as vrea sa fac si eu acesta jacheta sau pardesiu al danei si astept sfaturile voastre
|
buna ziua ,va rog sa imi spuneti si mie cum se face briul la aceasta jacheta,modelul acela cum se lucreaza? mltumesc
|
mihaela din admiratie ptr tot ce faci vreau sa incerc si eu sa cos o iisoara dar te rog sa imi spui si mie de unde cumperi panzica si atele pe pm sa nu se supere adminele pe mine,multumesc anticipat
|
frumoase pilde,atat de adevarate incat mi au dat lacrimile,multumesc
|
multumesc delfin,cred ca se lucreaza de la banta de sub piept,se continua cu partea de sus,fustita si maneci separat,nu?
|
va rog sa ma ajutati si pe mine cu sfaturi legate de acesta rochita,o schema si cum lucrez raglan la tricotaje daca imi poate spune cineva,multumesc anticipat
|
frumos salul cu ananasi,felicitari alina
|
dragan mirela wrote:cine ma poate ajuta si pe mine cu rochita aceasta ,concret cu scazatura la maneca ,multumesc anticipat
|
cine ma poate ajuta si pe mine cu rochita aceasta ,concret cu scazatura la maneca
|
dragan mirela wrote:multumesc ptr ajutarul tau si La multi ani!si tie (cu intirziere ),sa ai o primavara frumoasa si multe bucurii
|