Drumul Ingerasului spre bratele parintilor ....
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea&Ariana
Scris: Sunday, October 10, 2010 8:23 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2007
Felcitari mami si tati pentru minunea voastra mica!Sa va traiasca si sa va aduca numai bucucrii!computerlove
Bine ai venit pe lume,puiut mic si scump yes yes yes yes .....sa cresti mare,sa fii sanatos si papacios angel !Sa aveti numai nopti linistite!
Mami,recuperare cat mai rapida si muult laptic pentru puiut!
pupici pupici pupici pupici pupici pupici
raly
Scris: Sunday, October 10, 2010 8:51 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
yes yes yes Felicitariiiiiiii,ce veste buna,sa va traiasca puiuletul si sa fie sanatos iar tu mami refacere rapida!hearts
shirel
Scris: Sunday, October 10, 2010 9:11 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
- Felicitari! Ai devenit mamica! Este cel mai frumos lucru de pe pamant. Impreuna sa va bucurati de micul miracol ce a aparut in viatza voastra.Teea,recuperare grabnica ,Emanuel tu este scumpel foc ,bine ai venit printre noi!!

Si pentru tine cu toata dragostea,mamico!!

img
misha
Scris: Sunday, October 10, 2010 9:58 AM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
yes Felicitari Teea si tati pentru puiul vostru scump! Pup cu drag falcutele si urez mamei recuperare rapida si muuuult laptic!
nikmiki
Scris: Sunday, October 10, 2010 9:59 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/18/2010
pupici pupici Te felicit si aici Teea,Vai,cat de dulce e Alexandru!computerlove Si tu arati fenomenal,nici nu se vede ca ai trecut printr-o nastere:Recupererare rapida si asteptam povestea nasterii.pupici pupici
img
bulinutza
Scris: Sunday, October 10, 2010 11:31 AM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
FELICITARI, TEEA, FELICITARI TATI!!!!

BINE AI VENIT
, ALEXANDRU EMANUEL!!!!

majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta

oanamaria
Scris: Sunday, October 10, 2010 11:38 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Ce bucurie!dance
Felicitari mami si tati pentru ingerasul ce a venit in viata voastra!angel Sa fiti sanatosi si mami refacere rapida si laptic pentru bebe ca sa faca falcute .
Ely
Scris: Sunday, October 10, 2010 11:44 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Felicitari mamico.Bine a venit Alexandru esti un bebe tare dulce si scumpcoeur .Teea recuperare usoara si sa va aduca Alexandru numai bucurii.computerlove hearts coeur angel
sweet angel
Scris: Sunday, October 10, 2010 3:12 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
teea felicitari pt micutul ingeras, sa va traiasca , sa fie sanatos si voi sa aveti putere sa il cresteti si poate sa ii faceti si o surioara.
roxinthya
Scris: Monday, October 11, 2010 10:03 AM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
yes yes yes Felicitari!yes yes yes

Ce frumos mi-am inceput ziua cu asa veste minunata!
Mami si tati sa va traiasca minunea de baietel! love angel angel
Teea tie iti doresc recuperare rapida si mult laptic pentru Alexandru Emanuel! computerlove computerlove computerlove
danab
Scris: Monday, October 11, 2010 10:44 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Felicitari noilor parinti! felicitari Alexandru Emanuel, sa fii sanantos, fericit, iubit si destept! Am admirat si camera, foarte dichisita, cu atatea lucrusoare care asteapta sa fie folosite de un baietel frumusel!majoreta
valerrie
Scris: Monday, October 11, 2010 3:00 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/23/2009
FELICITARI TEEA iloveyou SI TATICULUI DEASEMENEA newclap
PUTERE LA REFACERE SI SA VA CRESTETI COPILUL FRUMOS.computerlove majoreta
denisa_rachid
Scris: Tuesday, October 12, 2010 4:42 PM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Felicitari voua, parintilorpupici hearts . Teea refacere rapida!hearts Laptic mult si Alexandru sa fii cuminte si papaciospupici pupici pupici hearts hearts hearts
teea09
Scris: Tuesday, October 12, 2010 6:20 PM
Nivel

Inregistrat: 10/31/2008
Dragele mele dragi asa cum stiti dar nu ati auzit de la mine: yes yes yes SUNT MAMICA yes yes yes

Ma simt tare fericita si implinita, iubita si linistita alaturi de Alexandru si Alexandru Junior.

De ieri 11.10.2010 de pe la ora 15.00 suntem toti trei acasa si am petrecut o noapte destul de linistita spun eu, tati e putin de alta parere ca nu s-a simtit extraordinar. Cred ca s-a relaxat prea tare si a dat in extrema cealalta sic i s-a aplecat hohot

Sa incep sa va povestesc prin ce peripetii am trecut pana sa tin puiul in brate ......

Sambata de dimineatza la ora 09.30 ne-am prezentat la spital, la Elias si dupa un consult pe masa atat de draga mie Dr. Kais nu ar fi fost de parere ca trebuia cezariana facuta, dar am avut mare noroc cu d-na doctor care era binenteles acolo si care a spus NU cezariana la ora 11.30 cel tarziu este in sala pregatita maseluta

Si nu a fost chiar asa, am fost mai devreme gata pale mi-am facut internarea, m-am schimbat si am urcat la etajul 2 la maternitate unde am fost luata imediat sa mi se faca analizele de sange, clisma chinuitoare binenteles ca nu am scapat de ea - dar a fos tare bine venita -.

Tati ne astepta pe hol si nu stia saracu nimic despre noi decat ca am disparut inconjurata de asistente si infirmiere cu burtica lui dulce pupici angel. Dupa clisma am rugat sa ma lase sa il vad si sa ii dau vesti despre noi si am gasit intelegere. Dupa ce ne-am luat la revedere pe hol si i-am spus ca ne "divizam" am fost luata de doctora si nici nu am mai apucat sa vad ca sus scria BLOC OPERATOR. O infirmiera tragea de halat, alta de camasa de noapte, unu imi lua dosarul lui bebe din brate si cineva mi-a spus sus pe masa.

In dreptul unei mese banale - care nu imi imaginam ca poate sa fie de operatie alcool era o tipa tanara tare draguta si placuta. Mi-am dat seama din discutie ca este anestezista pale TEROARE am ajuns la punctul culminant. Mi s-a pus tensiometru "automat" in fiecare minut imi masura tensiunea si era cuplat la un aparat care indica 11 cu 6 ras . Dupa ce mi s-a facut anestezia m-am uitat era tensiunea crescuta la 14 cu 9 va dati seama prin ce spaima am putut sa trec, dar vreau sa va spun ca nu puteam sa dau peste o alta anestezista mai buna. M-a intrebat saraca daca ma stiu cu probleme si cu glasul stins i-am spus: "Da cu probleme cu capul!" Apoi i-am explicat teama mea cea mai mare si desi a durat anestezia vreo 10-15 minute am stiut tot ce se intampla, cand simt o ciupitura de tantar, cand o sa usture, cand o sa gadile, cand o sa curenteze, etc. Era saraca la examen trebuia sa imi spuna pas cu pas ce urmeaza sa faca.

M-au intins pe masa aceea si simteam cand au inceput sa puna un cearceaf pe mine sau cand ma atingeau. Speriata am comunicat trairile mele anestezistei de frica sa nu cumva sa simt si cand ma taie, fix dupa ce am fost asigurata ca totul este ok a aparut si d-na doctor si dl doctor si au dat drumu operatiunii :018: - pe la 11.25.

La ora 11.58 am vazut piciorusele lui bebe, care mi s-au parut tare vinetii apoi s-au chinuit sa il scoata din caza pozitiei. Dupa ce a fost scos definitiv vreo 3 secunde nu s-a auzit nimic apoi..... a inceput partitura muzicala cea mai melodioasa posibila care puteam sa o aud vreodata angel

Pe la 12.25 - cred - eram la reanimare. O cameruta cu doua paturi unde am gasit asistente si infirmiere nemaipomenite. Am avut parte si de o mica cadere de calciu dar s-a rezolvat cu cateva medicamente.

Pe data de 10.10.2010 am fost mutata la salon, un salon tare ok, tot cu doua paturi si tot cu o tipa cu care m-am imprietenit la reanimare. Dimineatza pe la 10.00 am reusit sa ma dau cu greu jos din pat, nu credeam in momentle acelea ca am sa mai reusesc vreodata sa merg normal. Totul mi se parea greu de facut, totul se invartea cu mine, ma durea tare rau tot corpul si ma simteam tare ametita. Dar am avut noroc cu al meu sot iubitor care a putut fi langa mine sa ma sustina si moral si psihic. Au fost si parintii mei in vizita insa nu puteau sa ramana 3 persoane in salon, asa ca l-am ales pe Alex si totul a fost ok.

Cand a venit asistenta la 09.00 sa imi faca antibioticul am vazt pe hol mamicile cu bebeii in brate cum se duceau sa ii alapteze, si eu nuplans plans plans asa m-a bufnit un plans ca eram asa neputincioasa si nu il vazusem decat cateva secunde in timpul operatiei si reusisem sa ii dau decat un sarut scurt plans plans plans plans plans plans plans

Atat i-a trebuit lu tati sa auda ca sotioara lui sufera asa ca s-a dus la neonatologie si cu "rugaminti" a venit si mi l-a adus la salon angel

Cele mai emotioante poze si gestul care m-a pus pe picioare, pentru ca aceasta intalnire mi-a dat atat de multa vointa sa reusesc sa ma ridic din pat incat la 12.00 m-am dus la alaptat. Ce? Numai bebe stie dar principalul e ca mi-am intrat in rolul de mama angel

Dupa cat de amabili au fost toti la internare pe atat de greu a fost la externare.A venit de dimineatza la 09.00 d-na doctor sa imi faca un control si sa imi dea foaia de externare. Hainutele lu bebe le-am dus la neonatologie si mi s-a spus ca o sa il imbrace, a durat vreo 15 min destul de putin dar apoi a trebuit sa dureze vreo 2 ore sa mi se faca un antibiotic sa mi se scoata o branula. Capac la toate problemele a fost ca nu l-au lasat pe Alex sa mai intre si eu abea operata trebuia sa car un geamantan imens, un bebel mic si firav, sa tin un tampon de vata la gaura facuta de la branula si sa imi mai deschid si usile banghead banghead banghead

Nu mai vreau sa imi amintec aeste momente neplacute vreau doar sa imi amintesc intalnirea cu tati si cu nasa lu bebe care a fost tare placuta si plina de iubire. coeur iloveyou

Cam atatea despre povestea nasterii domnului Rai Alexandru Emanuel, domnul sufletelor noastre a lu mami si tati care abea acum parca si-au descoperit cat de multa iubire poate sa stocheze in sufletele lor angel iloveyou coeur

Va pupam cu mare drag si cu durere in suflet ca anuntam ca .... "Drumul ingerasului spre bratele parintilor" a ajuns la cap de linie insa de aici v-a lua trenul vietii, un tren care v-a circula numai pe floricele, sanatate si voie buna angel pupici computerlove
milicutza
Scris: Tuesday, October 12, 2010 7:02 PM
Nivel

Inregistrat: 8/12/2009
Vai Teea cat de frumos ai scris. Ce frumos e Alexandtu-Emanul si cat par are; bine ca a trecut totul cu bine si iti doresc refacere rapida, iar pt Alexandru Emanule multa sanatate sa creasca mare si cuminte. computerlove computerlove computerlove
Pupici si ma bucur ca esti cu zambetul pe buze!pupici pupici pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.