Profil: dragos
Despre
Utilizator: dragos
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Friday, June 10, 2011
Ultima vizita: Thursday, June 23, 2011 12:44 PM
Numarul de postari: 38
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Fobofobia
Postat: Friday, June 17, 2011 9:53 AM
giulia_mamik wrote:
Eu cred ca nu ar trebui sa fugim/temem/preocupam de moarte caci oricum ne cauta ea sigur cand ne vine randulhohot hohot ras sic thumleft

bine zis
Subiect: Fobofobia
Postat: Friday, June 17, 2011 9:48 AM
t-mihaela wrote:
Dragos, interesant, si eu am premonitii dinastea cand moare cineva dar mi-e teama sa-i spun...chiar acum mi se intampla , cred ca tu esti mortul hohot

serios(adica acuma sunt fantoma)?
Subiect: Exista viata dupa moarte ?
Postat: Friday, June 17, 2011 9:45 AM
Liz wrote:

thumright Eu zic ca ori face mishto ori n-are toata tigla pe casa ... aia din Delta Dunarii! alcool ... Si mai cred ca "Dragos" e minora! ras

nu sunt minora
Postat: Friday, June 17, 2011 9:45 AM
zaza_ wrote:

oaaaaaaaaaaaaaacool

nu mai sunt chirurga ca era prea stresant
Subiect: 666
Postat: Thursday, June 16, 2011 3:09 PM
firstprize
Postat: Thursday, June 16, 2011 3:05 PM
zaza_ wrote:
Nu se stie cum a ajuns ca numarul 666 sa fie atribuit Raului. Ca si SSS, dealtfel. Acestea sunt simboluri dacice, cum este si svastica, pe care au "murdarit-o" nemtii.
De ce esti atat de patimasa in legatura cu Satana, si cu energia egativa, in general? Am mai vazut posturi de-ale tale cu aceeasi tema.

energia egativa???????????????????
Postat: Thursday, June 16, 2011 3:02 PM
zaza_ wrote:
Nu se stie cum a ajuns ca numarul 666 sa fie atribuit Raului. Ca si SSS, dealtfel. Acestea sunt simboluri dacice, cum este si svastica, pe care au "murdarit-o" nemtii.
De ce esti atat de patimasa in legatura cu Satana, si cu energia egativa, in general? Am mai vazut posturi de-ale tale cu aceeasi tema.

scuze dar asta e slujba mea(sa studiez paranormalul) si uneori ajung la acelasi rezultat.si oricum mai bine vorbesc lucruri despre copilul meu decat despre...
Postat: Thursday, June 16, 2011 2:59 PM
misha wrote:
Pai si atunci ce te miri ca il vezi/simti etc...? Dupa cum vezi, site-ul acesta are alt specific decat cel cautat/studiat de tine, chiar daca pe ici colo s-au mai dezbatut anumite subiecte.sorry Sincer, toate subiectele deschise de tine imi dau un fior pe sira spinarii si nu cred ca isi au locul pe un site de copii si mamici. Nu o lua ca pe un afront, te rog! N-am nimic personal cu tine, doar imi exprim parerea.

ok si ma mir de acele evenimente pentru ca inainte sa am slujba asta eram chirurga
Postat: Thursday, June 16, 2011 2:54 PM
si simt prezenta cuiva in casa -a acelei siluete- si asta ma sperie dar nu ma opreste sa studiez acel hotel/casa parasit/a.
Postat: Thursday, June 16, 2011 2:46 PM
de fapt,sunt platita sa studiez paranormalul si teoretic sa il caut pe "cel rau".