Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| am nascut in februarie 2005, am beneficiat de concediul pt ingrijirea copilului. intre timp unitatea s-a desfiintat, deci si postul meu nu mai exista. am primit acea adeverinta cu cele ultimele 12 salarii dinaintea concediului pentru ingrijirea copilului. aceasta adeverinta este necesara intocmirii dosarului de somaj. surpriza! unitatea a inscris si perioada de concediu de maternitate, care are ca baza de calcul pentru somaj perioada lucrata efectiv. unitatea nemaiexistand, nu mai am de unde lua o adeverinta cu alte salarii si contributia retinuta si varsata la fondul de somaj - am lucrat acolo mai multi ani . din cate stiu eu, declaratiile pentru somaj depuse de societati ar putea furniza datele necesare. Agentia locala de somaj refuza sa accepte acest lucru, desi, din cartea de munca se vede foarte clar ca am lucrat in acea institutie mai multi ani de zile, care a fost si bugetara pe deasupra si si-a achitat doate datoriile catre toate bugetele posibile. |

| din fericire s-a rezolvat problema, totul tinea de bunavointa, sau mai bine zis de o mica atentie intre timp am luat si concursul pentru un job, numai ca incep serviciul din luna mai |

| multumesc mult! abia astept ca m-am saturat de atata stat acasa. |

| MULTUMESC MULT! ABIA ASTEPT! CU TOATE CA MA GANDESC CE VOI FACE 2 ZILE PE SAPTAMANA CU CEA MICA. TARE NU AS VREA SA AJUNGA PE LA CRESA! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Succes la noul loc de munca! |