Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2007 Mesaje: 636
| Am o intrebare: ce s-a intamplat de dr. Iosup nu mai face nici un tip de ecografie de sarcina incepand de la 1 iunie? Am o prietena care era programata la el pentru morfologia fetala la CMU si au lasat-o balta cei de la CMU, au sunat-o si au spus scurt ca dl. dr nu mai poate efectua legal ecografii de sarcina, ca nu isi poate pune parafa sau nu stiu ce alte chestii, si punct. La revedere. Nu tu reprogramare, nu recomanare alt medic, nu tu nimic, iar acum trebuie sa scoata din pamant un alt medic care sa ii faca ecografia saptamana viitoare, ca CMU a lasat-o cu ochii-n soare. E posibil sa fie vreun proces, ceva cu colegiul medicilor? Sau e pur si simplu o noua lege de care am auzit, cum ca nimeni nu mai poate face ecografii pana nu urmeaza nu stiu ce cursuri. Aveti idee de un medic bun care ar putea sa o primeasca saptamana viitoare la ecografia morfologica? Multumesc. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Eu am facut acum o luna eco morfo fetala la CMU, la dna dr Bradeanu, de care personal am fost foarte multumita. Ecografia a durat cam o ora jumate, si, din fericire pt mine, toate lucrurile au fost bune.
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2007 Mesaje: 636
| Monique, ma bucur ca totul e bine, stiu ca erai nelinistita in legatura cu bebe. Kiki, la dr. Herghelegiu am fost si eu, si stiu ca este foarte bun. Uite, prin comparatie cu medicul la care am fost la morfofetala la Denisa, si de la care am plecat cu mai putin de o pagina de date, de la Herghelegiu am plecat cu aproape trei pagini de masuratori si date. Numai ca la Herghelegiu ar fi programat-o cred ca dupa ce nastea, e f ocupat. Prietena mea a gasit deja un medic la care sa fac ecografia saptamana viitoare, si mai asteapta si un raspuns de la dr. Albu de la Giulesti. Nu stie nimeni de ce nu mai are voie dr. Iosup sa faca eco de sarcina? Ar fi pacat, era unul dintre cei mai buni. |