dr CONSTANTIN BELU spital hunedoara
Subiectul anterior · Subiectul urmator
rusdana2005
Scris: Friday, March 29, 2013 10:21 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/29/2013
Nu este adevarat ca este unul dintre cei mai buni medici din tara! D-nul doctor (desi e prea mult spus domn) CONSTANTIN BELU din Hunedoara e unul dintre cei mai slabi , neinformati doctori cu care din pacate am avut ghinionul sa interactionez! Pe langa comunicarea groaznica si comunista doctor- pacient se pare ca e foarte nesigur pe ceea ce face iar rezultatele sunt pe masura. Am repetat procedura de colonoscopie , de data aceasta completa pt ca el nu a putut face analiza completa,
cu alt doctor in alta unitate si credeti-ma nu exista nici o explicatie pt comportamentul anormal si neprofesional al doctorului BELU. Stiti cat costa o doza de CATHEJELL-anestezic local ? 6 RON, atunci cum va puteti explica de ce doctorul in discutie nu a folosit nici un fel de anestezie locala la Laurus(clinica privata) mai mult a pretins ca anestezia locala nu exista in medicina ca e o aberatie si cine a scris termenii din acordul de investigatie a pacientului este un analfabet care nu stie medicina. In general probabil ca au servicii medicale bune dar doctorul Belu este unul din oamenii care face antireclama, in opinia lui investitorii in servicii medicale au venit in care doar vrea sa faca bani prin orice mijloace . Eu cred ca din pacate aceasta este o conceptie des intalnita in spitale de Stat din Romania , la o clinica privata avem alte pretentii chiar daca nu e in Cluj sau Timisoara ci in Deva. Adica daca am platit 1500 de ron pt un tratament de hemoroizi in Deva nu inseamna ca -NU NE PERMITEM SA MERGEM IN ALT ORAS SI AR FI INDICAT SA MERGEM LA SPITAL IN HUNEDOARA UNDE EL PROFESEAZA SI UNDE NE INTERNEAZA PT A FACE EXTRACTIA DE POLIP LAPAROSCOPIC- aceasta e exprimarea folosita de doctor> Sper sa nu mai ajung niciodata sa fiu tratata cu insolenta si neprofesionalism de acest doctor.
A avut noroc ca nu piticul meu a fost chinuit de neindemanarea acestui medic ca altfel nu cred ca as fi raspuns de ceea ce eram in stare sa fac. Rusine ,doctore Belu CONSTANTIN!! Daca nu poate tine pasul cu medicina moderna ar face bine sa se retraga!!!!!!!!!! Si tupeul nu-i lipseste , ma interogheaza ce profesie am, nu comparam carierele doctore, sunt un simplu pacient care are dreptul la informare si tratament profesional!!!!
Mina555
Scris: Tuesday, September 10, 2013 10:03 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/10/2013
Sora mea s-a dus la Belu constantin cu dureri de stomac. Belu I-a spus sa mearga la cabinetul lui privat daca vrea o analize serioasa si sa aduca 100 euro. Sora mea care avea 3 copii sub varsta de 12 ani a luat economiile de familie si s-a dus. Belu in hunedoara I-a facut un ecograf si a zis ca e sanatoasa si sa I-a niste calmante. I-a dat sa cumpere ceva scump! Dupa un an sora mea s-a dus din nou cu dureri, incepuse sa slabeasca. Belu I-a mai luat 100 euro si I-a facut din nou un ecograf, apoi a zis ca are un stomac sensibil. Inca un an si inca o suta de euro si de data asta Belu zice la ecograf"aaa uita aici, ai cancer faza 4, e prea tarziu sa mai faci ceva trebuia sa vii aici acum 3 ani". Am gasit un chirurg bun in Cluj care a operat-o si I-a mai dat un an de trait. A murit acum cateva luni. Avea 35 de ani. Cumpoate individual acesta numit Belu sa doarma noaptea? Ce se intampla acum cu cei trei copii ramasi fara mama? Sora mea ar fi in viata acum daca nu mergea la el.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.