Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| cred ca deja stiti ca poluarea produsa in Ungaria a ajuns in Dunare, pe sectorul romanesc.
parerea mea este ca nu e de glumit pentru cei ce sunt riverani ai Dunarii. orasele, localitatile care sunt alimentate cu apa de Dunare, trebuie sa fie cit se poate de precaute. nu stiu daca apa va fi oprita sau nu la noi, in Braila, cert este ca va trebui sa ne facem rezerve serioase de apa.
fetelor de la Dunare, fiti cu bagare de seama! Dumnezeu sa ne ajute!!! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Aoleu ,am vazut si eu aici la stiri,dar la apa care se consuma nici nu m-am gandit.E f serioasa problema. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Si eu am vazut.D-zeule ce nenorocire si totul este asa de rosu infricositor!Fetele de pe langa Dunare aveti grija ca apa sa nu fie si ea contaminata ,mai ales pentru copii este foarte periculos!! E groaznic ,pe cuvant !! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 8/27/2010 Mesaje: 73
| oRASUL MEU ESTE ALIMENTAT CU APA DIN DUNARE INCA POPULATIA NU A FOST ANUNTATA DAR PANICA E INSTALATA |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Dumnezeu sa va aiba in paza!Sper sa se ia masuri urgente. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Vai ,eu numai la fete ma gandesc ,ca sunt in galati la scoala .De baut ele beau cumparata de ani buni ,dar pt mancare ,baie ,e nevoie de apa mai multa.Sa speram ca vor face ceva in privinta asta cei in masura . |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| Noi luna viitoare vrem sa plecam in tara,in Braila,si tare mi-e teama.Dumnezeu sa ne ajute pe toti! Am avut si noi in sat o problema cu apa potabila,bine,nu era contaminata dar curgea la robinet neagra si mirosea a mal.S-a ocupat primaria si ne dadea cate un bidon de 8 litri de apa de persoana pe zi,gateam cu ea,spalam vasele,beam....etc.Si nu ne ajungea,mai cumparam si noi.Nu puteai nici macar sa te speli cu apa de la robinet. Ma gandesc la apa care curge acum pe Dunare,e mult mai rau ca este si poluata. |
|

| da, situatia este alarmanta si partea cea mai proasta este ca eu una nu mai am incredere in oficialitati nici macar cit....in PINNOCHIO. ne-am adunat ceva apa pentru gatit, pentru spalat dar nu stiu cit ne va ajunge. nu stiu nici macar cind "unda" poluata va ajunge in Braila. oricum, situatia e urata. s-apoi va imaginati ca acea unda de poluare nu va trece cu una cu doua, va dura ceva timp, cit? Dumnezeu stie si oare vom sti cu certitudine cind pericolul a trecut? sunt o groaza de intrebari pe care mi le pun si nu am un raspuns sigur. cum am mai spus Dumnezeu cu mila. |
|
| Deja se aude ca unda de poluare este in apropiere de Dr Tr Severin oficialiytatile incearca linistirea populatiei insa incepand de azi oamenii au luat cu asalt supermarketurile pt stocuri de apa plata.Am inteles ca nici pt spalat nu este buna este mai dificil din acest punct de vedere |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| Am vazut la tv o alta veste...proasta E posibil ca sa cedeze iar bazinul de colectare a deseurilor din Ungaria,cica e crapat.Satele din apropierea fabricii au fost evacuate. |
|

Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| |
|
| Fetelor va marturisesc sincer imi este teama!Pt mine pt cunoscuti pt intreg orasul Severin!Am vazut la tv Dunarea o parte de apa rosie si o parte apa normala!Iar acum am aflat si de fisura!Lacrimile nu-mi dau pace !Iubesc acest oras si populatia de aici!Sunt 100 000 de locuitori sunt varstnici pt care apa de la robinet reprezinta singura sursa de apa sunt prea batrani si prea saraci sa isi procure apa!Autoritatile fie au amortit de frig fie sunt neputincioase in fata acestei catastrofe! |
|

Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Trist,trist ca s-a intamplat asa ceva! Aveti grija fetelor! |
|

| annes, ce mai stii despre acest subiect? s-a facut ceva la voi? au oprit apa? se pare ca azi noapte a ajuns si la Braila, desi nu se stie nimic sigur. fetelor voi ati mai auzit ceva referitor la acest subiect? autoritatile tin totul sub tacere.....eu sunt hotarata sa incerc sa dau statul roman in judecata.....si pe cel maghiar.e inadmisibil ce se intimpla. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
|
si nu fac nimic sa previna o a doua unda de poluare??? stau cu mainile in san si asteapta sa crape?? |
|
|