa mentina o amtosfera placuta la piscina de pe plaja,seara in discoteca,in fiecare seara sustineau la amfitatru un comedy show ce dura vreo ora.Reuseau sa ridice lumea in picioare.Duminica e plictisitor fara ei.Le simti lipsa dar e ziua lor libera...
Apa din piscine curata si calduta.Curatenia camerelor se face zilnic,daca lasai si ceva banuti iti faceau aranjamente din asternuturi drept multumire!sic
Ceea ce deranja la ochi,erau acele tips box care le gaseai la tot pasul.Te simteai cam stanjenit...intr un fel obligat,nu stiu.
O sa revin cu cateva poze.
marivic
Scris: Saturday, August 24, 2013 7:50 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Foarte frumos a fost din ceea ce povestesti....Sa va fie de bine......
Prin agentie ai luat bilete sau cum?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.