Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Nu stiu cu cine va contraziceti pe aici fetelor,cu un dependent nu puteti discuta in contradictoriu,mai ales ca nu stiti daca a consumat inainte de a posta,asa ca totul e doar vorba-n vant.Dependentul care nu recunoaste ca este,inca nu vrea sa se vindece,primul pas spre vindecare fiind recunoasterea |
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Asta asa e, Carla! Eu una, vorbeam si eu. |
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Acum am inteles cat de cat! |
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| carla wrote:Nu stiu cu cine va contraziceti pe aici fetelor,cu un dependent nu puteti discuta in contradictoriu,mai ales ca nu stiti daca a consumat inainte de a posta,asa ca totul e doar vorba-n vant.Dependentul care nu recunoaste ca este,inca nu vrea sa se vindece,primul pas spre vindecare fiind recunoasterea ...o fi ca nebunul ala care arunca o piatra ca sa se amuze cum sar inteleptii s-o scoata.... |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Nu este ceva de glumit; cu cât începeți mai devreme tratamentul, cu atât mai bine. Drogurile distrug organismul și consecințele pot fi grave. Prin urmare, vă pot recomanda centru de recuperare a drogurilor ALTERA, cu siguranță vă vor ajuta să vă recuperați și să începeți o nouă viață. Trebuie doar să începeți tratamentul cât mai curând posibil. |