Profil: Droxana
Despre
Utilizator: Droxana
Nivel: Ambasador
Statistici
A intrat: Tuesday, October 22, 2019
Ultima vizita: Friday, June 21, 2024 10:02 PM
Numarul de postari: 734
[0.07% din toate postarile / 0.41 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 17
Postat: Sunday, March 20, 2022 9:03 PM
La mulți ani Hugo! computerlove computerlove

Carina încă nu merge singurică, am avut și noi o săptămâna răcite amandoua,apoi următoarea sapt cu o enterocolita nasoala de am mai dat la 4 familii care au trecut pe la noi NuStiu nu a mancat nimic Inafara de lapte și pufuleți,ea care refuza ffff rar,acum e ok și mănâncă normal.
Vreau sa i fac niște analize zilele viitoare ca nu i am făcut pana acum dar nu as vrea sa o chinui as vrea sa i ia doar din deget dacă se poate..ma îngrijorează puțin dinții,mi se pare ca se misca ffff greu..primul dinte i a ieșit la începutul lui ianuarie(la 11 luni) și de atunci mai are un varf la al doilea dinte și cam atât,și încă nu e crescut nici primul de tot..iar sus are gingia varza umflata și albă la toți 4 de vreo luna..Dr mi a zis sa i dau calciu dacă vreau dar am zis sa fac niște analize sa văd dacă ii lipsește ceva.. ror ul încă nu l am făcut ca am tot amânat cu raceala,acum parca iar o ia ceva ca azi tusea alcool
Cam astea sunt noutățile noastre :)) vreau și eu sa i iau tricicleta din aceea care o poți împinge,am pus o într-un magazin și părea incantata :D
Va pupamcomputerlove

Postat: Tuesday, March 8, 2022 10:20 AM
La mulți ani mămici frumoase!!computerlove computerlove

Postat: Monday, February 14, 2022 8:49 PM
Buna computerlove

Eu am tot amânat ror ul ăla ca mi e frica de el :)) aveam programare mâine dar l am mai amânat o sapt ca m a luat pe mine raceala sau covidu sau ce o fi,nu mi am făcut test și nici nu îmi fac ca oricum stau acasă,sper doar sa nu ia Carina ceva..
Analize m a bătut și pe mine gândul sa i fac după ce a făcut un an dar pediatra mi a zis ca dacă ea e ok ca și stare și nu mi se pare ceva ,nu e urgent sa merg sa o chinui pe la analize. Dar pt liniștea mea o sa i le fac după ce terminam și cu RoR ul..

Postat: Saturday, February 12, 2022 11:48 AM
Felicitari Roser!! Cu siguranța va fi un cadou frumos și un șoc mare! Cred ca ai multe întrebări și frici de cum va fi,dar sigur va fi frumos! computerlove

Postat: Thursday, February 10, 2022 4:45 PM
MariaS wrote:
Ce liniște pe aici fetelor.
Ce faceți?
Eu simt ca o iau razna, de câteva zile sunt doar eu cu ea, pe soț aproape că nu îl mai văd, pleacă dimineața și vine noaptea, ma simt copleșită, i-am zis soțului ca am nevoie de timp pt mine sa îmi adun gândurile și sa organizez nunta, a trecut informația pe lângă urechile lui, în afara de replica "da, știu că îți e greu" nu aud nimic, simt că o să cedez în curând.
Ajutor a lor mei nu pot cere fără a nu fi judecată pt ceea ce fac și a auzi replici " da ce v-a trebui vouă nuntă", "stai toată ziua acasă, de ce ești obosita și ai nevoie de timp pt tine, nu stă nimeni pe capul tău sa te streseze" și altele de genul... nervi

Știu ce zici Maria .. cam asta e situația și la noi. M am saturat sa le fac pe toate in fuga,ba mâncare ba strâns jucării ba curățenie ba rufe,etc.. mama e liberă doar in Weekend iar la soacra mea nu apelez ca ea mereu când vine e musafir..și aceeași replica..stai toată ziua acasă toanerele toanerele

Postat: Sunday, February 6, 2022 10:41 PM
La mulți ani Luca și Cezar! computerlove

Postat: Tuesday, February 1, 2022 10:53 AM
freya1 wrote:
Nu pun zahar, nu il inlocuiesc cu nimic
Ellena, devreme-nedevreme, am si eu un exemplar la fel...avem toddlers cica deja, astia sunt o specie mai nervoasa Lol
Noi am inbebunit cu somnul, ieri a avut un somn de 1h toata ziua, am trecut iar la sistem ca din pat se da jos si pleaca, nu am ce sa fac
Azi, vazand ca nu doarme, am iesit cu el afara si in drum spre parc a adormit in sistem, atat de rupt era... pare interesanta regresia asta de la un an

Interesantă?? Îmi scoate toate firele albe cred ca..atât a dormit și a mea ieri toată ziua..apoi noaptea are chef de povesti..

Postat: Sunday, January 30, 2022 10:23 PM
Foarfeca icoana și seringa ras poate mai ținem legătura aici sa vedem dacă se vor potrivi meseriile Lol

Postat: Sunday, January 30, 2022 8:55 PM
Multumim mult fetelor! computerlove

Am avut o zi frumoasa,ne am distrat și a ieșit minunat. Carina a fost cumințică ,a făcut poze(nu f zâmbitoare ca era prea multă lume :))) a dansat,apoi a plecat cu bunica la noi acasă sa facă nani. A fost minunat, va las niște poze computerlove

https://ibb.co/H2kHQ93
https://ibb.co/M1MGR0t
https://ibb.co/KXnh8mV
https://ibb.co/bR2mRPG

Postat: Friday, January 28, 2022 10:54 PM
La mulți ani Albert! Mami Freya are băiețel mare și frumos computerlove computerlove