Profil: dreams***
Despre
Utilizator: dreams***
Nivel: Grupa mijlocie
Statistici
A intrat: Friday, March 13, 2015
Ultima vizita: Friday, January 19, 2018 2:17 AM
Numarul de postari: 484
[0.05% din toate postarile / 0.14 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul Mamicilor - 1
Postat: Sunday, August 21, 2016 11:51 AM
doinanuta wrote:
Buna mamici!Am devenit si eu mamica de o saptamana si o zi yes hearts .Ea e minunea mea

Felicitari!sa va traiasca!DistanceKiss
Postat: Tuesday, June 21, 2016 4:22 PM
Roxyfoxy wrote:

Stai linistita,mai ai un pic de tras pana isi regleaza un pic somnul,cam pe la trei luni se cam intampla asta,Mihnea al meu a avut nopti in care a dormit doar o ora si numai in brate,dar in chimb dormea mai bine ziua.Eu am incercat sa il fac sa isi dea seama cand e ziua si cand e noapte prin faptul ca ziua il tineam in sufragerie unde e foarte multa lumina,ii puneam muzica ,iar seara mergeam in dormitor cu lumina difuza si faceam liniste .Acum doarme de pe la 12 noaptea(mai devreme nu doarme nicicumbanghead banghead )pana l 9 dimineata cu o trezire pe la 6 pt. masa.Cheek Kiss

Offf sper sa isi regleze somnul ca suntem terminati !si sper sa fie asta problema ca altfel nu imi explic de ce ar putea sa faca asa numai noaptea!m am gandit si la colici dar de ce numai noaptea si ziua nu are nimic!mai ales ca pana la 5-6 saptamani nu am avut nici o problema,nu a avut colici deloc!
Vineri mergem la controlul de 2 luni si poate ne lumineaza pediatra!Cheek Kiss
Postat: Wednesday, June 15, 2016 12:14 PM
inna19 wrote:

Posibil sa confunde ziua cu noaptea. Cam pana pe la 3 luni teoretic isi regleaza somnicul si stiu sa faca diferenta intre zi si noapte. Iar cu tinutul in brate pur si simplu are nevoia sa te simta.
Crestere mare DistanceKiss

Multumim la fel DistanceKiss
Sigur confunda ziua cu noaptea ptr ca ziua doarme fara nici o problema!
Sper sa isi regleze somnul cat mai curand ca altfel o sa ajung sa confund si eu ziua cu noaptea :))) pupici??
Postat: Wednesday, June 15, 2016 12:11 PM
)(Marina)( wrote:

Si al meu vrea numai in brate. Incearca sa te culci langa bebe si sa i dai sa pape din pozitie verticala. La mine merge asa uneori, adoarme, dar trebuie sa ma simta aproape, altfel se trezeste. Noaptea dormea linistit,toata noaptea,in patutul lui, iar de cateva zile il adorm in brate, iar daca il pun jos, imediat se trezeste. Si am incercat de cateva ori sa l iau, sa l pun si nimic. Atunci il iau langa mine si asa adoarme la san. Noaptea incearca asa, poate merge.
Oricum stiu cum e, ca si al meu aproape non stop sta in brate. Nu reusesc sa fac nimic...
Puppupici

Problema e ca nu o alaptez papa numai lp!si ziua nu are nici o problema este cel mai cuminte bebelus insa noaptea e problema ca vrea in brate plimbata si cand adoarme si o pun in patutul ei se trezeste o iau in brate si in 10 min adoarme!si uite asa tine pana la 3-4:00 dimineata!am incercat sa o tin treaza mai mult si degeaba aceeasi poveste!
Postat: Tuesday, June 14, 2016 2:24 PM
Buna mamici!Am nevoie de un sfat de la voi daca v ati confruntat cu asa ceva!piticul meu doarme ziua f mult si noaptea de la 23:00 si pana la 2-3:00 vrea in brate plimbata si abia adoarme cu greu!azi noapte a adormit la 4:30!nu are nici o durere pur si simplu vrea in brate plimbata, jos are maracini si e agitata si scanceste!cand o luam in brate e ca un bibelou nu mai scoate un sunet!
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 35
Postat: Tuesday, May 31, 2016 8:37 PM
Felicitari Nasmyne!ma bucur ca sunteti bine si ai avut o nastere usoara!multa sanatate si sa iti traiasca ingerasul!DistanceKiss
Postat: Saturday, May 21, 2016 10:59 PM
Rocsana wrote:
Fetele,ieri la 11 30 a venit pe lime iubita noastra Sara Maria ,3500 gr SI 50 cm yes suntem ok amandoua ,fetita papa de numa lp ca mami nu are deocamdata laptic SI se recupereaza.va Mai povestrsc cand ne Cheek Kiss simtim Mai bm

Felicitari!sa va traiasca !recuperare usoara!Cheek Kiss
Postat: Wednesday, May 4, 2016 7:33 PM
Buna seara mamici!am aterizat si noi aici de la gravidute!bebelina mea Alice are o saptamana si o zi!este f cumintica pana acum, nu ne a chinuit deloc!sper sa se mentina asa cu toate ca toata lumea ne sperie ca asa e la inceput!vom vedea important e sa fie sanatoasa!
Postat: Wednesday, May 4, 2016 1:48 PM
Va multumesc fetelor ptr urarile frumoase si va doresc sarcina usoara si bebei sanatosi si frumosi!DistanceKiss Angel Cheek Kiss
Postat: Tuesday, May 3, 2016 4:34 PM
doinanuta wrote:

Felicitari!Lapticdin plin sa ai mami si fara colici!Bravoo Bravoo

Multumesc frumooos!sarcina usoara in continuare!Cheek Kiss