Mersi mult Zinaida. Suntem toate puternice si o sa reusim. Domnul uneori ne testeaza la greutati ca mai apoi sa ne rasplateasca cu ceva frumos si mult dorit. Fetele cineva spunea de miere cu laptisor de matca. Care e proportia? Cum se foloseste? (pe stomacul gol sau dupa mancare), si de avocado si brrocoli. Brocoli in forma cruda sau fiarta.? Si cine stie daca la ai doilea pachet este ceva reducere sau ramane pretul care l-am achiat la primul FIV? Mersi anticipat si va doresc la toate o zi superba cu dispozitie la maxim.
|
Buna dimineata fetele. Azi e zi cu soare si sper sa aveti dispozitie maxima. Eu mereu ma rog Domnului sa scuteasca pe acelea ce nu isi doresc copii (doar atitea cazuri de abandonare) si sa ne dee bucuria asta noua, celor ce se roaga ani intregi pentru un miracol de a deveni parinti. Ieri am fost la d.Diana, unde mi-a spus ca peste 2 cicluri vom merge la a doua incercare. Va doresc din suflet la toate mult curaj, putere, credinta ca odata si odata vom stabili o plimbare in parc cu copilasii nostri. Atita timp cit exista sanse, nu trebuie sa dam mainile in jos...pentru ca nu avem dreptul, pentru ca avem un vis. Va salut si ma bucur ca sunt printre voi. Nelly o sa fie bine si pe 25 aprilie o sa ne dai si noua vestea cea mare. Maria Claudia mult curaj si putere de a merge mai departe, nu ai voie sa dai mainele in jos, pentru ca ai un vis- de a tine un bebe in brate. Va fi bine, Domnul le vede pe toate. Nadia visul tau va deveni realitate. E un vis bun, trebuie sa fim optimiste. Numai voia Domnului poate face minuni. Eu mi-am perdut tatal intr-un accident rutier pe cind eram inca copila, dar de cuvintele lui imi aduc aminte mereu: "Totul ce se face se face spre bine", stiu ca uneori ne punem intrebare "cum spre bine?, spre care bine?" dar Domnul le vede pe toate. Si daca nu sa primit acum, trebuie sa mergem mai departe si sa fim optimiste ca se va primi din a 2-a oara. Va doresc la toate o zi frumoasa cu dispozitie buna.!!!
|
Salut Olga. Dupa cum urmaream postarile tale, eu am fost in aceiasi perioada cu tine. Pe 04 aprilie am primit raspunsul rezultatului -negativ. Dar merg inainte. A fost o durere sufleteasca enorma dar nu am dreptul sa dau mainele in jos. Atita timp cit sunt sanse, exista si speranta.!!!
|
Buna tuturor. Sunt noua pe aici, dar de ceva timp urmaresc toate postarile voastre. Am trecut si eu printr-o procedura nereusita. Pe 04 aprilie m-a sunat d.Diana si mi-a spus ca nu are noutati bune pentru mine. Era orele 15.00 si cred ca inca la orele 22.00 mai urlam de durere sufleteasca si de miile intrebari "de ce-Doamne?", "doar de atitea ani luptam pentru a avea un copil". Am petrecut si eu multi ani pe la usile medicilor. Dar a fost fara rezultate. La ciclul din martie d.Diana a zis ca e bine sa incepem stimularea. Pe 20 martie a fost colectarea, in urma careia sau primit doar 2 enbrioni. Pe 23 martie mi sa facut transferul. Embrionii erau buni si sincer aveam mari sperante. Dar pe 04 aprilie am primit sunetul d.Dianei si mia zis ca e "negativ". Dar atita timp cit mai sunt sanse merg mai departe. Sotul a zis ca vom munci si vom lupta pentru un rezultat pozitiv. Mereu ma rog Domnului sa scuteasca pe acelea ce nu isi doresc copii (atitea cazuri de abandonare) si sa ne dee bucuria asta noua celor ce se roaga ani intregi pentru un miracol de a deveni parinti. Peste 2 cicluri vom merge la a doua incercare, desigur tot la Medpark. Va doresc din suflet la toate mult curaj, putere, credinta ca odata si odata vom stabili o plimbare in parc cu copilasii nostri. Atita timp cit exista sanse, nu trebuie sa dam mainile in jos. Va salut si felicitari cu sarbatorile de Paste.
|