Profil: Duda
Despre
Utilizator: Duda
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Tuesday, August 23, 2016
Ultima vizita: Friday, May 26, 2017 8:44 AM
Numarul de postari: 11
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 53
Postat: Tuesday, October 11, 2016 3:21 PM
Si eeeeeeeu vreau la aspirici...o sa am ceva de stat da nu ma las Love
Subiect: Clubul aspirantelor - 52
Postat: Thursday, August 25, 2016 1:59 PM
Mire wrote:

E perfect Cheek Kiss

Mire sa vezi ce stres ii dau sotului ca o sa imi sune ceasul la 6:15 si in weekend de acum inainte ras Blushing
Postat: Thursday, August 25, 2016 12:34 PM
bianca88 wrote:

bravo!!Si iti doresc sa fie asa cum trebuie,ce zi esti?

Multumeeeesc computerlove sunt in ziua 7... Sper ca nu e prea tarziu sa incep masurarea din ziua 8...cred ca o sa mi dau seama daca e sa apara ceva pe acolo ras si eu iti tin pumnii pt tot ce urmeaza. Sper ca maine sa ne arati doua liniute rosii ca focul majoreta coeur
Postat: Thursday, August 25, 2016 10:09 AM
Iuhuuuuuuu gata de maine dimineata imi masor si eu temperatura pt ca am si eu termometruuu! Ta na na na na Bravoo Hilar majoreta
Postat: Wednesday, August 24, 2016 6:43 PM
love Va puuuuup gagici !!!DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss sunteti deosebite coeur
Bianca88 sigur se lasa cu batai de inimioara la tine acolo hearts
Mire din pacate nu am putut sa iti raspund la mesaj pt ca nu am 50 de postari...asa ca iti raspund aici. Ma gasesti Georgiana Dudu (AdeMa). Multumesc tare tare mult pt tot computerlove
Postat: Wednesday, August 24, 2016 10:10 AM
Tania2105 wrote:

He he he asa sa fie...Si daca tot puneti de o ovulatie, sa vina si bebehohot hohot ras

In weekend acum ne ducem la tara sa facem tuica alcool sper sa nu iasa bebii trotilat hohot ras Hilar
Postat: Wednesday, August 24, 2016 9:40 AM
Multuuuuu pt urarile de bun venit!!! Vad ca mai sunt aspirante cu trombofilie pe aici Cray... Sa speram ca ii venim de hac si asteia!!! Eu momentan indur niste mici intepaturi pe la ovare...dar sunt abia in ziua 6, am scapat de rusi dupa primele 4 zile... Si am ciclu usor neregulat de 24-28 de zile pale poate o punem si noi de o ovulatie majoreta
Postat: Tuesday, August 23, 2016 11:28 PM
HOPE wrote:

Super! O sa functionneze si la tine.. Trebuie sa fii optimista! DistanceKiss

Multumesc! Incerc incerc sic ras majoreta Sper sa reusim toate! Spor la bebelit SimplyLove
Postat: Tuesday, August 23, 2016 10:45 PM
HOPE wrote:

Si eu am probleme asemanatoare.. La mine functioneaza branca ursului, dar tinctura, nu pastilele.

Multumesc fetelor pt urari si incurajari! Ma bucur ca v-am gasit. Ma ajuta foarte mult sa pot discuta cu cineva toate astea. De cand am aflat (vineri) sunt data putin peste cap... sper sa ma imbarbatez repede alaturi de voi!!!

Hope si eu tot tinctura am comandat (de la tei- traiasca farmacia tei alcool ) ca am citit toate paginile de pe toate forumurile si toate articolele dedicate acestei plante si asa am ajuns la concluzia ca tinctura e the best! Mai am o colega de birou care a ramas cu branca dupa un an de zile desi are ovare polichistice.
Postat: Tuesday, August 23, 2016 10:33 PM
Asa mi-a zis nenea doctor... unul a zis 6 luni... altul 3 luni uff plans pale mi-am comandat niste branca ursului si de luna viitoare o sa ma apuc sa iau. Acum sa vad ce valori am la analize...