Dublu test, risc trisomie 18
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Cris29Cristina
Scris: Wednesday, January 25, 2023 3:33 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/25/2023

Va scriu pentru ca sunt disperata! Sunt însarcinata in 14 saptamâni ?i 3 zile, prima sarcina, am 29 de ani! Fara sarcini pierdute sau alte probleme. la 13 saptamâni ?i 4 zile am facut dublu testul la clinica unde merg, testul a fost lucrat de cei de la cytogenomic! Am primit rezultatul, unul înfiorator pentru noi, risc trisomia 18, riscul este 1/104 ! Am sim?it ca pamântul fuge de sub picioare…doctorul mi-a spus sa stau linistita pentru ca asta nu înseamna ca exista boala, este o statistica….dar eu tot nu pot sa ma lini?tea, mi-a recomandat sa fac testul Harmony, pe care l am facut luni diminea?a! La eco totul a fost Ok, translucenta nucala 1, 1, osul nazal vizibil…
Întrebarea mea este, s-a mai confruntat cineva cu astfel de rezultat la dublu test? Va Multumesc din suflet pentru raspunsuri! Sanatate multa!
Madalina.d
Scris: Wednesday, January 25, 2023 3:53 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/9/2021
Bună! Asa e, dublu test e pur statistic. O prietena a avut 1:25 riscul și fetita a ieșit sănătoasă. A făcut și un test genetic pt liniștea ei care la fel, a ieșit bine. Încearcă sa te liniștești pentru ca nu te ajuta. Rezultatul va fi unul bun, vei vedea.
Cris29Cristina
Scris: Wednesday, January 25, 2023 3:55 PM
Nivel

Madalina.d wrote:
Bună! Asa e, dublu test e pur statistic. O prietena a avut 1:25 riscul și fetita a ieșit sănătoasă. A făcut și un test genetic pt liniștea ei care la fel, a ieșit bine. Încearcă sa te liniștești pentru ca nu te ajuta. Rezultatul va fi unul bun, vei vedea.
Multumesc frumos! Doamne ajuta🙏🙏🙏🙏
Cris29Cristina
Scris: Wednesday, January 25, 2023 5:16 PM
Nivel

Chiar ma ajuta astfel de răspunsuri ! 🙏
Oanaiuliana
Scris: Wednesday, January 25, 2023 5:36 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/2/2016
Cris29Cristina wrote:

Va scriu pentru ca sunt disperata! Sunt însarcinata in 14 saptamâni ?i 3 zile, prima sarcina, am 29 de ani! Fara sarcini pierdute sau alte probleme. la 13 saptamâni ?i 4 zile am facut dublu testul la clinica unde merg, testul a fost lucrat de cei de la cytogenomic! Am primit rezultatul, unul înfiorator pentru noi, risc trisomia 18, riscul este 1/104 ! Am sim?it ca pamântul fuge de sub picioare…doctorul mi-a spus sa stau linistita pentru ca asta nu înseamna ca exista boala, este o statistica….dar eu tot nu pot sa ma lini?tea, mi-a recomandat sa fac testul Harmony, pe care l am facut luni diminea?a! La eco totul a fost Ok, translucenta nucala 1, 1, osul nazal vizibil…
Întrebarea mea este, s-a mai confruntat cineva cu astfel de rezultat la dublu test? Va Multumesc din suflet pentru raspunsuri! Sanatate multa!
Eu am avut în decembrie risc 1:117 .....am facit nifty și a ieși foarte bine
Cris29Cristina
Scris: Wednesday, January 25, 2023 5:57 PM
Nivel

Oanaiuliana wrote:

Mulțumesc mult, ma ajuta mult răspunsurile dumneavoastră 🙏🙏🙏🙏🙏
Cris29Cristina
Scris: Thursday, January 26, 2023 9:04 AM
Nivel

Oanaiuliana wrote:
Oana, scuze de întrebare, tot la trisomia 18 ai avut risc?
Cris29Cristina
Scris: Thursday, February 2, 2023 3:48 PM
Nivel

Pentru ca vreau sa liniștesc și alte viitoare mămici care trec prin astfel de situații..tocmai ce am primit rezultatul la Harmony, rezultatul este bun, risc scăzut!
Aveți încredere in Dumnezeu, el face minuni!
P.s. Data viitoare nu mai vreau sa aud de dublu test!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.