Nivel: Membru
Inregistrat: 1/25/2023 Mesaje: 9
| Va scriu pentru ca sunt disperata! Sunt însarcinata in 14 saptamâni ?i 3 zile, prima sarcina, am 29 de ani! Fara sarcini pierdute sau alte probleme. la 13 saptamâni ?i 4 zile am facut dublu testul la clinica unde merg, testul a fost lucrat de cei de la cytogenomic! Am primit rezultatul, unul înfiorator pentru noi, risc trisomia 18, riscul este 1/104 ! Am sim?it ca pamântul fuge de sub picioare…doctorul mi-a spus sa stau linistita pentru ca asta nu înseamna ca exista boala, este o statistica….dar eu tot nu pot sa ma lini?tea, mi-a recomandat sa fac testul Harmony, pe care l am facut luni diminea?a! La eco totul a fost Ok, translucenta nucala 1, 1, osul nazal vizibil… Întrebarea mea este, s-a mai confruntat cineva cu astfel de rezultat la dublu test? Va Multumesc din suflet pentru raspunsuri! Sanatate multa! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/9/2021 Mesaje: 768
| Bună! Asa e, dublu test e pur statistic. O prietena a avut 1:25 riscul și fetita a ieșit sănătoasă. A făcut și un test genetic pt liniștea ei care la fel, a ieșit bine. Încearcă sa te liniștești pentru ca nu te ajuta. Rezultatul va fi unul bun, vei vedea. |
|
| Madalina.d wrote:Bună! Asa e, dublu test e pur statistic. O prietena a avut 1:25 riscul și fetita a ieșit sănătoasă. A făcut și un test genetic pt liniștea ei care la fel, a ieșit bine. Încearcă sa te liniștești pentru ca nu te ajuta. Rezultatul va fi unul bun, vei vedea. Multumesc frumos! Doamne ajuta🙏🙏🙏🙏 |
|
| Chiar ma ajuta astfel de răspunsuri ! 🙏 |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/2/2016 Mesaje: 264
| Cris29Cristina wrote: Va scriu pentru ca sunt disperata! Sunt însarcinata in 14 saptamâni ?i 3 zile, prima sarcina, am 29 de ani! Fara sarcini pierdute sau alte probleme. la 13 saptamâni ?i 4 zile am facut dublu testul la clinica unde merg, testul a fost lucrat de cei de la cytogenomic! Am primit rezultatul, unul înfiorator pentru noi, risc trisomia 18, riscul este 1/104 ! Am sim?it ca pamântul fuge de sub picioare…doctorul mi-a spus sa stau linistita pentru ca asta nu înseamna ca exista boala, este o statistica….dar eu tot nu pot sa ma lini?tea, mi-a recomandat sa fac testul Harmony, pe care l am facut luni diminea?a! La eco totul a fost Ok, translucenta nucala 1, 1, osul nazal vizibil… Întrebarea mea este, s-a mai confruntat cineva cu astfel de rezultat la dublu test? Va Multumesc din suflet pentru raspunsuri! Sanatate multa!
Eu am avut în decembrie risc 1:117 .....am facit nifty și a ieși foarte bine |
|
| Oanaiuliana wrote: Eu am avut în decembrie risc 1:117 .....am facit nifty și a ieși foarte bine Mulțumesc mult, ma ajuta mult răspunsurile dumneavoastră 🙏🙏🙏🙏🙏 |
|
| Oanaiuliana wrote: Eu am avut în decembrie risc 1:117 .....am facit nifty și a ieși foarte bine Oana, scuze de întrebare, tot la trisomia 18 ai avut risc? |
|
| Pentru ca vreau sa liniștesc și alte viitoare mămici care trec prin astfel de situații..tocmai ce am primit rezultatul la Harmony, rezultatul este bun, risc scăzut! Aveți încredere in Dumnezeu, el face minuni! P.s. Data viitoare nu mai vreau sa aud de dublu test! |
|
|