Dulciurile
Subiectul anterior · Subiectul urmator
tiramisu
Scris: Thursday, August 13, 2009 10:42 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/4/2009
Nici eu nu sunt de acord cu zaharul in exces, mai ales la o varsta asa micanono Dar ce sa ma fac cu bunicile care l-ar indopa cu napolitane, biscuiti, prejituri sialte chimice cumparate din comert?
cristinaflorina
Scris: Friday, August 14, 2009 8:47 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/12/2008
Nici eu nu i-am dat dulciuri din comert. I-am dat chec, budinca de paste si brinza, tarta cu visini, toate facute de mine in casa. Ciocolata nu a pupat si nu cred ca va pupa prea devreme. Acum sper sa nu ii scape bunicii ca nu imi zice .tunete
mihaellas
Scris: Sunday, August 23, 2009 12:22 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/13/2009
eu ii dau doar chec si placinta cu fructe sau cu branza. ocazional, gusta inghetata sau ciocolata.
KRYS85
Scris: Monday, August 24, 2009 1:37 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 9/23/2008
Eu le dau orice ,pentru ca nici noi cand am fost copii nu am mancat tot ce a fost preparat in casa.Dar le dau doar daca mananca si nu in cantitate mare!!!Cate putin in fiecare zi.Si la urma urmei copii sunt tot copii,doar daca primeste ceva nu le-oi arunca la gunoi
!!!dance
mellyamelia
Scris: Monday, April 5, 2010 6:48 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
si noi ne incadram in "mancam de toate" dar incerc cat decat sa ma uit sa fie macar o marca cunoscuta, la piti a mea ii place la nebunie prajiturica de la alka, miniprajitura casei cea cu mar! o adora pur si simplu!cool
roxanik
Scris: Thursday, November 18, 2010 6:22 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/11/2010
Prefer sa le dau facuta in casa, decat sa cumpar fel de fel de chipsuri, snacksuri si toate cele din magazin, care au bagate in ele tot felul de prostii.
Le mai iau si eu cate o ciocolata, ori napolitane, cate ceva dar chipsurile sunt strict interzise. Si oricum fetele mele nu stiu ce-s alea, pentru ca nu le-am dat niciodata. Mai vin copii cu pungi de chipsuri in mana, in parc, dar nu le dau voie sa manance. Orice inafara de chipsuri. Mai nou am observat ca stiu amandoua unde ascund dulciurile si hop cand nu-s eu se duc si "fura" dulciuri dar gasesc eu si alte locuri unde sa le ascund nu-i singurul alatopai. Dulciuri le dau ca desert, dupa pranz, sau o mica recompensa cateodata cand merita. Dar cel mai des le fac eu ciocolata de casa, si fel de fel de prajiturele si astea a mele sunt mult mai bune decat celelalte din comert(nu ca m-as lauda:018: ).
mikaela
Scris: Friday, November 19, 2010 3:25 AM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
Si noi mancam de toate, dar predominant sunt dulciurile facute in casa. Noi preferam sucul de fructe inghetat,milkshake-urile cu fructe si iaurt, baked oatmeal (prajitura din fulgi de ovaz), strudel de mere si are preferinte pentru fructele proaspete, capsuni, fragi, struguri, kiwi, pepenele e favoritul ei. Ii plac mult stafidele, prunele uscate si compoturile de cirese, de piersici, de mere.
Mancam si sos/piure de mere, budinci si tapioca, bem laptic cu ciocolata, limonada, ceaiuri si nu-i problema pentru o bomboana sau ciocolata daca e in moderatie si a mancat inainte. Pe la un an si ceva, mi s-a spus ca e slabuta si medicul pediatru a zis ca inghetata intra in aportul caloric si nu e atat de rea daca e in cantitati moderate, ca de altfel si alte dulciuri.
alimami
Scris: Friday, November 19, 2010 6:24 AM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2009
Eu cred ca i l-as da si pe bunu daca ar manca..deci,ii dau iaurturi cu fructe,kinder felie de lapte, dots,pufuleti,salatini.Cred ca ar manca cot la cot cu noi ciocolata daca i-as da.Pt ea "coco" e tableta de cavit junior,dar in ultima vreme a descoperit pe "cuca",care e ciocolata adevarata...nu as fi vrut sa isi dea seama ca sunt 2lucrusoare diferite..si pana la 2ani am pacalit-o cumva,dandu-i cavit.
PrincessLilou
Scris: Monday, May 9, 2011 1:28 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/4/2009
Noi facem un anisor abia peste o luna, dar pana acum Sophie nu a mancat dulciuri, ciocolata,doar fructe si uneori ii mai dadeam sa linga la inghetata, desi usurel am invatat-o ca iaurtelul e la fel ca inghetata si prefera iaurtul ca vine pe lingurita.. :))
de pasti socrela tragea sus si tare ca cumparam kinder...i-am zis ca daca tot sta acasa poate sa gateasca prajituri de casa, ca sophie nu o sa pape kinder la varsta asta si nici mai tarziu...poate cand o creste mai mare asa...de dus la gradi...poate.
aurishta
Scris: Wednesday, May 11, 2011 5:07 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Eu ii mai dau cate o bucatica de ciocolata...sic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.