Dunarea poluata!!!!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
danamaria
Scris: Friday, October 8, 2010 12:37 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/4/2007
cred ca deja stiti ca poluarea produsa in Ungaria a ajuns in Dunare, pe sectorul romanesc.

parerea mea este ca nu e de glumit pentru cei ce sunt riverani ai Dunarii. orasele, localitatile care sunt alimentate cu apa de Dunare, trebuie sa fie cit se poate de precaute.
nu stiu daca apa va fi oprita sau nu la noi, in Braila, cert este ca va trebui sa ne facem rezerve serioase de apa.

fetelor de la Dunare, fiti cu bagare de seama!
Dumnezeu sa ne ajute!!!pale
mariana71
Scris: Friday, October 8, 2010 12:54 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/14/2009
Aoleuuff ,am vazut si eu aici la stiri,dar la apa care se consuma nici nu m-am gandit.E f serioasa problema.
shirel
Scris: Friday, October 8, 2010 1:15 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Si eu am vazut.D-zeule ce nenorocire si totul este asa de rosu infricositor!Fetele de pe langa Dunare aveti grija ca apa sa nu fie si ea contaminata ,mai ales pentru copii este foarte periculos!!pale pale E groaznic ,pe cuvant !!
annes
Scris: Friday, October 8, 2010 4:13 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/27/2010
oRASUL MEU ESTE ALIMENTAT CU APA DIN DUNARE INCA POPULATIA NU A FOST ANUNTATA DAR PANICA E INSTALATA
ingerash
Scris: Friday, October 8, 2010 4:30 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
pale pale pale pale Dumnezeu sa va aiba in paza!Sper sa se ia masuri urgente.
mariana71
Scris: Friday, October 8, 2010 4:53 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/14/2009
Vai ,eu numai la fete ma gandesc ,ca sunt in galati la scoalauff .De baut ele beau cumparata de ani buni ,dar pt mancare ,baie ,e nevoie de apa mai multa.Sa speram ca vor face ceva in privinta asta cei in masura .
nikmiki
Scris: Friday, October 8, 2010 8:59 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/18/2010
Noi luna viitoare vrem sa plecam in tara,in Braila,si tare mi-e teama.Dumnezeu sa ne ajute pe toti!pale pale uff
Am avut si noi in sat o problema cu apa potabila,bine,nu era contaminata dar curgea la robinet neagra si mirosea a mal.S-a ocupat primaria si ne dadea cate un bidon de 8 litri de apa de persoana pe zi,gateam cu ea,spalam vasele,beam....etc.Si nu ne ajungea,mai cumparam si noi.Nu puteai nici macar sa te speli cu apa de la robinet. Ma gandesc la apa care curge acum pe Dunare,e mult mai rau ca este si poluata.pale pale pale pale pale
danamaria
Scris: Friday, October 8, 2010 10:03 PM
Nivel

da, situatia este alarmanta si partea cea mai proasta este ca eu una nu mai am incredere in oficialitati nici macar cit....in PINNOCHIO. ne-am adunat ceva apa pentru gatit, pentru spalat dar nu stiu cit ne va ajunge. nu stiu nici macar cind "unda" poluata va ajunge in Braila. oricum, situatia e urata. s-apoi va imaginati ca acea unda de poluare nu va trece cu una cu doua, va dura ceva timp, cit? Dumnezeu stie si oare vom sti cu certitudine cind pericolul a trecut? sunt o groaza de intrebari pe care mi le pun si nu am un raspuns sigur. cum am mai spus Dumnezeu cu mila.pale
annes
Scris: Friday, October 8, 2010 10:55 PM
Nivel

Deja se aude ca unda de poluare este in apropiere de Dr Tr Severin oficialiytatile incearca linistirea populatiei insa incepand de azi oamenii au luat cu asalt supermarketurile pt stocuri de apa plata.Am inteles ca nici pt spalat nu este buna este mai dificil din acest punct de vederetunete
nikmiki
Scris: Saturday, October 9, 2010 10:39 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/18/2010
Am vazut la tv o alta veste...proastacry pale E posibil ca sa cedeze iar bazinul de colectare a deseurilor din Ungaria,cica e crapat.Satele din apropierea fabricii au fost evacuate.pale pale pale pale
ingerash
Scris: Saturday, October 9, 2010 11:02 AM
Nivel

Inregistrat: 1/17/2008
pale pale pale
annes
Scris: Sunday, October 10, 2010 1:48 AM
Nivel

Fetelor va marturisesc sincer imi este teama!Pt mine pt cunoscuti pt intreg orasul Severin!Am vazut la tv Dunarea o parte de apa rosie si o parte apa normala!Iar acum am aflat si de fisura!Lacrimile nu-mi dau pace !Iubesc acest oras si populatia de aici!Sunt 100 000 de locuitori sunt varstnici pt care apa de la robinet reprezinta singura sursa de apa sunt prea batrani si prea saraci sa isi procure apa!Autoritatile fie au amortit de frig fie sunt neputincioase in fata acestei catastrofe!plans
raly
Scris: Sunday, October 10, 2010 8:19 AM
Nivel

Inregistrat: 12/17/2007
Trist,trist ca s-a intamplat asa ceva!ras Aveti grija fetelor!hearts
danamaria
Scris: Friday, October 15, 2010 9:43 AM
Nivel

annes, ce mai stii despre acest subiect? s-a facut ceva la voi? au oprit apa?
se pare ca azi noapte a ajuns si la Braila, desi nu se stie nimic sigur.
fetelor voi ati mai auzit ceva referitor la acest subiect?
autoritatile tin totul sub tacere.....eu sunt hotarata sa incerc sa dau statul roman in judecata.....si pe cel maghiar.e inadmisibil ce se intimpla.guns
bulibuli
Scris: Friday, October 15, 2010 10:35 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
nikmiki wrote:
Am vazut la tv o alta veste...proastacry pale E posibil ca sa cedeze iar bazinul de colectare a deseurilor din Ungaria,cica e crapat.Satele din apropierea fabricii au fost evacuate.pale pale pale pale

si nu fac nimic sa previna o a doua unda de poluare??? stau cu mainile in san si asteapta sa crape?? banghead
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.