Dragostea

Options Dragostea
Subiectul anterior · Subiectul urmator
taki
Postat: Tuesday, June 20, 2006 7:38 PM


Nivel: SMARALD

Intrat: 2/13/2006
Postari: 13501
Locatia: Printre voi!
Se poate intampla uneori ca in momentele cele mai fierbinti in cuplu unul dintre parteneri sa spuna: Hmmm….. stii nu prea am « chef ». Asta nu inseamna ca partenerul/partenera este mai putin atrasa de tine sau nu te mai iubeste, pur si simplu « cheful » uneori poate veni nu doar in momentele cand dorinta este reciproca.

De ce apar aceste diferente intre barbati si femei care pot starni mici neintelegeri?

Deoarece comportamentul hormonilor de la femei la barbati este diferit. De exemplu: dimineata este momentul cand femeile se pregatesc pentru servici sau le place sa leneveasca in pat, sexul preocupandu-le in aceste momente cel mai putin. Insa pe barbati dimineata ii preocupa cel mai mult. Intre orele 8 si 9, datorita nivelului ridicat de hormoni ei se simt intr-o forma sexuala excelenta. Un alt moment cu un nivel ridicat de emanatie a pasiunii la barbati este intre ore 11 si 12, dar cum uneori femeile nu au acelasi nivel ridicat de hormani intre aceste ore, barbatiilor nu le ramane decat sa accepte situatia si sa plece la servici posomorati.
De abia spre dupa amiza femeia devine mai pasionala, iar in jur de ora patru poate sa si devoreze partenerul in totalitate. Coincidenta face ca in jurul acestor ore si barbatul sa simta aceasi dorinta, de aceea este unul dintre momentele cele mai prielnice pentru a face dragoste.
Urmeaza apoi un timp de scadere a acestei dorinte la ambii parteneri pana in jur de ora 19, care reprezinta unul din momentele
in care dorinta barbatilor este la un punct culminant, dar din nefericire pentru acestia hormonii femeilor vor fi greu de starnit la aceasta ora. Acestia intra in actiune de abia in jurul orei 22:00, cand partenerele se simt ca niste leoaice si vor incerca sa isi corupa partenerul pentru a si descoperi reciproc tainele sexualitatii. Dar sa nu vi sa para surprinzator daca partenerul nu raspunde la tentatiile voastre si mai mult somnul i se pare mai atragator, pentru ca la aceasta ora este posibil ca el sa fie prea obosit si trebuie sa tinem cont si de faptul ca momentul culminant al sexualitatii lui a trecut.
In preajma momentelor critice la femei, acestea simt o atractie mai mare fata de partener, iar acest detaliu trebuie luat in considerare deoarece dupa aceasta perioada, libidoul femeii scade pentru o anumita perioada. In schimb la barbati putem spune ca ei sunt dornici de sex in orice zi a lunii.
Bioritmul personal poate fi totusi diferit de cel general, puteti fi o persoana mult mai matinala sau foarte activa seara.
Specialistii au ajuns si la concluzia ca in ce priveste sexualitatea pe parcursul anului ne asemanam mult cu animalele, iarna (perioada de hibernare) de exemplu se inregistreaza nivelul cel mai scazut al activitatii sexuale, iar nivelul cel mai ridicat este atins primavara si vara.
In concluzie incercati sa profitati de orice moment in care dorinta reciproca este la un nivel ridicat, pentru a fi cat mai fericiti in relatia voastra.
Anaida
Postat: Tuesday, June 20, 2006 9:01 PM

Nivel: Avansat

Intrat: 2/12/2006
Postari: 1855
Hormonii ca hormonii...ca vin si pleaca sau ii provocam sa vina...dar ce ne facem cu "hormoneii" astia mici care nu vor sa adoarma devreme?

Si mai ziceai ceva de perioada de hibernare...amandoi copiii mei sunt conceputi iarnaras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.
Printeaza subiectul
RSS Feed