Drogurile sau moartea alba...
Subiectul anterior · Subiectul urmator
carla
Scris: Monday, October 24, 2011 7:46 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Nu stiu cu cine va contraziceti pe aici fetelor,cu un dependent nu puteti discuta in contradictoriu,mai ales ca nu stiti daca a consumat inainte de a posta,asa ca totul e doar vorba-n vant.Dependentul care nu recunoaste ca este,inca nu vrea sa se vindece,primul pas spre vindecare fiind recunoasterea
Anelise
Scris: Monday, October 24, 2011 7:49 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Asta asa e, Carla! thumright Eu una, vorbeam si eu. alcool
kali
Scris: Monday, October 24, 2011 8:00 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Probabil ca merge pe ideea ca marijuana e naturala, nu substanta chimica sau drog de sinteza... si ce e dat de la natura, nu poate face rau.alcool Cred ca cu texte din astea se consoleaza toti drogatii.
In schimb are un dram de adevar in ceea ce spune: bine ca sunt legale magazinele de vise care omoara atatia oameni in schimb sunt ilegale altele mult mai light...alcool
Anelise
Scris: Monday, October 24, 2011 8:59 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Acum am inteles cat de cat! thumright
aurishta
Scris: Monday, October 24, 2011 9:10 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
carla wrote:
Nu stiu cu cine va contraziceti pe aici fetelor,cu un dependent nu puteti discuta in contradictoriu,mai ales ca nu stiti daca a consumat inainte de a posta,asa ca totul e doar vorba-n vant.Dependentul care nu recunoaste ca este,inca nu vrea sa se vindece,primul pas spre vindecare fiind recunoasterea

...o fi ca nebunul ala care arunca o piatra ca sa se amuze cum sar inteleptii s-o scoata....
linafox
Scris: Tuesday, April 2, 2024 4:05 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Nu este ceva de glumit; cu cât începeți mai devreme tratamentul, cu atât mai bine. Drogurile distrug organismul și consecințele pot fi grave. Prin urmare, vă pot recomanda centru de recuperare a drogurilor ALTERA, cu siguranță vă vor ajuta să vă recuperați și să începeți o nouă viață. Trebuie doar să începeți tratamentul cât mai curând posibil.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.