Drogurile legale
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Lilly of the valley
Scris: Wednesday, August 26, 2009 5:38 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Legale sau nu, drogurile castiga teren.
Si cum in ultima vreme vedem mai pe la toate colturile "Smoke legal" am si eu temerile mele.

Drogurile legale
ingerash
Scris: Wednesday, August 26, 2009 5:42 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
sorry1 sorry1 sorry1 Groaznic!banghead
fdianamaria
Scris: Wednesday, August 26, 2009 6:55 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
va dati seama cat de simplu e sa faci rost de ele...ma apuca groaza in ce lume vor trai copilasii mei nervi nervi
Kiki
Scris: Wednesday, August 26, 2009 9:39 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Ei da, fix asta ne mai lipsea. Un loc pentru nefumatori, unul pentru fumatori si unul pentru drogati. guns
cristinaflorina
Scris: Thursday, August 27, 2009 10:16 AM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2008
Tare mi-e frica mai ales ca am baiatpale
TeosOf
Scris: Thursday, August 27, 2009 12:29 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/4/2008
Kiki wrote:
Ei da, fix asta ne mai lipsea. Un loc pentru nefumatori, unul pentru fumatori si unul pentru drogati. guns

Esti de comahohot hohot

In urma cu cateva saptamani, eram in Herastrau, intr-o dupa-amiaza. Stateam pe banca cu sotzulache si citeam fiecare, iar Isabelle se plimba cu bicicleta. La un moment dat, au trecut pe langa noi, doi politisti, calare. O politista si un politist cu doi cai atat de frumosi...eram impresionata. I-am vazut apoi, descalecand la vreo cateva banci departare de banca noastra. Ii urmaream cu privirea si ma gandeam ca or fi gasit vreun betiv...Dupa vreo 10 minute am vazut indreptandu-se spre acea banca doi gardieni ai parcului. Am chemat-o pe Isabelle si am rugat-o sa se duca sa vada ce se intampla. Cand s-a intors mi-a spus ca erau doi adolescenti, pana in 20 de ani, o fata si un baiat, si aveau multe seringi.
angry pana atunci nu intalnisem decat aurolaci, sau poate ca trecusem de multe ori pe langa drogati, dar cum eu ma gandesc numai la photoshoparile mele, sunt aeriana cu ce e in jur. Acum eram socata, ca sa spun asa, caci parcul era plin, era cam ora 6pm si ei erau pe banca fara sa le pese de cei din jur. Au ochi politisti, ca i-au depistat imediat, ca nu cred ca-si intinsesera seringile pe bancafool
iuliana
Scris: Saturday, January 16, 2010 6:27 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/29/2009
drogurile legale care se vand in buticuri specializate fac mult rau tinerilor.oricat ai educa un copil daca nimereste un grup de prieteni mai libertini incerca sa vada consumul de drog o aventura.niciodata nu se gandesc ca moatrea este aproape.
Ana
Scris: Saturday, January 16, 2010 11:00 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Doamneuff e ceva de groazasorry1
KRYS85
Scris: Monday, February 15, 2010 9:04 AM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2008
Groaznic .si la noi s-a deschis un loc amenajat pentru droguri "legale"!!!!banghead banghead banghead banghead banghead banghead
vanina
Scris: Monday, February 15, 2010 11:36 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/19/2008
Aceste droguri legale le cumpara tot drogatii (care se drogau cu ilegale). Mie mi se pare o alternativa mai buna pentru ei alcool Decat sa ia pastile de extasy in care cine stie ce verde de paris gasesc pale mai bine din astea care pot fi totusi controlate.
S.ELENA
Scris: Monday, February 15, 2010 6:28 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
vanina wrote:
Aceste droguri legale le cumpara tot drogatii (care se drogau cu ilegale)........

Mami, nu e chiar asa. E o maaarreee curiozitate si pentru pustii teribilisti din ziua de azi, care "din pamant, din iarba verde" scot banuti pentru a testa si acest nou "moft".uff uff

Ca practic asa ajung si altii dependenti: o fac o data din curiozitate, alta data la presiunile sau "mistourile" celor din anturaj, alta data, poate din plictiseala sau chiar din prostie ...si..gata dependenta.

Tot asa se apuca si fumatorii de tutun: azi una din prostie, maine doua ca sunt la un chef, ziua ce urmeaza trei-patru ca sunt nervos si am senzatia ca daca fumez ma calmez automat (aiurea) si tot asa.
tunete
milicutza
Scris: Monday, February 15, 2010 7:09 PM
Nivel

Inregistrat: 8/12/2009
iuliana wrote:
oricat ai educa un copil daca nimereste un grup de prieteni mai libertini incerca sa vada consumul de drog o aventura.

Eu sunt de parere ca daca copilul nu doreste sa intre intr-un grup de copii mai libetini nu intra, depinde si de caracterul copilului, Un exemplu: daca niste parinti beau si sunt vai si amar de viata lor copilul poate nu are placere sa faca ce fac ei si va face sa isi gaseasca linistea, pleaca cand are posibilitatea sau merge si lucreaza, dar poate sa fie si parintii detreaba si cu o cariera iar copilul sa fie smecheras si sa fumeze sau sa bea!
Si si daca parintii sunt mai severi si sunt cu o gandire invechita, copilul cand scapa, apai pleca si numai inghet pe unde ajunge!
S.ELENA
Scris: Monday, February 15, 2010 7:41 PM
Nivel

Deci totul se reduce la caracterul copilului si la anturajul lui...

Eu am un var, care are 29 ani. Pe la 13 ani se inhaitase cu o gasca si furau din magazine, l-au luat parintii de pe la sectia de politie in cateva randuri, fugea de acasa si dormea sub podul Jiului, fura de prin piata de pe tarabe sau ce ramanea pe mese pe la terase ca sa aiba ce manca.
Aproape 2 ani a durat nebunia si tot efortul parintilor si al familiei a fost zadarnic.
Insa, a avut puterea, la un moment dat, sa discearna ca drumul pe care apucase nu era tocmai bun si nu-l ducea in niciun caz spre bine si incet-incet a revenit la sentimente mai bune, iar acum are de lucru (de cativa ani buni) la o mare firma de la ei din oras (ca sofer), e plecat tot timpul prin tara sau in afara ei, a fost si in Spania aproape 3 ani si a facut bani frumosi in constructii si la un restaurant, are o prietena si se iubesc, gandindu-se tot mai des sa faca si urmatorul pas.

Din pacate putine sunt cazurile in care copiii se redreseaza, in cele mai multe se apuca de baut, de droguri, de spargeri la nivel mare, furturi de masini, etc .
Si mai cunosc, din cercul colegilor de lucru sau de pe la prieteni, astfel de povesti si despre parinti/copii buni si despre parinti/copii rai si totul se reduce cam in marea majoritate a cazurilor la ANTURAJ.
vanina
Scris: Monday, February 15, 2010 8:54 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/19/2008
Elena si drogurile ilegale sunt aproape la fel de accesibile pentru pustii teribilisti, crede-ma!
Stii vorba aia "cine se aseamana se aduna", are destul adevar in ea. Ca sa ajungi intr-un anturaj, sa faci parte din el, trebuie sa ai destule in comun cu membrii lui! Deci daca un copil e bine educat, e respectat, iubit si nu are parte de traume, cu siguranta nu va ajunge intr-un anturaj rau.
S.ELENA
Scris: Monday, February 15, 2010 11:14 PM
Nivel

Da, nu zic ca nu ai dreptate, Doamne-fereste si nici nu vreau sa ma contrazic cu tine sau altcineva, dar, tu stii vorba aceea "tot ceea ce este interzis, pare mai atragator" (ma rog, nu stiu daca am reprodus-o mot-a-mot)????
Exact la acest aspect faceam referire: cunosc un caz concret in care copilul (baiat), bine educat, parinti iubitori care totusi nu il sufocau, lasandu-i-se atata libertate cat sa creada el ca poate "profita de viata", insa fiind indeaproape supravegheat (fara sa afle acest lucru), de conditie modesta (nici cu bani sa nu stie ce sa faca cu ei, dar nici muritori de foame) si, undeva perin clasa a VIII a sau a IX a, a intrat intr-un grup (erau si baieti si fete), nu de golani - chiar nu stiu cum as putea sa-l numesc caci mare parte dintre ei, erau copii bunicei, proveniti din familii cat de cat normale - si din aproape in aproape, au inceput sa fumeze, sa consume alcool (la petreceri), apoi, nu stiu prin ce metoda, au intrat si in posesia drogurilor. Si de aici pana la a renunta la scoala, a incepe sa fure mai intai din portofelele parintilor, rudelor, apoi din casa si mai apoi din magazine, nu a fost drum lung.

Cunosc bine familia, sunt vecini de bloc cu ai mei si stiu cat de iubit si cum a fost crescut acest copil. Este mai mic decat mine cu vreo 5 ani, parca, dar eu cand il vad, prefer sa il ocolesc,sa trec pe trotuarul celalalt, caci ma ingrozeste efectiv privirea lui.pale pale L-au dus ai lui la un moment dat chiar si la dezintoxicare, degeaba, cum a iesit de acolo, cum a inceput iar sa-i caute pe "colegii lui de suferinta".
In schimb, fratele lui (mai mare cu 2 ani) este un copil exemplar: a terminat scoala, are de lucru, mi se pare chiar ca-i si casatorit.
Si-mi aduc bine aminte ca la inceput, pentru foarte putin timp, au frecventat amandoi aceeasi gasca; cel mare insa nu s-a lasat prins in acel miraj, nu i-a placut ce se petrecea acolo, insa celalalt a gasit acolo Raiul de pe Pamant si nu a vrut sa renunte nicicum.alcool

In fine, sunt cazuri si cazuri, iar drogurile stiu de unde si cum sa si le procure, fiind ele legale sau nu.alcool
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.