dove summer glow...
Subiectul anterior · Subiectul urmator
rmy
Scris: Monday, May 19, 2008 3:09 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
din pakate mi`am luat varianta pentru piele normala..deskisa la culoareuff ... si eo nu`s kiar alba ,mai ales k ma prinde soarele destul de repede si mah innegresc:X,dar totutsi pana ajung la plajapale cry ..oare va avea vreun rezultat..stie cineva?! ...si poate fi folosita si pe fata?pupici flowers
rmy
Scris: Monday, May 19, 2008 3:10 PM

si mai am o prblema cu mirosu :| :-& prima data mirosea chiar f placuta..dah dupa o ora numai mah suport:| :puker
Mela
Scris: Monday, May 19, 2008 3:26 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
daca o folosesti zilnic o sa aiba rezultat,numai ca te sfatuiesc sa nu porti haine albe,s-ar putea sa le pateze.
pentru fata cumpara-ti o crema speciala autobronzanta,eu folosesc de la Nivea,e ca un fond de ten,nu pateaza,nu lasa urme.
si pentru corp,tot de la Nivea folosesc,dar numai pe picioare,pe maini si pe fata sunt destul de bronzata,au fost multe zile cu soare aici.
Khriss
Scris: Tuesday, August 19, 2008 4:50 AM

Deoarece sunt in refacere dupa nastere si nu am curaj sa ies la plaja maseluta m-am decis si eu sa folosesc o lotziune autobronzanta vara aceasta hohot .Am mai folosit pana acum o lotziune de la Garnier si am fost multzumita de ea...dar acum mi-a fost lene sa ma deplasez mai departe de alimentara de la bloc...si am cumparat o lotziune de la Gerovital...vreau sa spun k mi-au iesit niste pete pe corp de parca as fi fost dalmatian tunete hohot
Deci atentzie mare ce lotziune folositzi dragele mele :018: ...mai ales k se estompeaza greu (vreo 2 saptamani m-au tzinut) petele....uff
oanamaria
Scris: Thursday, January 13, 2011 3:56 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Apropos de lotiuni autobronzante aveam si eu un lichida si a incaput pe manutele lui Stefan,a desfacut sticluluta si si-a turnat-o toata pe un picior si sa mori de ras a avut mult timp un piciorus maroniu.hohot
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.